Nejsi přihlášen
Re: Jakou plechofku?
Já bych vzal tohle
http://auto.idnes.cz/cruze-bezpecne-kor … _testy_fdv
The father of the little princess of the dawn
Inženýrek psal:Banditatom psal:trabant jedině trabant
Trabant už jedině do vzduchu...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ct0182.jpg
jj, jednou bych to chtěl zkusit..
WD club member...
Lihouši a co tohle? doba je temná, třeba sleví
http://auto.bazos.cz/inzerat/5161972/MU … RSNAKE.php
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pokud funglovka, bych šel do té Corolly, jenže všude je nová jen sedan, ne kombik.
Toyota v žebřičkách spolehlivosti je na špici, i když nýčko je budou svolávat kvůlivá
http://news.auto.cz/aktuality/toyota-pl … vrope.html
Ale kdo nesvolává? skoro fšem se něco s.re. korejce nevyjímaje.
Já bych se držel toho co radí Baltazar, nebo v případě touhy být v řadě "machrů" s SUV bych šel klidně do http://news.auto.cz/spy/marko-buducnost … chodu.html , to ovšem člověk nesmí mít pocit že má pošramocený ego, a dumat co si soused pomyslí
Ale osobně: koupit 2-3 roky starý auto vod prvního majitele, ve slušné výbavě, nájezdem cca 60-70 tisíc km a je to ekonomicky i kvalitativně lepší volba než cokoliv jiného - nového..
God Save The Queen!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 06.02.2010 21:14:59 Offline |
Kelly01 psal:Já bych se držel toho co radí Baltazar, nebo v případě touhy být v řadě "machrů" s SUV bych šel klidně do http://news.auto.cz/spy/marko-buducnost … chodu.html , to ovšem člověk nesmí mít pocit že má pošramocený ego, a dumat co si soused pomyslí
Ale osobně: koupit 2-3 roky starý auto vod prvního majitele, ve slušné výbavě, nájezdem cca 60-70 tisíc km a je to ekonomicky i kvalitativně lepší volba než cokoliv jiného - nového..
Sice moc pro tu daciji nejsem, ale to SUV vypada fakt pekne.
Hele Kely, umel bys i trebas toho Sharana jetej max 4 roky starej a cena tak do 300t, kdyz to bude 4motion tim lip a kdyby se tam nahodou nachazel bufik a vyhrejvani predniho skla tak by to bylo super.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jaký budu mít letos auta se dozvím až tak v březnu, z venku netahám, dělám to jen jako nárazovku od českých firem, a tam vždycky musím počkat jak mění park....
Neživím se tím, jen si nárazově přilepšuji a dělám charitu...
God Save The Queen!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 06.02.2010 21:50:50 Offline |
Kelly01 psal:Jaký budu mít letos auta se dozvím až tak v březnu, z venku netahám, dělám to jen jako nárazovku od českých firem, a tam vždycky musím počkat jak mění park....
Neživím se tím, jen si nárazově přilepšuji a dělám charitu...
OK. Kdyby jsi o nakym dobrym vedel, tak mi dej vedet. DIK
Kelly01 psal:Ale osobně: koupit 2-3 roky starý auto vod prvního majitele, ve slušné výbavě, nájezdem cca 60-70 tisíc km a je to ekonomicky i kvalitativně lepší volba než cokoliv jiného - nového..
naprostej souhlas
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Myšák psal:Bejt tebou Lihy, nejsem linej, zvednu zadek a projdu si ty salony. Kolega v praci resil nedavno naprosto stejnou vec. Nakonec koupil ten Hnujdaj i30cw. Je to starej zid, takze jezdil z jednoho salonu do druhyho a smlouval a zjistoval kde muzou jak pohnout s cenou. Ve Fordu ho s vysmechem vykopli ze dveri, ale v tom Hyundai nakonec usetril asi 80 000,- oproti ceniku...
