Nejsi přihlášen
sem se zase nasral..
tak sem se včera rozhodl, že když je venku hezky, že se na to taky vyšpářu a projedu sa aspoň kolem komína když to tu tak převážně chválíte![]()
Sem se jen slušně nasral!!
začátek ok, holka chytla jak má, říkám fajn, du se obléct..
gatě sem zapl jen tak tak a chodil sem jak robokop a bundu mi vyměnili skřítci uplně!
nehledě na to že když sem se teda rozjel tak moje R.Atacky se chovaly jak puk na ledu + všude plno štěru..![]()
jak si to ted mužete užívat nechápu..![]()
du si dát pivo at tu hořkost spláchnu ![]()
![]()
bandit ![]()
tož tak..
|
Banditatom (Člen) 28.02.2010 21:33:32 Offline |
Re: sem se zase nasral..
mě se taky po zimě ty hadry nějak smrskly ![]()
![]()
čím to je že se vždycky zmenší![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Banditatom (Člen) 28.02.2010 21:47:01 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:mě se taky po zimě ty hadry nějak smrskly
čím to je že se vždycky zmenší
me jsou konecne dobre
si do nich dorost jo![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr psal:gatě sem zapl jen tak tak a chodil sem jak robokop a bundu mi vyměnili skřítci uplně!
nehledě na to že když sem se teda rozjel tak moje R.Atacky se chovaly jak puk na ledu + všude plno štěru..
jak si to ted mužete užívat nechápu..
du si dát pivo at tu hořkost spláchnu
bandit
tak proti těm skřítkům jsem si letos ppořídil totok http://www.concept2.com/us/indoorrowers/d_home.asp tak snad mi pomůžou ![]()
jinak pod ten zbytek se podepíšu... když to vidím ten bordel z auta a teploty na dispeji taky nechápu... jenom se bojím aby to neuklízeli a neopravovali moc dlouho ![]()
Strýcfajtr !!!
Ton@l psal:Banditatom psal:mě se taky po zimě ty hadry nějak smrskly
čím to je že se vždycky zmenší
me jsou konecne dobre
taky tak![]()
![]()
když sem si koupil kombošku, byla mi v pase velká, teď padne jak ulitá![]()
no a po příští zimě?...koupim novou,o další číslo větší![]()
![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
XJelen psal:Petr psal:gatě sem zapl jen tak tak a chodil sem jak robokop a bundu mi vyměnili skřítci uplně!
nehledě na to že když sem se teda rozjel tak moje R.Atacky se chovaly jak puk na ledu + všude plno štěru..
jak si to ted mužete užívat nechápu..
du si dát pivo at tu hořkost spláchnu
bandittak proti těm skřítkům jsem si letos ppořídil totok http://www.concept2.com/us/indoorrowers/d_home.asp tak snad mi pomůžou
jinak pod ten zbytek se podepíšu... když to vidím ten bordel z auta a teploty na dispeji taky nechápu... jenom se bojím aby to neuklízeli a neopravovali moc dlouho
XJelen- taky nad tím přemýšlím.. ale jak se znám musím si koupit ne železo ale pernamentku, jinak by mi na to padal jen prach ![]()
![]()
+
to fidoB6 - taky se budu muset naučit to vhodně dimenzovat ![]()
tož tak..
Wikky psal:To já mam opačný problém minuli rok sem měl 120 kg tak sem do kombinézy sotva vlez teď mam 93kg a zas v tem plavu si člověk nevybere
jo a štěrk je kurevstvo
Má pravdu...předsedo![]()
Taky sem dnes vyhnal pavouky z vejfuků....zítra du přezout gumy...no a taky jsem od listopadu shodil 16kg a doléta chci ještě 10kg...a věci na mě vlajou...asi budu muset použít gumycuky
..., budu vypadat jak se záložním padákem![]()
Lepší někdy, než nikdy.
Stránky: 1