Nejsi přihlášen
Re: moto veletrh brno 2010
george JM psal:takze smlouvacka a fsude. No slysel jsem ze na zacatku moc nechteji prodavat pac se boji ze jim to bude chybet na konci.
to je obchodní taktika?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
george JM psal:takze smlouvacka a fsude. No slysel jsem ze na zacatku moc nechteji prodavat pac se boji ze jim to bude chybet na konci.
Rekl bych, ze je to tak trochu blbost. Jeden muj kamos tam prodava ruzny picoviny - od Zippo zapalovacu pres plachty az po kufry a ver, ze toho maji po kokot a jsou radi za kazdy prodej. A podobne jsou na tom i ostatni. Prece nebudou vyckavat az do posledniho dne, kdyz to muzou treba prodat hned prvni den a na dalsi dny si dovezt novou varku. Ksefty se musej hejbat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))
ps: nemluvím o vetešnickejch stáncích
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))
souhlasimnebudou vubec smlouvat
pane,
Dneska jsem lital po obchodech kvuly kombinezu.
Zkousel jsem: buse, alpine, clover, suzuki team (u motard - bohuzel mely 54 a ja jsem 52), dainese, spisi, 4sr.
Z toho se mi libi Buse (i kdyz chranice ma ty zakladni). cena 11 000
Rad bych chtel Dainese ale tu cenu 21 000 .\
Kdyby nekdo videl na vystavu jedni s tech za nisi cenu prosim dejte vedet, kde (praha - brno). (Patek jedu do prahy)Dikes
Libertad se dice Bandit
osiris psal:...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))
ps: nemluvím o vetešnickejch stáncích
počki počki woe, co na to Kelly
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:osiris psal:...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))
ps: nemluvím o vetešnickejch stáncíchpočki počki woe, co na to Kelly
Kelly s nima vyběhne a nikam nepojede
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1