Nejsi přihlášen
Jakou plechofku?
Vogo nějak se mi sere fóbije 1.4 MPí o a do tý mrdky už nehodlám dát ani pětnik a tak shánim něco novýho.....ale nějak nevim co
zadání je:
a) max 450 000 (rači míň původně sem myslel do 400 000 ale to neni žádnej výběr)
b) nový (auto mám na dlouho... mám to dokud to jezdí)
c) motorizace je mi celkem šumák, dýzla nechci bo jezdim do práce 5km a ani mi ty motory nějak neseděj. Výkon neni důležitej (na kravení je motorka) ale zase aby se s tim dalo jet i dál
d) nějakej rozumnej prostor, takže spíš kombi nebo něco jako ty malý MPV.
d) roomster je hnusnej že bych blil...takže pekařský auto ne
Fakt nevim co vybrat. Koukal sem na Kiu ceed SW 1.6 a venga 1.6 (od tý mě odradily informace od slečny z nošovic na motorkářích a nedělám si iluze že v žilině kde dělaj ceed to bude jinčí), Pak na škodovku Yeti...no ta se zase moc nelíbí Helče a ještě za ty prachy je to 1.2 TSi (docela ve mě tak malej turbomotor budí nedůvěru), pak citroen C3 picasso 1.6 (no je to frantík a ještě nic moc recenze na jízdní vlastnosti) no a pak už mě napadla jen toyota corolla 1.6 (je to sedan...)
nemáte někdo nějakej nápad nebo tip?
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 08:52:41 Offline |
Re: Jakou plechofku?
TSI je dobrý...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 08:52:57 Offline |
nedělej si iluze že to dělaj jinak i ve škodovce a jinech fabrikách...navíc na toho ceeda je poměrně dlouhá záruka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
pavel dolínek (Člen) 05.02.2010 08:54:15 Offline |
japonec jedine,jestli budes prodavat fabii,tak neco schanim pro holky do dvaceti tacu
"una storia italiana"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 08:57:32 Offline |
Filous psal:...čoveče, já taky nejsem zastáncem malej vopsahů, ale otec dělal jízdní skoušky na prototypovejch Yeti 1,2TSi a řikal, že byl mile překvapenej, jag to funguje
no mě by spíš zajímalo jak dlouho bo klasická htp je po 150 tis na výměnu
zdar,
co třeba Hyundai i30 CW
http://www.hyundai.cz/nabizene-modely/i … odelu.html
nebo třeba Mitsubishi Lancer Sportback
http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/ … veni.xhtml
případně Mazda 3
http://www.mazda.cz/showroom/mazda3/overview/
a taky třeba Ford Focus
http://www.ford.cz/Cars/Focus
všechny tyhle plechovky prodávám,dokázal bych Ti udělat cenu
Klidně i škodovku,kdybys na tom vážně trval
čtyřista tisíc je slušnej pakl peněz,za to se dá koupit dobrý auto
...a bude hůř!
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 09:02:47 Offline |
Progear 650 psal:TSI je dobrý...
Eště sem zapomněl, za hotový bych uměl lacinějš škodovku.. Ale jen za hotový...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 09:08:10 Offline |
karlos100 psal:Progear 650 psal:Progear 650 psal:TSI je dobrý...
Progu,škochle made in Litva??
Tam jsou teď asi nejlevnější v evropě
Ne... Normálně od autorizovanýho prodejce. Táta bere dost aut a tak má slevu. Ale aby se na to nepřišlo ve firmě, tak to musí bejt asi nejspíš jen cash. To by se pak pořešilo případně, jestli by to šlo i jinak...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 09:10:08 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:Starýho Mustanga
za čtyři kila ... bude jak novej !!!...ze šedesátýhovosmýho s manuálním štyrkvaltem...cifiks
427 motor a byl bych spokojenej
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 09:21:51 Offline |
to už je zbytečně moc plechu..navíc dost línýho
K.a.s.y.m. psal:to už je zbytečně moc plechu..navíc dost línýho
Po Praze stejně jedeš 50-
Jel jsem tím max. 120 mil možná by dal víc,
ale to už bych potřeboval ranvej
Ale pohoda,žádný díry jsem necejtil,jen se to tak pohupuje
Vem si,co v tu dobu jezdilo u nás
...a bude hůř!
Já osobně čučel na Peugeot Partner Tepee nebo Citroen Berlingo, v citráku sem se svez a na pikouše docele pěkný svezení a prostorově slušně řešený(sedačky rychle sundaný, sklopený.....) u obou je teď cifra v různejch akcích kolem 400000,-
to jebu
bobule psal:Já osobně čučel na Peugeot Partner Tepee nebo Citroen Berlingo, v citráku sem se svez a na pikouše docele pěkný svezení a prostorově slušně řešený(sedačky rychle sundaný, sklopený.....) u obou je teď cifra v různejch akcích kolem 400000,-
co sem cpeš takový sračky ??