Jasnáč že do salónu zajdu, ale už kouknout na konkrétní typy (nenapadalo mě co by se dalo tak nějak pořídit). Zatim teda vede ten Miší sportback, dokonce sem teď viděl nějakou skladovou moc pěkně vybavenou za hodně slušný peníze....ale chce to vidět na živo. http://www.autopalace-sporilov.mitsubis … ishi.xhtml (třeba se ale karlos vytáhne s lepší nabídkou )
Jinak podle rozumu by to byl asi ten ceed SW (hodně vybavený za "málo" peněz, ale zase co si budem povídat je to na tom provedení trošku vidět)
Dlouhej Rencl megan se mi líbí designově, ale interiér mě nijak nenadchnul (nepěkný plasty a celý to na mě působilo jak z papundeklu ještě víc jak ta kia)
Lihy psal:Myšák psal:Bejt tebou Lihy, nejsem linej, zvednu zadek a projdu si ty salony. Kolega v praci resil nedavno naprosto stejnou vec. Nakonec koupil ten Hnujdaj i30cw. Je to starej zid, takze jezdil z jednoho salonu do druhyho a smlouval a zjistoval kde muzou jak pohnout s cenou. Ve Fordu ho s vysmechem vykopli ze dveri, ale v tom Hyundai nakonec usetril asi 80 000,- oproti ceniku...
Jasnáč že do salónu zajdu, ale už kouknout na konkrétní typy (nenapadalo mě co by se dalo tak nějak pořídit). Zatim teda vede ten Miší sportback, dokonce sem teď viděl nějakou skladovou moc pěkně vybavenou za hodně slušný peníze....ale chce to vidět na živo. http://www.autopalace-sporilov.mitsubis … ishi.xhtml (třeba se ale karlos vytáhne s lepší nabídkou
)
Jinak podle rozumu by to byl asi ten ceed SW (hodně vybavený za "málo" peněz, ale zase co si budem povídat je to na tom provedení trošku vidět)
Dlouhej Rencl megan se mi líbí designově, ale interiér mě nijak nenadchnul (nepěkný plasty a celý to na mě působilo jak z papundeklu ještě víc jak ta kia)
Píše ABik:
Liháču, mám na Ceedovi 1,6 crdi (85kW) najeto 100000km a mimo pravidelně se měnících tyček stabilizátoru naprosto bez problémů. Záruka 150000km nebo 7 let. A v interieru nevím co ti příjde papundeklové? Palubka je z měkčeného plastu, takže nevrže, výbava za ty prachy super, užitná hodnota taky (vozím v tom VZT potrubí
). Dlouhodobá spotřeba 6,2 litru a to to vůbec nešetřím (přece jenom je to služebák
). Za mě
Ovšem když u toho Mišivbuši pominu to, že to není kombík, tak
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
WenzelB6 psal:pokud funglovka, bych šel do té Corolly, jenže všude je nová jen sedan, ne kombik.
Toyota v žebřičkách spolehlivosti je na špici, i když nýčko je budou svolávat kvůlivá
http://news.auto.cz/aktuality/toyota-pl … vrope.html
Ale kdo nesvolává? skoro fšem se něco s.re. korejce nevyjímaje.
neska mě volal kámo z utahu že f américe maj ten problém takytak to bude asi dodavatel krachovat co?
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2010 17:50:19 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:Kasym: Myšky jsou dobrý, třeba Lancer Sportback je naprosto
tržně nedoceněný auto,velký,docela levný,pěkný a v základu výbava
o který se poserům ze škodovky může jen zdát..
Marián: L200 je klasika,prodávám je šachťákům a tak je vidět,že normálnímu
člověku musí vydržet cokoli.Oni s tím na šachtě dělaj neuvěřitelný kousky..jezdil jsi s tim CVT????jak se to chová?
Jezdil jsem TC-SST v EVU,je super,i když Vašek Pech preferuje manuál,
já jako vobyčejnej amatér jsem si s tím automatem užil víc,
páč jsem nemusel myslet na to,kdy kvedlat šaltpákou
CVT tu akorát mám v Outlanderu a je to dobrej automat,
rychlá reakce,a ve sport režimu krátký kvalty
Docela jsem si i zvykl na pádla sekvence pod volantem
a dá se s nima slušně řadit,když chceš...
