Nejsi přihlášen
Končím
Přátelé, kamarádi a jiná svoloči. Po dlouhém a velmi těžkém rozhodování jsem se rozhodl, že vyměním nebezpečnou a těžko zvladatelnou motorku, za můj vysněný vůz
http://automodul.idnes.cz/volkswagen-pa … =idnes_car
je to proto, že motorka je nebezpečná, varuji vás fšecky, taky mi ježíšek koupil kolo a začnu sportovat. S pozdravem sportu zdar![]()
The father of the little princess of the dawn
Re: Končím
Máš pravdu.. už sem nad tím přemejšlel dlouho.. taky končím s moto, je to těžký ale když vidím co se na těch silnicích děje..přeji vám mnoho štastných km.. a hlavně jezděte s rozmyslem !!!![]()
![]()
![]()
![]()
jen nevím jestli si mám koupit pasat tdi nebo benzín![]()
![]()
Bandit pičo
|
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2009 15:18:50 Offline |
Fresh Man psal:Máš pravdu.. už sem nad tím přemejšlel dlouho.. taky končím s moto, je to těžký ale když vidím co se na těch silnicích děje..přeji vám mnoho štastných km.. a hlavně jezděte s rozmyslem !!!
jen nevím jestli si mám koupit pasat tdi nebo benzín
a nezapomen si klofnout nějakou doktorku...ať to máš kompletní![]()
![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fresh Man psal:Máš pravdu.. už sem nad tím přemejšlel dlouho.. taky končím s moto, je to těžký ale když vidím co se na těch silnicích děje..přeji vám mnoho štastných km.. a hlavně jezděte s rozmyslem !!!
Co je to za debilní otázku?
Jak tě jenom mohlo napadnout přemejšlet vo benzínu ![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Audii ![]()
Baltazar psal:Přátelé, kamarádi a jiná svoloči. Po dlouhém a velmi těžkém rozhodování jsem se rozhodl, že vyměním nebezpečnou a těžko zvladatelnou motorku, za můj vysněný vůz
je to proto, že motorka je nebezpečná, varuji vás fšecky, taky mi ježíšek koupil kolo a začnu sportovat. S pozdravem sportu zdar
Neblázni,měj obojí!![]()
Janna psal:Baltazar psal:Přátelé, kamarádi a jiná svoloči. Po dlouhém a velmi těžkém rozhodování jsem se rozhodl, že vyměním nebezpečnou a těžko zvladatelnou motorku, za můj vysněný vůz
je to proto, že motorka je nebezpečná, varuji vás fšecky, taky mi ježíšek koupil kolo a začnu sportovat. S pozdravem sportu zdarNeblázni,měj obojí!
![]()
![]()
![]()
momentalně zavostalej
|
Banditatom (Člen) 25.12.2009 16:56:54 Offline |
no to je blbost roku![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
nicola.foxx (Člen) 25.12.2009 18:59:05 Offline |
Zlatej vlej,gumy,helmy,hadry atd atd atd
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
|
pavel dolínek (Člen) 25.12.2009 22:34:16 Offline |
no konecne si dostal rozum,ja na to prisel uz pred rokem a nic mi nechybi![]()
"una storia italiana"
Stránky: 1