Bandit pičo
Lihy psal:Vogo nějak se mi sere fóbije 1.4 MPí
o a do tý mrdky už nehodlám dát ani pětnik a tak shánim něco novýho.....ale nějak nevim co
zadání je:
a) max 450 000 (rači míň původně sem myslel do 400 000 ale to neni žádnej výběr)
c) motorizace je mi celkem šumák, dýzla nechci bo jezdim do práce 5km a ani mi ty motory nějak neseděj. Výkon neni důležitej (na kravení je motorka) ale zase aby se s tim dalo jet i dál
Fakt nevim co vybrat. Koukal sem na Kiu ceed SW 1.6 a venga 1.6 (od tý mě odradily informace od slečny z nošovic na motorkářích a nedělám si iluze že v žilině kde dělaj ceed to bude jinčí), Pak na škodovku Yeti...no ta se zase moc nelíbí Helče a ještě za ty prachy je to 1.2 TSi (docela ve mě tak malej turbomotor budí nedůvěru), pak citroen C3 picasso 1.6 (no je to frantík a ještě nic moc recenze na jízdní vlastnosti) no a pak už mě napadla jen toyota corolla 1.6 (je to sedan...)
nemáte někdo nějakej nápad nebo tip?
to druhý d) máš dobřea za 400 mrdek v benzínu seženeš hafo,tak tady nevotravuj
každej ti bude cpát to co má a co by si koupil a tak buť sám sebou a mazej se porozhlídnout
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...čoveče, já taky nejsem zastáncem malej vopsahů, ale otec dělal jízdní skoušky na prototypovejch Yeti 1,2TSi a řikal, že byl mile překvapenej, jag to funguje
no mě by spíš zajímalo jak dlouho
bo klasická htp je po 150 tis na výměnu
tak sem to právě myslel s tou nedůvěrou...
karlos100 psal:zdar,
co třeba Hyundai i30 CW
případně Mazda 3
a taky třeba Ford Focus
čtyřista tisíc je slušnej pakl peněz,za to se dá koupit dobrý auto
díkes, proberu to s paňmámou a případně bych se ozval
ty mišivbuši mě překvapily, sem myslel že sou za víc a mazda taky pěkná
Progear 650 psal:Progear 650 psal:TSI je dobrý...
Asi to bude za hotový....jen se mi moc do škodifky už nechce, nehledě na to že se nám ani nic z současný produkce v daný cenový nelíbí (nebo aspoň né oboum)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 09:54:03 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:to už je zbytečně moc plechu..navíc dost línýho
Po Praze stejně jedeš 50-
Jel jsem tím max. 120 mil možná by dal víc,
ale to už bych potřeboval ranvej
Ale pohoda,žádný díry jsem necejtil,jen se to tak pohupuje
Vem si,co v tu dobu jezdilo u nás
tak o tom žádná..je to taky stavěný na americký silnice...máme je je proti nim zlatý,ale Cadilac mi nikdy k srdci moc nepřirost...mám radši auta tipu Mustang,GTO,dodge Charger atd..z 60.let
Lihy psal:karlos100 psal:zdar,
co třeba Hyundai i30 CW
případně Mazda 3
a taky třeba Ford Focus
čtyřista tisíc je slušnej pakl peněz,za to se dá koupit dobrý autodíkes, proberu to s paňmámou a případně bych se ozval
ty mišivbuši mě překvapily, sem myslel že sou za víc a mazda taky pěkná
Nemáš zač... Klidně napiš,maila mám v profilu,
a ty ceny jsou ceníkový,docela určitě bych se ještě trochu polepšil
...a bude hůř!
PALOUS psal:Lihy psal:Vogo nějak se mi sere fóbije 1.4 MPí
o a do tý mrdky už nehodlám dát ani pětnik a tak shánim něco novýho.....ale nějak nevim co
zadání je:
nemáte někdo nějakej nápad nebo tip?to druhý d) máš dobře
a za 400 mrdek v benzínu seženeš hafo,tak tady nevotravuj
každej ti bude cpát to co má a co by si koupil a tak buť sám sebou a mazej se porozhlídnout
Si myslíš že mám čas lítat po salůnech Vogo a taky vo tom vim hovno, takže názory a kecy typu do čeho by šli oni mě celkem zajímaj
Jo a plechvka je plechovka a né něco na masírku. Prostě chci něco co se mi jako fóbije nezačne ve sto litrech srát a jen co něco opravíš začne se srát něco jinýho
Lihy psal:Progear 650 psal:Progear 650 psal:TSI je dobrý...
Asi to bude za hotový....jen se mi moc do škodifky už nechce, nehledě na to že se nám ani nic z současný produkce v daný cenový nelíbí (nebo aspoň né oboum
)
A co nejakej VW ? Třeba golf variant by se kolem těch 400 dal pořídit si myslim....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:09:31 Offline |
Brkos psal:Lihy psal:Progear 650 psal:
Eště sem zapomněl, za hotový bych uměl lacinějš škodovku.. Ale jen za hotový...Asi to bude za hotový....jen se mi moc do škodifky už nechce, nehledě na to že se nám ani nic z současný produkce v daný cenový nelíbí (nebo aspoň né oboum
)
A co nejakej VW ? Třeba golf variant by se kolem těch 400 dal pořídit si myslim....