no mě spíš zarazilo,že u toho CVT píšou ,že je to bezestupňová převedovka...tak proto se ptám...klasickej automat mám v autě.sice jen tříkvalt,ale i tak to pohodlí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy:
firma letos dělala tendr na auta pro obchoďáky a provozní oddělení zkoušelo Škodu, VW, Opel, Toyotu, Ford
Hyunday a Kia se nepoptávaly, protože tam prý nebyl vhodný model pro cesťáky /toť jejich názor/
Vítězem se stal Focus 1,6 TDCi Duratorq 66kW
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
u nás firma na přelomu roku kupovala cca 30 aut u Pežotu, tagže zme dostali slevu snad 30 %, kupovali se 308 SW a 407 SW. Kolega dostal 308 SW v plné palbě, auto bez slevy za cca 700 000. Za ty prachy bych čekal naprostou bombu. ani hovno, kolega je z teho nešťastný a zkušenosti ostatních kolegů taky nic moc. První co začalo bylo to, že se všem po otevření zadních či předních dveří začaly otvírat páté dveře, taky se mu stalo, že nešly zamknout ani jedny, nebo naopak odemknout, auto přestalo brzdit a až po několikaterém nastartování to zase začalo fungovat, vibrace volatnu při cca 130 km/hod a to i po kontrole vyvážení šprcek a geometrie, Bluetooth se rozpojuje a spojuje jak chce atd. No byl sem docela překvapenej co za celkem vysoký peníze jde koupit, obzvláště pokud se výše uvedené chyby vyskytly u všech aut bez vyjímky
Lihy psal:Myšák psal:Bejt tebou Lihy, nejsem linej, zvednu zadek a projdu si ty salony. Kolega v praci resil nedavno naprosto stejnou vec. Nakonec koupil ten Hnujdaj i30cw. Je to starej zid, takze jezdil z jednoho salonu do druhyho a smlouval a zjistoval kde muzou jak pohnout s cenou. Ve Fordu ho s vysmechem vykopli ze dveri, ale v tom Hyundai nakonec usetril asi 80 000,- oproti ceniku...
Jasnáč že do salónu zajdu, ale už kouknout na konkrétní typy (nenapadalo mě co by se dalo tak nějak pořídit). Zatim teda vede ten Miší sportback, dokonce sem teď viděl nějakou skladovou moc pěkně vybavenou za hodně slušný peníze....ale chce to vidět na živo. http://www.autopalace-sporilov.mitsubis … ishi.xhtml (třeba se ale karlos vytáhne s lepší nabídkou
)
Rád bych se dostal na takovou cenu,ale to je výprodej 09,a já už takový auta nemám Zbyly už jen těm kurwám z práglu
To můžeš klidně koupit,super cena
...a bude hůř!
![]() |
Progear 650 (Člen) 08.02.2010 14:03:02 Offline |
Koldan psal:u nás firma na přelomu roku kupovala cca 30 aut u Pežotu, tagže zme dostali slevu snad 30 %, kupovali se 308 SW a 407 SW. Kolega dostal 308 SW v plné palbě, auto bez slevy za cca 700 000. Za ty prachy bych čekal naprostou bombu. ani hovno, kolega je z teho nešťastný a zkušenosti ostatních kolegů taky nic moc. První co začalo bylo to, že se všem po otevření zadních či předních dveří začaly otvírat páté dveře, taky se mu stalo, že nešly zamknout ani jedny, nebo naopak odemknout, auto přestalo brzdit a až po několikaterém nastartování to zase začalo fungovat, vibrace volatnu při cca 130 km/hod a to i po kontrole vyvážení šprcek a geometrie, Bluetooth se rozpojuje a spojuje jak chce atd. No byl sem docela překvapenej co za celkem vysoký peníze jde koupit, obzvláště pokud se výše uvedené chyby vyskytly u všech aut bez vyjímky
u tátoj mají zase 307... žárovky tomu prskaj co 14 dní a to i po zamontování nějakýho usměrnovače bo co v servisu za další bakšiš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Seat ibiza, 1,4 benzín 86 kobyl,klima,abs,černá metla,ellktrická okna všechny,rádio mp3, tempomat, 4 x airbag, mlhovky, nová za 299.900,-leasing, úvěr možný
stojí u kámoše na prodejně
The father of the little princess of the dawn
Progear 650 psal:Koldan psal:u nás firma na přelomu roku kupovala cca 30 aut u Pežotu, tagže zme dostali slevu snad 30 %, kupovali se 308 SW a 407 SW. Kolega dostal 308 SW v plné palbě, auto bez slevy za cca 700 000. Za ty prachy bych čekal naprostou bombu. ani hovno, kolega je z teho nešťastný a zkušenosti ostatních kolegů taky nic moc. První co začalo bylo to, že se všem po otevření zadních či předních dveří začaly otvírat páté dveře, taky se mu stalo, že nešly zamknout ani jedny, nebo naopak odemknout, auto přestalo brzdit a až po několikaterém nastartování to zase začalo fungovat, vibrace volatnu při cca 130 km/hod a to i po kontrole vyvážení šprcek a geometrie, Bluetooth se rozpojuje a spojuje jak chce atd. No byl sem docela překvapenej co za celkem vysoký peníze jde koupit, obzvláště pokud se výše uvedené chyby vyskytly u všech aut bez vyjímky
u tátoj mají zase 307...
