Nejsi přihlášen
styl martin
pokukuju po nových bagančatech, u starejch plastovejh bačkor nitro sem urval slajdr, klubal se mi taky nárt a po zimě mi už nepřipadaj přitažlivý.
Zastavil sem se cestou v paolu v čakovicich a padly mi do voka Styl Martin třeba street carbon w.p. nebo tak něco, aby se v nich i dalo rozumně chodit . Žádnej hajtech. Mají je ve slevě primotorbike ale ozajstná sleva na padana.sk . Na Slovensku někoho mám co sem nýčko má zrovna cestu. Jezdíte je někdo nebo tuhle marku ?
Re: styl martin
cikin psal:Já je mám sedm let. Model Jerez base. Nevím už kolik stály, ale jsem s nimi naprosto spokojený. Pěkně se vytvarovaly podle nohy, nahoře dostatečně široký na nohavice, zip stále chodí lehce. Za mě
...taky sem měl Jerez...dlouho...tři pády přežili a moje nohy taky...ale vochranu nemaj žádnou...jag bačkory...ale pohodlný...vopčas je eště tahá mladej, dyš nejede f keckách...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:cikin psal:Já je mám sedm let. Model Jerez base. Nevím už kolik stály, ale jsem s nimi naprosto spokojený. Pěkně se vytvarovaly podle nohy, nahoře dostatečně široký na nohavice, zip stále chodí lehce. Za mě
...taky sem měl Jerez...dlouho...tři pády přežili a moje nohy taky...ale vochranu nemaj žádnou...jag bačkory...ale pohodlný...vopčas je eště tahá mladej, dyš nejede f keckách...
Já je ještě mám
....a to už hódně dlouho...dělá se mi tam žralok, asi je vopravim jako to měl kdysi kakamil = amerikou![]()
![]()
WenzelB6 psal:díky . Na Slovensku maj bačiska tu cenu enem do čísla 45
PRÁVĚ SEM TAKY SHÁNĚL VĚTŠÍ - TJ.48 A NAŠEL JSEM SIDI A ALPINSTARS. ŠEL JSEM DO TĚCH 2. SICE V TOM CHODIM JAK ROBOCOP, ALE JINÁČ SPOKOJENEJ PARCHANT.![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Hanz psal:WenzelB6 psal:díky . Na Slovensku maj bačiska tu cenu enem do čísla 45
Kua kucí
co to máte za hnáty, kdyby jste si radši místo toho nadávání, že nemaj větší, ostříhaly drápy, tak vám 40 budou velký....
sem snad hadí žena?? Těch co to dokážou a jezdí v Mostě pod 2 je jen pár![]()
Vodjezdil sem ve Stilmartinech asi 7-8sezón. Ke konci už byly supr vagošský a šly smotat do ruličky do kufru
Na letošek sem pořídil SIDI Vertigo a kdyš sem starý házel do popelnice,tak mě aji slza ukápla![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1