Lihy psal:PALOUS psal:Lihy psal:Vogo nějak se mi sere fóbije 1.4 MPí
zadání je:
nemáte někdo nějakej nápad nebo tip?to druhý d) máš dobře
a za 400 mrdek v benzínu seženeš hafo,tak tady nevotravuj
Si myslíš že mám čas lítat po salůnech
Vogo a taky vo tom vim hovno, takže názory a kecy typu do čeho by šli oni mě celkem zajímaj
Jo a plechvka je plechovka a né něco na masírku. Prostě chci něco co se mi jako fóbije nezačne ve sto litrech srát a jen co něco opravíš začne se srát něco jinýho
dobře tak jinakměl sem mazdu 323F a za 4 roky sem jen měnil volej
takže jesi máš prachy tak ber japonce
kydy tipu japonec aš na konec sou kydy socek
ale bych řek,že v dnešní době sou všechny auta gut de jen vo dizajn a jakou nabídnou výbavu
a jesi je karlos prodává tak ho stáhneš jak hada
takovej Zdenda z Dobrušky by ti moch říct jak na ně dyš kupuješ nový auto
PALOUS psal:...jakou nabídnou výbavu
No taky mě napadlo tam naběhnout a: "pracky nahoru naval káru..."...takhle si to jako myslel?
Lihy psal:PALOUS psal:...jakou nabídnou výbavu
No taky mě napadlo tam naběhnout a: "pracky nahoru naval káru..."...takhle si to jako myslel?
prostě jim řek co za to dá a bastaa f tu ránu z toho byl referenční vůz
![]() |
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 10:22:28 Offline |
K.a.s.y.m. psal:[VW
No a co je dobryho na aute kde je libivej akorat ten volizovaci znak
Furt se tomu sere elektrika, motory taky nic moc, ve znackovejch servisech to nejsou opravit a misto toho aby tomu u kundaku rikaly zavada, tak tomu zacali rikat vlastnost.
Takze
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mě se líbí toto:
http://www.suzuki.cz/auto/sx4/outdoor/t … ikace.aspx
jo spis zdenokova mama vi jak na ne, na aute za 450 umela udelat vo vosudesat tisic mensi cenu
jinac 1,2 tsi sem slysel ze je jeden z nejlepsich motoru ve skodovkach,rikal to dokence i ten co dela nakej motor magazim tusim na Z1 nebo publicu,ten jak vypada stejne jako vy dva...
a k 1,2 htp ze je na 150 tisicich na vymenu to sou zrejme reci jedna pani povidala.Bracha ji ma od novoty 190 tisic najeto a leje pouze olej.
rek bych,ze jako u vseho zalezi na majiteli ze?
jinac,at si vyberes cokoliv,tak preju stastnou ruku
...sam mezi jebkarema...
Kdyby jsi netrval na novym autě tak bych ti doporučil Ford Mondeo. Hodně místa, jede krásně a benzíny jsou hodně spolehlivý. Máme doma Mk. III v kombajnu a nemůžeme si vynachválit. Ale za 400 000 by jsi v pohodě moch jít do novejšího. Jinak pokud chceš nový tak bych se přiklonil ke Kie Ceed
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:29:14 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:[VW
No a co je dobryho na aute kde je libivej akorat ten volizovaci znak
Furt se tomu sere elektrika, motory taky nic moc, ve znackovejch servisech to nejsou opravit a misto toho aby tomu u kundaku rikaly zavada, tak tomu zacali rikat vlastnost.
Takze
já sem taky nikdá netvrdil,že bych si novýho renaulta koupil vim ,že jsou to šunky na elektroniku,ale potom co jsem viděl ve středu nakládat novýho superba na vodtahovku protože nenastartoval a po zkušenostech s kámošovou novou RS se mi ty auta líbí čím dál míň
pokud narážíš na to moje auto tak za ty prachy bys ho vzal taky..navic tohle je první jakákoliv závada za 3 roky co ho mám a to je z 89
a propo..mluvil jsem o novejch VW.se starejma koncepcema nemám problém teda krom věčně hníjícího golfa
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:32:35 Offline |
Marián psal:jo spis zdenokova mama vi jak na ne, na aute za 450 umela udelat vo vosudesat tisic mensi cenu
jinac 1,2 tsi sem slysel ze je jeden z nejlepsich motoru ve skodovkach,rikal to dokence i ten co dela nakej motor magazim tusim na Z1 nebo publicu,ten jak vypada stejne jako vy dva...
a k 1,2 htp ze je na 150 tisicich na vymenu to sou zrejme reci jedna pani povidala.Bracha ji ma od novoty 190 tisic najeto a leje pouze olej.
jinac,at si vyberes cokoliv,tak preju stastnou ruku
v tom případě jsem měl štěstí na dva špatný kusy.
PALOUS psal:Lihy psal:PALOUS psal:...jakou nabídnou výbavu
prostě jim řek co za to dá a basta
a f tu ránu z toho byl referenční vůz
Hoši hoši,dá se opravdu udělat lecos,ale můžu vám otevřeně říct,
že borce co se vevalí do salonu a od dveří bez pozdravu halekaj,
jakou kde dostali slevu a co teda předvedeme my,vyhazuju..
Dohoda se dá udělat vždycky,Xjelen by moh vyprávět
ale debilní buzeranty,co si myslej,že na autě za tři kila máme
sto my,přesvědčovat fakt nehodám, a takovejch k nám se zaručenejma
informacema z televize Hovna chodí furt víc a víc
Dělám v tom už nějakej pátek,je to čím dál větší vopruz..
...a bude hůř!
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 10:41:29 Offline |
Ondráš psal:Brkos psal:Progear 650 psal:Eště sem zapomněl, za hotový bych uměl lacinějš škodovku.. Ale jen za hotový...
To já taky
Pánové, ale on nechce kradený...
Hňupe...
Kasym: VW a Škoda je oproti Renaultu, Citroënu a Peugeotu jiná liga, tak to tu nezasírej.... Jináč samozřejmě každý ma svoje mouchy, ale ty u VW se většinou dají normálně opravit...
Lihy: OK, kdyby ses rozmyslel, klíďo dej vědít...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:42:21 Offline |
karlos100 psal:PALOUS psal:Lihy psal:
No taky mě napadlo tam naběhnout a: "pracky nahoru naval káru..."...takhle si to jako myslel?prostě jim řek co za to dá a basta
Hoši hoši
,dá se opravdu udělat lecos,ale můžu vám otevřeně říct,
Dělám v tom už nějakej pátek,je to čím dál větší vopruz..
někdo mi jednou povídal,že na prodejní ceně auta je dneska prd,ale co dělá nejvíc jsou prej nějaký prodejní bonusy od automobilky a servis. tak a co je ted na tom pravdy
K.a.s.y.m. psal:Marián psal:jo spis zdenokova mama vi jak na ne, na aute za 450 umela udelat vo vosudesat tisic mensi cenu
jinac,at si vyberes cokoliv,tak preju stastnou rukuv tom případě jsem měl štěstí na dva špatný kusy.
anebo spatnej majitel
...sam mezi jebkarema...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:44:45 Offline |
Marián psal:K.a.s.y.m. psal:Marián psal:jo spis zdenokova mama vi jak na ne, na aute za 450 umela udelat vo vosudesat tisic mensi cenu
jeden služebák..druhej rodinej garážovanej a opečovávanej.prostě smůla
jinac,at si vyberes cokoliv,tak preju stastnou rukuv tom případě jsem měl štěstí na dva špatný kusy.
anebo spatnej majitel
PALOUS psal:Lihy psal:PALOUS psal:...jakou nabídnou výbavu
prostě jim řek co za to dá a basta
jo zapoměl sem dodat že ten prodejce byl kamarád
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 10:46:42 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Marián psal:K.a.s.y.m. psal:
v tom případě jsem měl štěstí na dva špatný kusy.anebo spatnej majitel
netvrdim ,že ty auta jsou moje..ale oba ty lidi dobře znám...s tim služebákem budiž,ale spotřeba oleje mezi výměnama 8 lit. a ten civil se k tomu začíná pomalu blížit taky..zatim bere 4
PALOUS psal:PALOUS psal:Lihy psal:
No taky mě napadlo tam naběhnout a: "pracky nahoru naval káru..."...takhle si to jako myslel?prostě jim řek co za to dá a basta
jak jsem psal,dá se udělat lecos
...a bude hůř!
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 10:54:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Marián psal:
anebo spatnej majitelnetvrdim ,že ty auta jsou moje..ale oba ty lidi dobře znám...s tim služebákem budiž,ale spotřeba oleje mezi výměnama 8 lit.
a ten civil se k tomu začíná pomalu blížit taky..zatim bere 4
totok ale nejni normální.... tohle neberou ani auta v autopůjčovně...
by mě zajímalo co s tima autama dělaj....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
taky se nechci handrkovat,jen rikam,ze to auto mame v rodine a funguje nakejch 6 let a spousta kilaku a myslim si,ze hlavni podil na tom ma vzdy ridic.je to takovy vysokootackovy auto,takze to mozna vybizi tocit uz od studena a tam by moh bejt trosku problem.
jinac by asi malokdo uveril napriklad,ze jeden otcuv moskvic mel najeto 230 tisic-uz je ve srotu, zigul 2104 245 tisic-stale jezdi,ale posledni leta tak 2-3 tisice rocne,uz na nej neni cas.
takze jak rikam,je to ve velky mire o tom,jak se kdo stara
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:PALOUS psal:
Hoši hoši
Dělám v tom už nějakej pátek,je to čím dál větší vopruz..někdo mi jednou povídal,že na prodejní ceně auta je dneska prd,ale co dělá nejvíc jsou prej nějaký prodejní bonusy od automobilky a servis.
tak a co je ted na tom pravdy
Na autě je fakt prakticky prd,bonusy za prodej pochopitelně jsou,ale musíš na ně
nejdřív objemem prodeje dosáhnout,a to nejni žádná prdel.. Myslíš,
že by ti automobilka nebo importér značky jen tak něco dal??
A servis?? Pičo,každej důchodce si dneska půlku věcí koupí v Kelly a nejradši
by si to namomtoval sám a po nás chce jen razítko do servisky..
Kdybych za litr jen razítkoval servisky,tak by se to vyplatilo skoro víc
A taky všichni jsou odborníci,takže když něco rozesere kutil,tak to k nám dovezou,
a děsně se divěj,že se závada pak hledá dost blbě.. Jak říkám,dneska žádná slast..
...a bude hůř!
karlos100 psal:PALOUS psal:PALOUS psal:
jak jsem psal,dá se udělat lecos
az budu shanet novy auto,tak vim kam se obratit,mam rad micubisi
...sam mezi jebkarema...
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...ze šedesátýhovosmýho s manuálním štyrkvaltem...cifiks
427 motor a byl bych spokojenej
Co místo Mustanga tohle:
Cadillac coupe DeVille 1973
do Práglu jak dělaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … dillac.jpg
Pičo chybí ti do žejára jenom ten klobouk
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:PALOUS psal:
Hoši hoši
Dělám v tom už nějakej pátek,je to čím dál větší vopruz..někdo mi jednou povídal,že na prodejní ceně auta je dneska prd,ale co dělá nejvíc jsou prej nějaký prodejní bonusy od automobilky a servis.
tak a co je ted na tom pravdy
Jojo dneska už prodejce na autě má uplní hovno...Myslim že se tak zaplatí prodejce Dneska je živí už jen servisi vím z vlastních zkušeností
Jediný levný auta jsou skladovky ale to bych nechtěl když jsem viděl jak to tam rok stojí na poli a v jakym to je pak stavu
![]() |
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 11:05:03 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
netvrdim ,že ty auta jsou moje..ale oba ty lidi dobře znám...s tim služebákem budiž,ale spotřeba oleje mezi výměnama 8 lit.
a ten civil se k tomu začíná pomalu blížit taky..zatim bere 4
by mě zajímalo co s tima autama dělaj....
No coby, maj povolenej sroubek a desne se divej.
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 11:07:44 Offline |
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
netvrdim ,že ty auta jsou moje..ale oba ty lidi dobře znám...s tim služebákem budiž,ale spotřeba oleje mezi výměnama 8 lit.a ten civil se k tomu začíná pomalu blížit taky..zatim bere 4
by mě zajímalo co s tima autama dělaj....No coby, maj povolenej sroubek a desne se divej.
No woe jako bez prdele.. Když sem tak uvažoal nad tím, kudy bz se za 15tisic kilometru dokázalo ztrati 8 litru voleje, tak i kdyby bylo v prdeli uplně všechno, včetně všech gufer, kruhu, hydroštelů a buhví čeho všeho dalšího, tak to prostě nejni ani snad možný.... Jediný rozumný vysvětlení je ta zátka a nebo filtr bez gumičky... Copyright Loser...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
XJelen psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
427 motor a byl bych spokojenejCo místo Mustanga tohle:
do Práglu jak dělaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … dillac.jpgPičo chybí ti do žejára jenom ten klobouk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009003.jpg
....Karle......
.....si mi podobnej
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:XJelen psal:karlos100 psal:
Co místo Mustanga tohle:
do Práglu jak dělaný
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … dillac.jpgPičo chybí ti do žejára jenom ten klobouk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009003.jpg....
Karle......
.....si mi podobnej
von je vic podobnej kojakoj,pac ma vic americkou karu...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:kojaksro psal:XJelen psal:
Pičo chybí ti do žejára jenom ten klobouk
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009003.jpg....
Karle......
.....si mi podobnej
von je vic podobnej kojakoj,pac ma vic americkou karu...
Marián: dík za podporu,taky mám rád Mitsubishi
XJelen: jsem čekal,že sem tu fotku dáš
Kojak: velkej,plešatej,fešák jen tý zelený nesnesu jako Ty
...a bude hůř!
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 12:18:33 Offline |
Karlos: to nigdo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ačkoliv mám najeto opravdu dost jak na francouzích (Peugeot, Citroen) tak i němcích (Škoda, VW, Seat, Audi) tak pokud bych hledal auto kolem 400tis. a navíc v benzínu, šel bych se mrknout do Renaultu, kde je teď tušim v cenovka na Lagunu sedan v benzínu od 435tis. a to se solidní výbavou. Minulá generace sice byla poruchovější, ale na tuhle pějou chválu. Sice asi design není úplně nej, nicméně viděl jsem lehce potůněnou přední část spolu s 18" kolama a bylo to pěkný. Interiér je zase naprosto parádní. Pokud moc navíc moc nenajezdíš a tím pádem si můžeš dovolit benzín, tak bych to fakt zvážil, páč za ty prachy novou káru, v plný záruce.... Navíc všechny ty kecy a tyhle smajlíky ber s rezervou. Na každym autě se sere něco a hlavně pokud čerpáš informace z fór, tak si chodí jen každej ztěžovat. Pokud je s autem spokojenej, do diskusí se nezapojuje. Navíc většina lidí kupuje voskákaný auta, vědí hovno kdo to měl před tím, jak se o to staral a kolik to má km, no a pak se divěj. A když tak koukám v servisech, jak některý lidi šetřej na dílech a to maj káry za milion ++, co jsou schopný do toho nalejt, atd. Neřeš to.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Ačkoliv mám najeto opravdu dost jak na francouzích (Peugeot, Citroen) tak i němcích (Škoda, VW, Seat, Audi) tak pokud bych hledal auto kolem 400tis. a navíc v benzínu, šel bych se mrknout do Renaultu, kde je teď tušim v cenovka na Lagunu sedan v benzínu od 435tis. a to se solidní výbavou. Minulá generace sice byla poruchovější, ale na tuhle pějou chválu. Sice asi design není úplně nej, nicméně viděl jsem lehce potůněnou přední část spolu s 18" kolama a bylo to pěkný. Interiér je zase naprosto parádní. Pokud moc navíc moc nenajezdíš a tím pádem si můžeš dovolit benzín, tak bych to fakt zvážil, páč za ty prachy novou káru, v plný záruce.... Navíc všechny ty kecy a tyhle smajlíky
ber s rezervou. Na každym autě se sere něco a hlavně pokud čerpáš informace z fór, tak si chodí jen každej ztěžovat. Pokud je s autem spokojenej, do diskusí se nezapojuje. Navíc většina lidí kupuje voskákaný auta, vědí hovno kdo to měl před tím, jak se o to staral a kolik to má km, no a pak se divěj. A když tak koukám v servisech, jak některý lidi šetřej na dílech a to maj káry za milion ++, co jsou schopný do toho nalejt, atd. Neřeš to.
Jinak na tu Lagunu je to dumpingová cena, páč ten new design se jim moc neprodává, za ty prachy fakt v týhle třídě nekoupíš nic jinýho ani náhodou. Jak jsem psal, předek domazlíš, slušný kola a budeš spokojenej parchant.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Zdenda psal:Ačkoliv mám najeto opravdu dost jak na francouzích (Peugeot, Citroen) tak i němcích (Škoda, VW, Seat, Audi) tak pokud bych hledal auto kolem 400tis. a navíc v benzínu, šel bych se mrknout do Renaultu, kde je teď tušim v cenovka na Lagunu sedan v benzínu od 435tis. a to se solidní výbavou. Minulá generace sice byla poruchovější, ale na tuhle pějou chválu. Sice asi design není úplně nej, nicméně viděl jsem lehce potůněnou přední část spolu s 18" kolama a bylo to pěkný. Interiér je zase naprosto parádní. Pokud moc navíc moc nenajezdíš a tím pádem si můžeš dovolit benzín, tak bych to fakt zvážil, páč za ty prachy novou káru, v plný záruce.... Navíc všechny ty kecy a tyhle smajlíky
ber s rezervou. Na každym autě se sere něco a hlavně pokud čerpáš informace z fór, tak si chodí jen každej ztěžovat. Pokud je s autem spokojenej, do diskusí se nezapojuje. Navíc většina lidí kupuje voskákaný auta, vědí hovno kdo to měl před tím, jak se o to staral a kolik to má km, no a pak se divěj. A když tak koukám v servisech, jak některý lidi šetřej na dílech a to maj káry za milion ++, co jsou schopný do toho nalejt, atd. Neřeš to.
Jinak na tu Lagunu je to dumpingová cena, páč ten new design se jim moc neprodává, za ty prachy fakt v týhle třídě nekoupíš nic jinýho ani náhodou. Jak jsem psal, předek domazlíš, slušný kola a budeš spokojenej parchant.
Sorry Osiris, ještě jeden EDIT (co takhle zavést "úpravu příspěvku" he???)
Koukám do ceníku a benzíňák je dokonce od 419 000. Bravo Renault
Zdenda psal:Ačkoliv mám najeto opravdu dost jak na francouzích (Peugeot, Citroen) tak i němcích (Škoda, VW, Seat, Audi) tak pokud bych hledal auto kolem 400tis. a navíc v benzínu, šel bych se mrknout do Renaultu, kde je teď tušim v cenovka na Lagunu sedan v benzínu od 435tis. a to se solidní výbavou. Minulá generace sice byla poruchovější, ale na tuhle pějou chválu. Sice asi design není úplně nej, nicméně viděl jsem lehce potůněnou přední část spolu s 18" kolama a bylo to pěkný. Interiér je zase naprosto parádní. Pokud moc navíc moc nenajezdíš a tím pádem si můžeš dovolit benzín, tak bych to fakt zvážil, páč za ty prachy novou káru, v plný záruce.... Navíc všechny ty kecy a tyhle smajlíky
me zas fascinuje,jak si ty radoby bohaty kupujou velky kary za spoustu penez, ale musej to mit zasadne v dyzlu aby to malo zralo...
to absolutne nechapu,navic ten pojezd s sestivalcovym benzinovym motorem,to je uplne vo necem jinym
a spotreby sou rozdilny o 2-3 litry,coz by je zasadne nezruinovalo.
jinac od renoultu se mi libi megan v kombiku a ten je ted bez problemu k sehnani taky za 400 s benzinovou 1,6.
...sam mezi jebkarema...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 12:43:17 Offline |
Marián psal:taky se nechci handrkovat,jen rikam,ze to auto mame v rodine a funguje nakejch 6 let a spousta kilaku a myslim si,ze hlavni podil na tom ma vzdy ridic.je to takovy vysokootackovy auto,takze to mozna vybizi tocit uz od studena a tam by moh bejt trosku problem.
jinac by asi malokdo uveril napriklad,ze jeden otcuv moskvic mel najeto 230 tisic-uz je ve srotu, zigul 2104 245 tisic-stale jezdi,ale posledni leta tak 2-3 tisice rocne,uz na nej neni cas.
takze jak rikam,je to ve velky mire o tom,jak se kdo stara
souhlas
to progear:kdybych to neviděl na vlastní voči tak tomu taky nevěřim..auto bylo vrácený při 215000 a mělo takovouhle spotřebuj oleje.Možná se na tom podepsalo lehký přidření při asi 170 000,ale možná taky ne.Jak už psal Marian..na vině bejvá dost často díl mezi volantem a pedálama
JJ lidi jsou debilové. Co nejhustší káru ale pak šetřej i na oleji. A typy co si objednaj S klasse za 2,5 míče, ročně najedou 10tis a řešej spotřebu 4 litrů navíc znám též
Jinak ten Megan je taky fakt za solidní love. MYslim že to je fakt řacha nabídka. Navíc 5let nebo 150 000tis garance. Fakt hodně slušný. Kdybych před vánoci nekoupil novýho pašíka, tak nevim nevim. Na tu cenu fakt slyšim
Luk psal:lih: bud ty japonce co psali kuci vejs nebo focus / c-max
Jasně a vostatní sou mrdky co se rozpadnou hned po nastartování
Newada psal:Já bych se vyprd na nový, 1-2 starý a ještě Ti zbyde abys něco nacpal do tý tvojí starý vrány.
no reseni je i referencni,treba od skody,ale tam nejde odmaznou dph pro podnikatele.
treba oktavky sou kolem 350-400 tacu,ale to si radsi koupim uplne novyho megana...
...sam mezi jebkarema...
Zdenda psal:JJ lidi jsou debilové. Co nejhustší káru ale pak šetřej i na oleji. A typy co si objednaj S klasse za 2,5 míče, ročně najedou 10tis a řešej spotřebu 4 litrů navíc znám též
Jinak ten Megan je taky fakt za solidní love. MYslim že to je fakt řacha nabídka. Navíc 5let nebo 150 000tis garance. Fakt hodně slušný. Kdybych před vánoci nekoupil novýho pašíka, tak nevim nevim. Na tu cenu fakt slyšim
Jo,čoveče,na renaulta jsem úplně zapoměl,Megan je taky za super prachy,
a motor i elektrika je ok.Horší je karoserie,tam hoši francouzský nejsou nic moc.
Design dobrej,ale zpracování trága... Ale stejně jak se škodovkou,taky můžu dodat i renaulta,když nebude zbytí
...a bude hůř!
Zdenda psal:Luk psal:lih: bud ty japonce co psali kuci vejs nebo focus / c-max
Jasně a vostatní sou mrdky co se rozpadnou hned po nastartování
to sem rek kde
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 13:22:46 Offline |
já bych šel do toho Mišivbuši
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 13:35:26 Offline |
tak pro tuhle vopici bych asi neměl na banány
![]() |
nicola.foxx (Člen) 05.02.2010 13:37:21 Offline |
To me snad letos vyjde ten VW Sharan 4motion a nebo Seat Alhambra 4motion. Jedno jestli 1.9TDI a nebo 2.8V6 tak od roku 2006 lepe 2007.
Pry je to spolehlivy, servisaka na to mam, dily na to umim taky koupit levnejs(zadnej starline) a hlavne ten prostor
Kasym: Myšky jsou dobrý, třeba Lancer Sportback je naprosto
tržně nedoceněný auto,velký,docela levný,pěkný a v základu výbava
o který se poserům ze škodovky může jen zdát..
Marián: L200 je klasika,prodávám je šachťákům a tak je vidět,že normálnímu
člověku musí vydržet cokoli.Oni s tím na šachtě dělaj neuvěřitelný kousky..
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 13:55:05 Offline |
karlos100 psal:Kasym: Myšky jsou dobrý, třeba Lancer Sportback je naprosto
tohle auto jsem zrovna myslel
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2010 14:20:31 Offline |
jezdil jsi s tim CVT????jak se to chová?
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:Kasym: Myšky jsou dobrý, třeba Lancer Sportback je naprosto
člověku musí vydržet cokoli.Oni s tím na šachtě dělaj neuvěřitelný kousky..jezdil jsi s tim CVT????jak se to chová?