žárovky tomu prskaj co 14 dní a to i po zamontování nějakýho usměrnovače bo co v servisu za další bakšiš....
To samý u šéfový 407SW, strejc měl dřív Scenica a po tom co se mu na tom každou chvíli něco sralo to prodal a řikal si že měl nějakej extrémně vadnej kus a koupil si ho znova a teď si zoufá, protože je to ještě daleko horší. Minimálně každej tejden něco novýho. Teď například mu z ničeho nic zhasla celá přístrojovka a přímo v Renaultu nejsou schopný zjistit čim to je. Bratránek s novym Meganem taky samý problémy.
Nemyslel jsem že je to tak hrozný, ale francouský auta jsou fakt k
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Progear 650 psal:Koldan psal:u nás firma na přelomu roku kupovala cca 30 aut u Pežotu, tagže zme dostali slevu snad 30 %, kupovali se 308 SW a 407 SW. Kolega dostal 308 SW v plné palbě, auto bez slevy za cca 700 000. Za ty prachy bych čekal naprostou bombu. ani hovno, kolega je z teho nešťastný a zkušenosti ostatních kolegů taky nic moc. První co začalo bylo to, že se všem po otevření zadních či předních dveří začaly otvírat páté dveře, taky se mu stalo, že nešly zamknout ani jedny, nebo naopak odemknout, auto přestalo brzdit a až po několikaterém nastartování to zase začalo fungovat, vibrace volatnu při cca 130 km/hod a to i po kontrole vyvážení šprcek a geometrie, Bluetooth se rozpojuje a spojuje jak chce atd. No byl sem docela překvapenej co za celkem vysoký peníze jde koupit, obzvláště pokud se výše uvedené chyby vyskytly u všech aut bez vyjímky
u tátoj mají zase 307...
žárovky tomu prskaj co 14 dní a to i po zamontování nějakýho usměrnovače bo co v servisu za další bakšiš....
To samý u šéfový 407SW, strejc měl dřív Scenica a po tom co se mu na tom každou chvíli něco sralo to prodal a řikal si že měl nějakej extrémně vadnej kus a koupil si ho znova a teď si zoufá, protože je to ještě daleko horší. Minimálně každej tejden něco novýho. Teď například mu z ničeho nic zhasla celá přístrojovka a přímo v Renaultu nejsou schopný zjistit čim to je. Bratránek s novym Meganem taky samý problémy.
Nemyslel jsem že je to tak hrozný, ale francouský auta jsou fakt k
už jsem se bál že renoldy se sraly jenom nám
jinak to byly dobrý auta... do 100tisíc... pak už to zavánělo že si otevřem vlastní servis
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2010 14:32:01 Offline |
XJelen psal:Inženýrek psal:Progear 650 psal:
u tátoj mají zase 307...žárovky tomu prskaj co 14 dní a to i po zamontování nějakýho usměrnovače bo co v servisu za další bakšiš....
