Nejsi přihlášen
Děs a hrůza
Tak jsem rozdělával polokapotu docela jsem čuměl. Jsem jedinej komu uchycení těch plastů k sobě blbě řešený? Například ten plast mezi plexi a zrcátkama (uplně ten nahoře) zatáhl jsem k sobě abych ho dostal ze závitů pro zrcátka ale tím pádem jsem nechtěně ulomil ty háčky kterejma je to připevněný k bočním plastům, takže to teď blbě lícuje. Další věcí jsou ty plastový šroubky na plastu pod světlem, který ho spojujou s bočníma plastama. Ty udělátka jsou ho*no bytelný takže hned praskaj, nechápu proč tam nedali imbusy. Napadá mě snad jen, že by to blbě vypadalo a taky možná proto, že dva plasty imbusem spojený bejt nemůžou. Nicméně připadá mi to špatně vyřešený, jsem jedinej? ![]()
Re: Děs a hrůza
Sucre psal:Tak jsem rozdělával polokapotu docela jsem čuměl. Jsem jedinej komu uchycení těch plastů k sobě blbě řešený? Například ten plast mezi plexi a zrcátkama (uplně ten nahoře) zatáhl jsem k sobě abych ho dostal ze závitů pro zrcátka ale tím pádem jsem nechtěně ulomil ty háčky kterejma je to připevněný k bočním plastům, takže to teď blbě lícuje. Další věcí jsou ty plastový šroubky na plastu pod světlem, který ho spojujou s bočníma plastama. Ty udělátka jsou ho*no bytelný takže hned praskaj, nechápu proč tam nedali imbusy. Napadá mě snad jen, že by to blbě vypadalo a taky možná proto, že dva plasty imbusem spojený bejt nemůžou. Nicméně připadá mi to špatně vyřešený, jsem jedinej?
...normálka, taky sme se stím navztekali....jináč ten plastovej čudlík vyjde 50,-Kč v Súze.
...snad mi nějakou náhražku najde známej u Berneru, páč jich mám docela spotřebu![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Sucre psal:Tak jsem rozdělával polokapotu docela jsem čuměl. Jsem jedinej komu uchycení těch plastů k sobě blbě řešený? Například ten plast mezi plexi a zrcátkama (uplně ten nahoře) zatáhl jsem k sobě abych ho dostal ze závitů pro zrcátka ale tím pádem jsem nechtěně ulomil ty háčky kterejma je to připevněný k bočním plastům, takže to teď blbě lícuje. Další věcí jsou ty plastový šroubky na plastu pod světlem, který ho spojujou s bočníma plastama. Ty udělátka jsou ho*no bytelný takže hned praskaj, nechápu proč tam nedali imbusy. Napadá mě snad jen, že by to blbě vypadalo a taky možná proto, že dva plasty imbusem spojený bejt nemůžou. Nicméně připadá mi to špatně vyřešený, jsem jedinej?
...normálka, taky sme se stím navztekali....jináč ten plastovej čudlík vyjde 50,-Kč v Súze.
...snad mi nějakou náhražku najde známej u Berneru, páč jich mám docela spotřebu
Já bych klidně do toho těch 50 Kč vrazil, ale to je na jedno použití ![]()
Sucre psal:kojaksro psal:....a počkej těch komentářů od N-kařů
S tím počítám
něco bych teda řek, ale když s tím počítáš....![]()
|
Banditatom (Člen) 21.02.2010 14:53:23 Offline |
no coment![]()
![]()
![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sucre psal:Jinak ty plastový háčky k tomu plastu už asi nepujde přivařit, viďte?
...půjde to přivařit, nebo kdo dělá plasty tak to podle toho druhého okopíruje. A ten pimplík občas vyndat jde bez poškození, ale málo kdy. Tzv. spotřební zboží to je![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
ty štefty se dají vyndat bez poškození. Pár už sem jich zkurvil
až sem přišel na to, jak na to.
Uvnitř toho čteftu zatlačíš dovnitř tu tyčinku (asi tak 3-4 mm), a pak ho vytáhneš![]()
Kupoval sem v Suzuki i neorigo štefty a u nich ta tyčinka se dá protlačit úplně durch, že ti vypadne z toho šteftu. Při skládání se potom zase nasadí zpátky![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:ty štefty se dají vyndat bez poškození. Pár už sem jich zkurvil
Uvnitř toho čteftu zatlačíš dovnitř tu tyčinku (asi tak 3-4 mm), a pak ho vytáhneš
Kupoval sem v Suzuki i neorigo štefty a u nich ta tyčinka se dá protlačit úplně durch, že ti vypadne z toho šteftu. Při skládání se potom zase nasadí zpátky
Je jasný, že bez poškození se to dá vyndat... Mě spíš štvou ty háčky na tom vrchním plastu co kreje plexi ![]()
|
Banditatom (Člen) 21.02.2010 15:32:07 Offline |
Sucre psal:faitík psal:ty štefty se dají vyndat bez poškození. Pár už sem jich zkurvil
Uvnitř toho čteftu zatlačíš dovnitř tu tyčinku (asi tak 3-4 mm), a pak ho vytáhneš
Kupoval sem v Suzuki i neorigo štefty a u nich ta tyčinka se dá protlačit úplně durch, že ti vypadne z toho šteftu. Při skládání se potom zase nasadí zpátkyJe jasný, že bez poškození se to dá vyndat... Mě spíš štvou ty háčky na tom vrchním plastu co kreje plexi
předělej to na N-ko a nebudeš muset tyhle věci řešit![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sucre psal:faitík psal:ty štefty se dají vyndat bez poškození. Pár už sem jich zkurvil
Kupoval sem v Suzuki i neorigo štefty a u nich ta tyčinka se dá protlačit úplně durch, že ti vypadne z toho šteftu. Při skládání se potom zase nasadí zpátkyJe jasný, že bez poškození se to dá vyndat... Mě spíš štvou ty háčky na tom vrchním plastu co kreje plexi
srát na ně... upadly hned první zimu ![]()
od tý doby vim jak se to má správně vyndavat, i když už je mi to k hovnu ![]()
podotýkám, že jsem věděl jak tam ty háčky jsou, ale stejně to nepřežily
holt rozum přichází až s věkem, tak snad se dočkám ![]()
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:Sucre psal:Tak jsem rozdělával polokapotu docela jsem čuměl. Jsem jedinej komu uchycení těch plastů k sobě blbě řešený? Například ten plast mezi plexi a zrcátkama (uplně ten nahoře) zatáhl jsem k sobě abych ho dostal ze závitů pro zrcátka ale tím pádem jsem nechtěně ulomil ty háčky kterejma je to připevněný k bočním plastům, takže to teď blbě lícuje. Další věcí jsou ty plastový šroubky na plastu pod světlem, který ho spojujou s bočníma plastama. Ty udělátka jsou ho*no bytelný takže hned praskaj, nechápu proč tam nedali imbusy. Napadá mě snad jen, že by to blbě vypadalo a taky možná proto, že dva plasty imbusem spojený bejt nemůžou. Nicméně připadá mi to špatně vyřešený, jsem jedinej?
...snad mi nějakou náhražku najde známej u Berneru, páč jich mám docela spotřebu
Já když jsem dával do kupy svoji bandasku,tak jsem zjistil že ty plastový čudle pasují z Octávie.Ato jak do kapoty i na posedlovku.Jelikož ty Octávie dávám dohromady,tak je mám zadara.
![]()
Libor nx psal:kojaksro psal:Sucre psal:Tak jsem rozdělával polokapotu docela jsem čuměl. Jsem jedinej komu uchycení těch plastů k sobě blbě řešený? Například ten plast mezi plexi a zrcátkama (uplně ten nahoře) zatáhl jsem k sobě abych ho dostal ze závitů pro zrcátka ale tím pádem jsem nechtěně ulomil ty háčky kterejma je to připevněný k bočním plastům, takže to teď blbě lícuje. Další věcí jsou ty plastový šroubky na plastu pod světlem, který ho spojujou s bočníma plastama. Ty udělátka jsou ho*no bytelný takže hned praskaj, nechápu proč tam nedali imbusy. Napadá mě snad jen, že by to blbě vypadalo a taky možná proto, že dva plasty imbusem spojený bejt nemůžou. Nicméně připadá mi to špatně vyřešený, jsem jedinej? :idontknow:
...snad mi nějakou náhražku najde známej u Berneru, páč jich mám docela spotřebu:-DJá když jsem dával do kupy svoji bandasku,tak jsem zjistil že ty plastový čudle pasují z Octávie.Ato jak do kapoty i na posedlovku.Jelikož ty Octávie dávám dohromady,tak je mám zadara.:-D :good:
To si můžeš založit živnost, ta malá svině stojí 50 Kč :-D:-D:good:
mi psal:Libor nx psal:kšeft by to byl dobrej
,ale zase toho tolik nemůžu tahat,jen pro vlastní potřebu.
á další panáček vod porsche, takže kamery eště nemáte
šméčkasro
kdepak,kamer tam je plno.co pak kradu,abych si mohl kupoval plast.čudle za 50![]()
![]()
Stránky: 1