Jezdil jsem TC-SST v EVU,je super,i když Vašek Pech preferuje manuál,
já jako vobyčejnej amatér jsem si s tím automatem užil víc,
páč jsem nemusel myslet na to,kdy kvedlat šaltpákou
CVT tu akorát mám v Outlanderu a je to dobrej automat,
rychlá reakce,a ve sport režimu krátký kvalty
Docela jsem si i zvykl na pádla sekvence pod volantem
a dá se s nima slušně řadit,když chceš...
...a bude hůř!
Copak L200, ale viděls naší vyšší řadu L300,co s tím vobčas vozim motyku..?? To je teprve dělo!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:karlos100 psal:Kasym: Myšky jsou dobrý, třeba Lancer Sportback je naprosto
člověku musí vydržet cokoli.Oni s tím na šachtě dělaj neuvěřitelný kousky..Copak L200, ale viděls naší vyšší řadu L300,co s tím vobčas vozim motyku..??
To je teprve dělo!
Vyšší řada jo,to je dobrej vehikl,občas ještě nějakou
potkám na dílně,hlavně,že to jede,ne?
...a bude hůř!
Mazda 3 ( pozor kombík není ) spolehlivá, bez problémů, ale dost "drahá"
Megan kombi + přikoupit 5. let záruka cca 15 tis Kč, poměr cena/výkon supr, jak na Tebe juknou pytle, seš v totálu ( ale to je dneska skoro všude )
Ceed SW - 7. let záruka a vůbec bych se toho nebál, v současný době měněj na záruku i spojky ! Ced jako takovej je solidně postavený auto
Ani i30 nejni špatnej, ale podle mě je hnusnej
Ten Myšák ve Sportwagonu taky houby zle
Na Germány bych se vysral, navoněná špína ( (c) Kyrby )
A hlavně, nafta patří do kamen , ci fix !
ale di, Ty brepto ...
pridam trosku do mlyna svagr ted koupil rok starou lagunu primo od prodejce predvadecku...cenikova cena okolo 650tis...on kupoval za cenu 420tis. najeto 24000km udelanej komplet servis, 2 roky zaruka od renaultu, jo a vybava nejnizsi ale je tam skoro vse
motor 2.0 dci 150koniku... za ty prachy skvele auto
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:pridam trosku do mlyna
svagr ted koupil rok starou lagunu primo od prodejce predvadecku...cenikova cena okolo 650tis...on kupoval za cenu 420tis. najeto 24000km udelanej komplet servis, 2 roky zaruka od renaultu, jo a vybava nejnizsi ale je tam skoro vse
motor 2.0 dci 150koniku... za ty prachy skvele auto
jo a je to grandtour mista po kokot
Vzdy muze byt hur :-)
bobule psal:Já osobně čučel na Peugeot Partner Tepee nebo Citroen Berlingo, v citráku sem se svez a na pikouše docele pěkný svezení a prostorově slušně řešený(sedačky rychle sundaný, sklopený.....) u obou je teď cifra v různejch akcích kolem 400000,-
mam berlingo 2003 a po tomhle novym pokukuju je to pekny a do rodinky na normalni jezdeni a obcas neco odvest idelani. a co na tom ze je to francouz . serou se vsecky auta
co se tyce 1,2 htp tak znamej ji mel jako sluzebak spotreba oleje 3L 1000km a a ted mu to zaclo jet jen na 2 valce teda nejet ale oprava 25000kc. ale nevim kolik na tom nalital
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
ross psal:mr.BSE psal:Kup si stříbrnou oktávku 1,9TDi v kombíku.
Ať máš něco originálního...a není u novějšího modelu červený íčko už ta 2 litrová?
Ják novější? Těch je všude plná prdel...
Toto je klenot, neokoukaný, každým coulem originální dizajn...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zdar Lihy, teďky ty nový nabídky nesleduju, kor po pulčáku ferneta, ale 3-4 roky zpátky se mě líbila politika Suzuki a potom Kia. |Dneska v tom pokračujou aji evropský automobilky což je super, takže cokoli co máš v pácu bude Ok, jestli teda paseš po novým-no upřímě já teda už zastávám dřívější teorii dobře koupený ojetiny, po tý co jsemdával pálky za garančky, který šly udělat na koleně
Prstořeza známej:-)
mr.BSE psal:ross psal:mr.BSE psal:Kup si stříbrnou oktávku 1,9TDi v kombíku.
Ať máš něco originálního...a není u novějšího modelu červený íčko už ta 2 litrová?
Ják novější? Těch je všude plná prdel...
Toto je klenot, neokoukaný, každým coulem originální dizajn...
http://www.skoda-auto.cz/PublishingImag … 1photo.jpg
v černý to beru.
Amen. . .
Bejt tebou Lihy, nejsem linej, zvednu zadek a projdu si ty salony. Kolega v praci resil nedavno naprosto stejnou vec. Nakonec koupil ten Hnujdaj i30cw. Je to starej zid, takze jezdil z jednoho salonu do druhyho a smlouval a zjistoval kde muzou jak pohnout s cenou. Ve Fordu ho s vysmechem vykopli ze dveri, ale v tom Hyundai nakonec usetril asi 80 000,- oproti ceniku...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
![]() |
Banditatom (Člen) 06.02.2010 11:46:28 Offline |
trabant jedině trabant
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1 2