Nemyslel jsem že je to tak hrozný, ale francouský auta jsou fakt kuž jsem se bál že renoldy se sraly jenom nám
jinak to byly dobrý auta... do 100tisíc... pak už to zavánělo že si otevřem vlastní servis
čim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2010 15:43:52 Offline |
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:čim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
Jo tak v tohle ohledu je na tom asi nejlíp Fresh man...ten tam snad nemá ani elektriku, natož elektoniku
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Inženýrek psal:
Nemyslel jsem že je to tak hrozný, ale francouský auta jsou fakt kuž jsem se bál že renoldy se sraly jenom nám
jinak to byly dobrý auta... do 100tisíc... pak už to zavánělo že si otevřem vlastní servisčim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
No vidíš a já měl dvě Xantie a 406tky a nalítali 500tis bez závažnějších problémů. A to byly denně v provozu. Takže tyhle diskuse jsou stejně o hovnu.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Naši mají dva renaulty, v práci máme služební renaulty, všecky v průměru 250tis (máme i 505tis) a až na výměnu altíku u jednoho z nich a na problikávání kontrolek u jednoho exempláře vše OK. Takže jak vidíte diskuzi vést můžem, ale bude to stejně vo ničem, je to kus od kusu. Já mám starou mazdu a pohoda, kolega má mazdu a na hovno
, předtím jsem měl toyotu a taky na hovno
, tož tak...
WD club member...
![]() |
Banditatom (Člen) 08.02.2010 16:52:42 Offline |
Meloun psal:Bodejť..Někomu stačí auto..někdo potřebuje BMW..
jsi myslel Toto BavorskýMotorovýWergl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2010 17:11:18 Offline |
Zdenda psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
jinak to byly dobrý auta... do 100tisíc... pak už to zavánělo že si otevřem vlastní servisčim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
No vidíš a já měl dvě Xantie a 406tky a nalítali 500tis bez závažnějších problémů. A to byly denně v provozu. Takže tyhle diskuse jsou stejně o hovnu.
tak mi máme v rodině dva renaulty 25 oba v současný době najeto něco kolem 250 tis. plus minus..na tatíkový jediná závada,že odešel omezovač brzdného tlaku na zadní nápravě za 13 let co to auto má .já to koupil před třemi lety s vadou že to nejede..bylo špatný čidlo na teplou vodu pro řídíci jednotku(270 Kč)...a až teprve před tejdnem další závada odešla jednotka...ale dá se oblbnout aby auto jelo..takže na to že to jsou 22 let starý auta tak si myslim...že závad opravdu po skromnu
u novejch rencků už to,ale asi tak nebude.
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:čim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
Jo tak v tohle ohledu je na tom asi nejlíp Fresh man...ten tam snad nemá ani elektriku, natož elektoniku
s timhle přístupem si kup Logana, tam nic takovýho nejni a ušetřenej bakšiš budem půl roku propíjet, ju ? :)))
ten Myšák v Palasu nezní blbě ...
ale di, Ty brepto ...
jako jedno z prvních aut sem měl Tháliju vot Rencka a taky si nemožu stěžovat, 200 000 nalítala bez nějakých významnějších závad, na druhů stranu naše vedení nakůpilo celkem mastné Laguny a ty se prej sraly furt. Jináč jasný, že to može byt kus ot kusu, ale pokut máme ve firmě takové množství novývh Pižótů a závady se vyskytují na všech a navíc stejné, tak už to zavání
Já mám na starým C Jumperu 2,5D tedka 300 000km a zatím bez problémů,jezdím 100tkm ročně,mám ho dva roky a koupil sem ho vojetýho s kilem na tachometru.Přemýšlím že si v létě koupím dodávku fungl,ale kdyš to fšude slyším a čtu,tak su rát že mám starej verk bez jakékoli elektrovymrdávky a bojím se že si funglovkou spíš pohorším
kam ten svět spěje,to nechápu. Stejně tak to mám s Feldou,žádnej problém,kerej tady lidi popisujou u novejch aut u feldy prostě neznám
Ale je fakt že ta je sotva zajetá,57tis km,rok99
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Progear 650 (Člen) 08.02.2010 17:49:20 Offline |
osiris psal:...já se vás vopatrně zeptám, a že vy s těma autama jezdíte :))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
Progear 650 (Člen) 08.02.2010 17:52:02 Offline |
Zdenda psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
Jenže když máš ve firmě deset Peugeotů a 40 Škodovek, a za ty Peugeoty necháš skoro stejně penez v servisu, bo tam sou pořád, tak časem zjistíš, že to zas tak uplně nejni náhoda a že se nejedná o jeden špatnej kus a nebo o jedno jedince v tomhle množství... howk...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2010 18:45:12 Offline |
huskyb12 psal:Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:čim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešla
s timhle přístupem si kup Logana, tam nic takovýho nejni a ušetřenej bakšiš budem půl roku propíjet, ju ? :)))
ten Myšák v Palasu nezní blbě ...
