Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » moto veletrh brno 2010

george JM (Nový člen)
09.03.2010 09:05:37

moto veletrh brno 2010

Zdravim chlapy, poradte zacinam a chtel bych na veletrhu koupit nejaky doplnky. Helma rukavice brasny. Máte nejaký rady kdy tam jit koupit atd. Jestli treba davaji posledni den nejaky slevy nebo je to jedno.

Marián (Člen)
09.03.2010 09:11:52

Re: moto veletrh brno 2010

rek bych džozdži,ze je to jedno a zalezi jen a jen na tvy vymluvnosti a obchodnim talentugood

...sam mezi jebkarema...
george JM (Nový člen)
09.03.2010 11:26:30

takze smlouvacka a fsude. No slysel jsem ze na zacatku moc nechteji prodavat pac se boji ze jim to bude chybet na konci.

ross (Člen)
09.03.2010 11:37:06

george JM psal:

takze smlouvacka a fsude. No slysel jsem ze na zacatku moc nechteji prodavat pac se boji ze jim to bude chybet na konci.

to je obchodní taktika?surprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Loser (Administrator)
09.03.2010 11:38:58

george JM psal:

Rekl bych, ze je to tak trochu blbost. Jeden muj kamos tam prodava ruzny picoviny - od Zippo zapalovacu pres plachty az po kufry a ver, ze toho maji po kokot a jsou radi za kazdy prodej. A podobne jsou na tom i ostatni. Prece nebudou vyckavat az do posledniho dne, kdyz to muzou treba prodat hned prvni den a na dalsi dny si dovezt novou varku. Ksefty se musej hejbat

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
george JM (Nový člen)
09.03.2010 11:41:53

no taky me to pripadlo divny proto se ptam.  A klido me chlapy doporucte nejakou helmu. OD 05 do 10.

Kakac (Člen)
09.03.2010 12:17:42

george JM psal:

no taky me to pripadlo divny proto se ptam.  A klido me chlapy doporucte nejakou helmu. OD 05 do 10.

Shark , nebo Schubertgood
I když já mám jenom posranýho Cabergabigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
osiris (Člen)
09.03.2010 12:19:16

...jede tam už s tím, že dá konkrétní slevu ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Standa 2 (Člen)
09.03.2010 16:45:20

Souhlasím, že vše je na výmluvnosti ... vyzkoušet, projít, vrátit ... znát cenu z NETu ... jedno který den.   good

osiris (Člen)
09.03.2010 17:55:18

...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))

ps: nemluvím o vetešnickejch stáncích

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pidlo (Člen)
09.03.2010 18:15:21

osiris psal:

...nevím, nevím, ale firmy který maj koule na to aby byly na výstavě, nebudou smlouvat s každým vobejdou o ceně, ale jak už jsem psal, jedou vystavovat (prodávat) s jasnejma pravidlama, tím pádem s předem danejma cenama a slevama z nich a jestli tam budeš kňourat o nižší cenu, nebo ne, budeš ji mít pořád stejnou, maximálně se dočkáš toho, že prodejce to nevydrží a slušně ti řekne nashledanou (častějc sbohem) :))

souhlasimgoodnebudou vubec smlouvatidontknow

0cool (Člen)
09.03.2010 18:50:09

pane,
Dneska jsem lital po obchodech kvuly kombinezu.
Zkousel jsem: buse, alpine, clover, suzuki team (u motard - bohuzel mely 54 a ja jsem 52), dainese, spisi, 4sr.
Z toho se mi libi Buse (i kdyz chranice ma ty zakladni). cena 11 000
Rad bych chtel Dainese ale tu cenu 21 000 surprised.\
Kdyby nekdo videl na vystavu jedni s tech za nisi cenu prosim dejte vedet, kde (praha - brno). (Patek jedu do prahy)Dikes

Libertad se dice Bandit
Koldan (Člen)
09.03.2010 19:04:50

osiris psal:

počki počki woe, co na to Kellysurprisedidontknowevil

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ross (Člen)
09.03.2010 19:07:36

Koldan psal:
osiris psal:

Kelly s nima vyběhne a nikam nepojedebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš (Člen)
09.03.2010 20:58:56

ross psal:
Koldan psal:

Kelly s nima vyběhne a nikam nepojedebigsmile

Řeší kvadratický rovnice. Nemá čas. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
redik27 (Člen)
10.03.2010 10:58:17

Jedu zítra odpoledne.Od 17:00 vstup za dáčo.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS