Nejsi přihlášen
Tak TAM MUSIM !!!eště sou místa gde to neni se zákonama uplně na PIČU
Bandit pičo
Re: Tak TAM MUSIM !!!eště sou místa gde to neni se zákonama uplně na PIČU
... no voni i ty kurzy sebeobrany pro důchodce pojali trocha jináč než u nás ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LJWRekqY … re=related
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
a ja zprvu pri nahlednuti na video myslel ze jde vo nejakej vohnostroj
![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2010 14:07:27 Offline |
to pokračování je taky zajímavý http://www.youtube.com/watch?v=3NhluTb0 … re=related ..rotačák na kliku nebo Maxim
glock 27 pro střelbu dávkama atd. ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tam se dostat tak tam člověk nechá na hilznách, že by za to pořídil krásný Bčko, ještěže to není někde "za kopcem" ![]()
Banditatom (Člen) 01.03.2010 17:57:33 Offline |
jako fajn že si to tam můžou takhle vychutnat ale pálit z bůhdarma by mě nebavilo
střelnice u nás už roztála![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:jako fajn že si to tam můžou takhle vychutnat ale pálit z bůhdarma by mě nebavilo
střelnice u nás už roztála
múžeš pálit na terče,,, jen nevíš kdo všechno ho stefil :)
no vono to asi nebude vodevřený jenom dvakrát v roce ... todle je jenom takovej pičo sraz :)
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 18:12:51 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:jako fajn že si to tam můžou takhle vychutnat ale pálit z bůhdarma by mě nebavilo
no vono to asi nebude vodevřený jenom dvakrát v roce ... todle je jenom takovej pičo sraz :)
ale ten Tank chcůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů![]()
![]()
![]()
Banditatom psal:Fresh Man psal:Banditatom psal:jako fajn že si to tam můžou takhle vychutnat ale pálit z bůhdarma by mě nebavilo
ale ten Tank chcůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
z toho uchcávám .... dovez si co chceš !!! :) to je super... a ty magoři s plamenometama !!! ![]()
![]()
![]()
asi prostě přídeš na zbraně střelivo stát arizona a řekneš tak bych chtěl povolení k nákupu tanku a dvou houfnic, jednoho rotačáku jo a pro manželku plamenomet ona dost kouří hahahahahaha
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 18:29:40 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:
z toho uchcávám .... dovez si co chceš !!! :) to je super... a ty magoři s plamenometama !!!
asi prostě přídeš na zbraně střelivo stát arizona a řekneš tak bych chtěl povolení k nákupu tanku a dvou houfnic, jednoho rotačáku jo a pro manželku plamenomet ona dost kouří hahahahahaha
kde se dá sehnat křižník![]()
jsem uchyl na ty velké střílítka![]()
![]()
Banditatom psal:Fresh Man psal:Banditatom psal:
z toho uchcávám .... dovez si co chceš !!! :) to je super... a ty magoři s plamenometama !!!
asi prostě přídeš na zbraně střelivo stát arizona a řekneš tak bych chtěl povolení k nákupu tanku a dvou houfnic, jednoho rotačáku jo a pro manželku plamenomet ona dost kouří hahahahahahakde se dá sehnat křižník
jsem uchyl na ty velké střílítka
aurora byla donedávna naprodej.. tos propás...
ale jek ho tam dovezeš? :(mysim že ti bude muset stačit tank :)
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 18:48:45 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:
asi prostě přídeš na zbraně střelivo stát arizona a řekneš tak bych chtěl povolení k nákupu tanku a dvou houfnic, jednoho rotačáku jo a pro manželku plamenomet ona dost kouří hahahahahahakde se dá sehnat křižník
jsem uchyl na ty velké střílítka
aurora byla donedávna naprodej.. tos propás...
ale jek ho tam dovezeš? :(mysim že ti bude muset stačit tank :)
nedovezu pálím z moře
njn musím se spokojit z tankem psst nevíš jestli můžeš použít tyto střeli " target="_blank">http://www.military.cz/usa/armour/ammun … .jpg![]()
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 18:55:47 Offline |
ci fix
chyba v matrixu
copyright here![]()
Střela 120mm M829 Armor Piercing, Fin Stabilized, Discarding Sabot-Tracer(APFSDS-T) je kineticko-energetická (KE) protipancéřová podkaliberní střela vyvinutá pro armádu Spojených Států. Sestává z podkaliberního křidélky stabilizovaného projektilu s šesti hliníkovými křidélky a hrotem z ochuzeného uranu s balistickou objímkou pro redukci tření. Pohonný systém využívá pevné základny nábojnice a hořlavými stěnami. Tato moderní střela se vyznačuje značnou délkou ku malému průměru, uranovým průbojníkem a lehkým vodícím kroužkem (sabot) složeným ze třech částí. Střela váží 41,1 liber (18,5 kg). Hlavními komponentami střely M829 jsou:
Banditatom psal:ci fix
chyba v matrixu
copyright here
Střela 120mm M829 Armor Piercing, Fin Stabilized, Discarding Sabot-Tracer(APFSDS-T) je kineticko-energetická (KE) protipancéřová podkaliberní střela vyvinutá pro armádu Spojených Států. Sestává z podkaliberního křidélky stabilizovaného projektilu s šesti hliníkovými křidélky a hrotem z ochuzeného uranu s balistickou objímkou pro redukci tření. Pohonný systém využívá pevné základny nábojnice a hořlavými stěnami. Tato moderní střela se vyznačuje značnou délkou ku malému průměru, uranovým průbojníkem a lehkým vodícím kroužkem (sabot) složeným ze třech částí. Střela váží 41,1 liber (18,5 kg). Hlavními komponentami střely M829 jsou:
fajne, ale s uranem di do
.. střílíme pro zábavu nééé ? ![]()
![]()
Bandit pičo
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 19:05:24 Offline |
Fresh Man psal:Banditatom psal:ci fix
chyba v matrixu
copyright here
Střela 120mm M829 Armor Piercing, Fin Stabilized, Discarding Sabot-Tracer(APFSDS-T) je kineticko-energetická (KE) protipancéřová podkaliberní střela vyvinutá pro armádu Spojených Států. Sestává z podkaliberního křidélky stabilizovaného projektilu s šesti hliníkovými křidélky a hrotem z ochuzeného uranu s balistickou objímkou pro redukci tření. Pohonný systém využívá pevné základny nábojnice a hořlavými stěnami. Tato moderní střela se vyznačuje značnou délkou ku malému průměru, uranovým průbojníkem a lehkým vodícím kroužkem (sabot) složeným ze třech částí. Střela váží 41,1 liber (18,5 kg). Hlavními komponentami střely M829 jsou:fajne, ale s uranem di do
.. střílíme pro zábavu nééé ?
však jo a nejlepčí je na pohyblivé cíle
a když už tak už![]()
asi sive středu půjdu zapráskat![]()
|
Banditatom (Člen) 01.03.2010 19:34:07 Offline |
do skotnice je to taková malá zapadlá střelnice![]()
|
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2010 20:40:29 Offline |
Banditatom psal:ci fix
chyba v matrixu
copyright here
nábojnice s ochuzenym uranem už se dává i do .38 ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já chci Gatlinga
A nejlíp na Humweem ve Woodland kamufláži. Ach jo
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
spidys psal:
Nevim nějak mi uchází smysl tohodle konání
Hold amíci
Že by třeba zábava? Myslim si, že nejsem nějak vyšinutej, pletky se zákonem jsem taky doposud neměl a taky si zastřílím rád do neživejch cílů. Prostě je to baví. Taky jezdíš na motorce ne? ![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1