ross psal:Lihy:
firma letos dělala tendr na auta pro obchoďáky a provozní oddělení zkoušelo Škodu, VW, Opel, Toyotu, Ford
Hyunday a Kia se nepoptávaly, protože tam prý nebyl vhodný model pro cesťáky /toť jejich názor/
Vítězem se stal Focus 1,6 TDCi Duratorq 66kW
Jezdím teď Mondeo 2,0 TDCi Duratorq 96 kW 2002 rok.po 160tis odešel vstřik ale jinak za 6 litrů nafty oheň jak prase.Na firmě taky 2x ford a 1x Kraftr -das auto teda dost mrdka ale fordíky jedou jak pila
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Progear 650 psal:Zdenda psal:K.a.s.y.m. psal:
čim víc elektroniky tim víc problémů..proto tam skoro žádnou nemám..a i tu co mám ted konečně odešlaNo vidíš a já měl dvě Xantie a 406tky a nalítali 500tis bez závažnějších problémů. A to byly denně v provozu. Takže tyhle diskuse jsou stejně o hovnu.
Jenže když máš ve firmě deset Peugeotů a 40 Škodovek, a za ty Peugeoty necháš skoro stejně penez v servisu, bo tam sou pořád, tak časem zjistíš, že to zas tak uplně nejni náhoda a že se nejedná o jeden špatnej kus a nebo o jedno jedince v tomhle množství...
howk...
Nevim co je a není náhoda, mě se tyhle frantíci nesrali. Je fakt že se mi líbila 608 Pažout a na tu snad řval každej. Vzali se dvě oktávky jedna dobrý druhá v 80tis 2x převodovka a turbo. Co na to říct. Jebat tyhle diskuse, bo je to o ničem.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
A co tohle?
http://seznam.otomoto.cz/toyota-prius-i … 99049.html
Už se těším až budou auta jen na elektriku a kolem silnic senzory abych se nemusel obtěžovat s řízením
Datel psal:A co tohle?
Už se těším až budou auta jen na elektriku a kolem silnic senzory abych se nemusel obtěžovat s řízením
Na to si ještě počkáme... Stejně jako na metro bez vlakvedoucích, i kdýž by tak už mohlo jezdit několik let.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Datel psal:A co tohle?
Už se těším až budou auta jen na elektriku a kolem silnic senzory abych se nemusel obtěžovat s řízenímNa to si ještě počkáme... Stejně jako na metro bez vlakvedoucích, i kdýž by tak už mohlo jezdit několik let.
...tag toho se doufam nedožiju...a tym nemyslim metro, bo f tom sem jel naposlet f patnácti a hnet jag sem tam vles, tag mě lízli benga a hodinu mě vyslýchali...vono sem mezi ty praháky moc nezapad ve vaťáku, f důchodkách, rostrhanejch Wranglerkách, džísce, vytahanym svetru po kolena a se somračkou přes rameno ...jo a taky sem měl tenkrát vlasy jako Kelly
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já měl třeba do nedávna matiza 800stovku.A spokojenost,málo to žere,a jede to taky slušně nato že to je tak malej obsah.I levné ND..Ted už ho mám ale na sračky bo domě vpalila ženská..Takže něco na ND zbytek do šrotu asik
Žiješ jen jednou:-p:-)
Jsem slaboduchej a prosťáček a tak bych nešpekuloval a asik by vyhrála hlava:
http://automodul.idnes.cz/skoda-octavia … kw-c105208
jak dlouho ještě?
