Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » blinkr (rychlost blikání?)

pidlo (Člen)
06.03.2010 09:33:29

blinkr (rychlost blikání?)

zdravim.Chci se zeptat čim to je že jedna strana mi blika v pomalem itervalu a druha rychle.Muže to byt rele?

Editoval osiris (06.03.2010 19:08:01)

VikecB12 (Člen)
06.03.2010 09:49:18

Re: blinkr (rychlost blikání?)

Buďto ti nejede někerej blinkr,nebo máč někerou žárovku slabší.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
pidlo (Člen)
06.03.2010 10:05:59

žarovky jsou stejne a blinkry jedou

Datel (Člen)
06.03.2010 10:12:37

....že by mršky laškovaly?evil

pidlo (Člen)
06.03.2010 11:26:35

asi jo ale jak je donutit spolupracovat?!evil

luig (Člen)
06.03.2010 11:55:47

Pokud žárovky jsou stejný a všechny v cajku tak jedině je pro jistotu proházet levá/pravá a pokud to nebude tim tak asi relé v tahu páč nic jinýho už tam neni, pokud se teda nepletu smile1

Ne asi
XJelen (Člen)
06.03.2010 12:26:55

luig psal:

Pokud žárovky jsou stejný a všechny v cajku tak jedině je pro jistotu proházet levá/pravá a pokud to nebude tim tak asi relé v tahu páč nic jinýho už tam neni, pokud se teda nepletu smile1

rele by to dělalo na obě strany.. pokud jde o bandasku, protože levá pravá se rozděluje přepínačem až za přerušovačem... něco je v žárovkách, rychlost blikání je závislá na zátěži, to znamená, že na jedný straně jě větší zátěž

Strýcfajtr !!!
bery (Člen)
06.03.2010 12:54:26

XJelen psal:
luig psal:

že na jedný straně jě větší zátěž

takže si musí přesednoutsurprised
bigsmile

momentalně zavostalej
luig (Člen)
06.03.2010 13:07:07

XJelen psal:
luig psal:

rele by to dělalo na obě strany.. pokud jde o bandasku, protože levá pravá se rozděluje přepínačem až za přerušovačem... něco je v žárovkách, rychlost blikání je závislá na zátěži, to znamená, že na jedný straně jě větší zátěž

Však to říkám, prohodit žárovky a pokud bude blikat zase druhá strana blbě tak je to žárovkamabigsmile

Ne asi
Banditatom (Člen)
06.03.2010 13:23:39

luig psal:
XJelen psal:
luig psal:

Však to říkám, prohodit žárovky a pokud bude blikat zase druhá strana blbě tak je to žárovkamabigsmile

bliká nebliká bliká nebliká je to porucha?idontknowvyměň ty žárvoky čečesmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
pidlo (Člen)
06.03.2010 15:48:47

tak skusim prohodit žaruvi a uvidim co se bude dít ale jsou stejně watové

XJelen (Člen)
06.03.2010 16:08:20

bery psal:
XJelen psal:
luig psal:

že na jedný straně jě větší zátěž

takže si musí přesednoutsurprised
bigsmile

no záleží jak je na tom... jestli jako my dva, tak ani to nepomůže goodbigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
07.03.2010 20:21:51

ještě taky rozeber přepínač na řidítkách jestli nemáš na jednu polohu vopálený kontakty a není tam větší odpor.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 (Člen)
08.03.2010 10:27:58

K.a.s.y.m. psal:

ještě taky rozeber přepínač na řidítkách jestli nemáš na jednu polohu vopálený kontakty a není tam větší odpor.

Taky mě to napadlo,ale může to být kdekoliv,třeba vypálenej konektor vot blinkru,nebo ubjímka na žárovku....good

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ton@l (Člen)
08.03.2010 12:32:00

ja jednou jel za deste vsichni na me blikali a furt jsem nevedel proc a doma jsem to zjistil nachcalo mi do elektriky a vyhoreli zarovky ve svetlechbigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
pidlo (Člen)
08.03.2010 17:07:59

překvapil mě mráz, ale jen co se oteplí, tak sjedu vše co jste mi poradili a uvidim dam pak vědět včem to bylo zatim dik za radygood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS