Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2010 21:01:17 Offline |
Re: ...helemese :))
to neni moc kvalitní lak když to šlo dolu s tim lepidlem
..každopádně to nepotěší![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Sorry za trochu jiné téma, ale někomu se to třeba šikne. Trochu mi naprcali nový auto (prohlý dveře, blatník, různý důlky atd) Jel jsem do VW a pán chytrej jak
, že jen jedině celý lakovat atd. Když jsem se ho zeptal, jestli to nejde nějak vyklepat, tak mi řekl, že žiju v době, kdy se už auta bohužel nevyklepávaj. Tak jsem listoval po netu a našel firmu www.karosar.cz (Hoškovice u MH). Zavolal, auto nafotil, a po domluvě přijel s menšími obavami, že mi mojeho miláčka stejně dohromady nedaj. Jenže pak už jsem jen čuměl jak
, protože tak šikovný ruce, precizní práci a přístup, to už jsem fakt dlouho neviděl. A že někteří místní vědí, že jsem cimprlich. Fakt, auto jak když vyjede z fabriky
Hotovo za necelý dvě hoďky
A protože panáček jezdil na Banditovi a prej občas dělá i nádrže (pokud to tedy vzhledem k poškození je ještě možný), tak si zaslouží takle zveřejnit. Fakt doporučuju!![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Já taky přidám jeden postřeh...
když jsem tenkrát kupoval motorku, tak jsem všechno voblez asi 100x, vše sedělo a vonělo. Jelikož dělám do aut, tak jsem si sebou vzal pomocníka - měřák tl. laku. tim jsem voblez všechno taky 100x a nikde nic rám, banda nic, prostě voněfka jak sviň. Bohužel nemám měřák na plast... tak jsem koupil a odfrčel. Pak jsem s tim trochu jebnul u Lipna vše se ukázalo... Tak jsem si říkal, jak jsem dobře koupil...
... ještě před touhle jsem byl u frajeta vomrknout bajk, a von ty povídačky vo tom jak jen "ze stojánku" a když jsem vyndal "bonzáka" bylo ouvej.
čus, takovej km zbytečně![]()
holt nikde se nepovede![]()
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 07:20:04 Offline |
to Osi:tak to jooooo ![]()
No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá
K.a.s.y.m. psal:to Osi:tak to jooooo
No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá
...né, o to nešlo, to jsem řek dotyčnýmu hned že byla lehlá na obě strany, spíš jak umě byl zakamuflovanej lavor pod tankpadem ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 08:18:55 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:to Osi:tak to jooooo
No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá...né, o to nešlo, to jsem řek dotyčnýmu hned že byla lehlá na obě strany, spíš jak umě byl zakamuflovanej lavor pod tankpadem
to jo no
ale už jsem viděl i větší prasárnu
..třeba proč nádrž klepat když se na ní nechá dát dvě kila tmelu ![]()
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:to Osi:tak to jooooo
No já si stejně pořád říkám,že koupit nelohlou je u nás čím dál větší sci-fi.spíš bych koukal na to jak byla oprava udělaná..viz.třeba nedávno inženýrek.Bohužel je ještě pořád dost vychcánků co něco tvrděl a něco nabízej a pak to takhle vypadá...né, o to nešlo, to jsem řek dotyčnýmu hned že byla lehlá na obě strany, spíš jak umě byl zakamuflovanej lavor pod tankpadem
to jo no
ale už jsem viděl i větší prasárnu
..třeba proč nádrž klepat když se na ní nechá dát dvě kila tmelu
a vono proc se tam pak vejde tak malo benzinu ze?![]()
...sam mezi jebkarema...
|
Banditatom (Člen) 26.01.2010 16:13:03 Offline |
kamaradoj kdysi koupil feldu(tmavě červená) a že sundá nalepky. Po sundání nálepek zjistil že filda byla kdysi o doooooooooooooooooooooooost světlejší![]()
![]()
![]()
Takže koupě nových nálepek a filda šla do světa
Takže jestli máte někdo tmavě červenou fildu z ostravska nesundávat nálepky![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kamaradoj kdysi koupil feldu(tmavě červená) a že sundá nalepky. Po sundání nálepek zjistil že filda byla kdysi o doooooooooooooooooooooooost světlejší
Takže jestli máte někdo tmavě červenou fildu z ostravska nesundávat nálepky
klid, netrojči, tam byl probarvenej podlak z fabriky ...
ale di, Ty brepto ...
|
Banditatom (Člen) 26.01.2010 16:55:09 Offline |
huskyb12 psal:Banditatom psal:kamaradoj kdysi koupil feldu(tmavě červená) a že sundá nalepky. Po sundání nálepek zjistil že filda byla kdysi o doooooooooooooooooooooooost světlejší
Takže jestli máte někdo tmavě červenou fildu z ostravska nesundávat nálepky
klid, netrojči, tam byl probarvenej podlak z fabriky ...
nee celolak pač jsme po hlubším průzkumu zjistili že předek byl původně zelený
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1