Nejsi přihlášen
|
broukstipak (Člen) 03.03.2007 23:26:25 Offline |
Re: Olej motorovy
Koukám, že půlka lidí čumí na perfektně vyplněný profil místo toho, aby pomohla, co? Úředníci na mašinách..
broukstipak psal:Koukám, že půlka lidí čumí na perfektně vyplněný profil místo toho, aby pomohla, co? Úředníci na mašinách..
Kdyz prijdu nekam, kde me neznaji a chci diskutovat, tak pozdravim a predstavim se. Tady zdravit nemusis, staci se zaregistrovat.![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
broukstipak psal:Koukám, že půlka lidí čumí na perfektně vyplněný profil místo toho, aby pomohla, co? Úředníci na mašinách..
...vzdyt ma otazku dokonale zodpovezenou hned na zacatku od filouse ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
bandit650s (Člen) 31.05.2010 16:08:25 Offline |
Poradí mi někdo z Vás kolik si mám koupit oleje do Bandita650 K8 vodnik motor,na motoru je 3000ml ale na strem banditu r.v.2000 bylo 3300ml a vešlo se tam 4 litry.Pokud nekdo poradi dekuju
Nejhezčí svět je ze sedla Bandita
bandit650s psal:Poradí mi někdo z Vás kolik si mám koupit oleje do Bandita650 K8 vodnik motor,na motoru je 3000ml ale na strem banditu r.v.2000 bylo 3300ml a vešlo se tam 4 litry.Pokud nekdo poradi dekuju
že by
3,5l s vyměnou olej filtru
3l bez vyměny olej filtru
Jinak to máš tady http://www.suzukibandit.cz/osiris/GSF65 … telsky.pdf
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
|
bandit650s (Člen) 31.05.2010 16:38:40 Offline |
Výborně ,Díky máš ode mě pochvalu
[img][/img]
bandit650s psal:Poradí mi někdo z Vás kolik si mám koupit oleje do Bandita650 K8 vodnik motor,na motoru je 3000ml ale na strem banditu r.v.2000 bylo 3300ml a vešlo se tam 4 litry.Pokud nekdo poradi dekuju
poradím ti: kupovat jeden, dva nebo tři litry je nesmysl, zbytek už si odvoď sám![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
bandit650s (Člen) 31.05.2010 17:00:23 Offline |
Jasný koupím 4litrovku ,to stačí olej mi to nežere
bandit650s psal:Jasný koupím 4litrovku ,to stačí olej mi to nežere
a teď když jsme ti tu tak hezky poradily. Co by se ti stalo, kdyby sis někdy zabrousil do nastavení svého profilu a trošku ho vyplnil?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
|
bandit650s (Člen) 31.05.2010 20:21:35 Offline |
Jasně,už se stalo..![]()
Stránky: 1