![]() |
Progear 650 (Člen) 12.02.2010 11:04:55 Offline |
Newada psal:Jsem slaboduchej a prosťáček a tak bych nešpekuloval a asik by vyhrála hlava:
http://automodul.idnes.cz/skoda-octavia … kw-c105208
naopak... nic se na tom nesere, ND je všude mraky... Navíc je to prostě "nový auto" i když je to má dávno svoje nejlepší zasebou a za ty prachy.... není vo čem...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.02.2010 11:19:06 Offline |
Progear 650 psal:Newada psal:Jsem slaboduchej a prosťáček a tak bych nešpekuloval a asik by vyhrála hlava:
http://automodul.idnes.cz/skoda-octavia … kw-c105208naopak... nic se na tom nesere, ND je všude mraky...
Navíc je to prostě "nový auto" i když je to má dávno svoje nejlepší zasebou a za ty prachy.... není vo čem...
Skoro s tebou souhlasim ALE TECH 74KW Kdyby aspon tech 81
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:Newada psal:Jsem slaboduchej a prosťáček a tak bych nešpekuloval a asik by vyhrála hlava:
http://automodul.idnes.cz/skoda-octavia … kw-c105208naopak... nic se na tom nesere, ND je všude mraky...
Navíc je to prostě "nový auto" i když je to má dávno svoje nejlepší zasebou a za ty prachy.... není vo čem...
Skoro s tebou souhlasim ALE TECH 74KW
Kdyby aspon tech 81
rozdíl 9 oslů, to s tim musí hejbat úplně jinak. sorry ale tomuto nerozumim. holt prosťáček
jak dlouho ještě?
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:Newada psal:Jsem slaboduchej a prosťáček a tak bych nešpekuloval a asik by vyhrála hlava:
Skoro s tebou souhlasim ALE TECH 74KW
Kdyby aspon tech 81
Těch mám já a na hlínáchináč vochtáfkou se fakt nedá nic skurvit
furt mě dojímá ta spotřeba,si říkám že něco je špatně jezdit do nebo kolem 5ti litrů
Jebat motorky :-)
Filous psal:...tag toho se doufam nedožiju...a tym nemyslim metro, bo f tom sem jel naposlet f patnácti a hnet jag sem tam vles, tag mě lízli benga a hodinu mě vyslýchali...vono sem mezi ty praháky moc nezapad ve vaťáku, f důchodkách, rostrhanejch Wranglerkách, džísce, vytahanym svetru po kolena a se somračkou přes rameno
...jo a taky sem měl tenkrát vlasy jako Kelly
Takto sem jezdil akorát na vandry a tam sme měli mezi sebou zase tajné.....holt sme byli mimo střední proud
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.02.2010 14:51:03 Offline |
Newada psal:
rozdíl 9 oslů, to s tim musí hejbat úplně jinak. sorry ale tomuto
nerozumim. holt prosťáček
Hele mam starej skrpal Vento 81KW a jsem s tim spokojenej az na to, ze to nedelali kombi. At to nalozim jak chci, tak to porad jede na pohodu i s tim nalozenym vozejkem s 5metrakama. Kdyz jsem takhle frcel s firemni ochcavkou, tak jsem podrazoval vo stupen niz se stejnym nakladem a na stejny trase.
Takze dalsi plechoskopek zase VW a at ma tech 96KW.
nicola.foxx psal:Newada psal:
rozdíl 9 oslů, to s tim musí hejbat úplně jinak. sorry ale tomuto
nerozumim. holt prosťáček
Hele mam starej skrpal Vento 81KW a jsem s tim spokojenej az na to, ze to nedelali kombi. At to nalozim jak chci, tak to porad jede na pohodu i s tim nalozenym vozejkem s 5metrakama. Kdyz jsem takhle frcel s firemni ochcavkou, tak jsem podrazoval vo stupen niz se stejnym nakladem a na stejny trase.
Takze dalsi plechoskopek zase VW a at ma tech 96KW.
...jak že nedělali ? je to sedan od golfa ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
nicola.foxx (Člen) 12.02.2010 16:16:59 Offline |
osiris psal:...jak že nedělali ? je to sedan od golfa ;)
Pravdu dis Jsem na to nejvic tuningovany auto zapomel
No zatim neni čim
Ale vypadá to na ten ceed sw poměr cena/užitná hodnota je asi nejlepší....ten mišák mě hodně lákal, ale.... Takže nebudu honit vodu a zůstanu při zemi
Zrovna se chci zejtra kouknout do čestlic bo tam maj nějaký skladovky za celkem fajn cenu.
Stránky: 1 2