Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Ebay dražba-help

Hanz (Člen)
18.03.2010 21:23:23

Ebay dražba-help

Zdar chlapci ebaye znalí...
Udělal jsem takovou "botu" na ebayi, přihodil jsem na jednu dražbu peníz a vypadá to, že tu dražbu asi vyhraju. Ale v čem je problém, sem si až po přihození všiml, že frajer zboží posílá pouze po Anglii. Tak sem mu napsal, jestli to nepošle do čech.....jeho odpověď sorry only UK...bad
Co teďidontknow, mám to nechat dojet do konce, co pak?? Nejde to nějak zrušit nebo něco?? Nevím jak to funguje, zatím jsem jenom kupoval, nedražil, aby po mě frajír pak něco nechtěl...helphelphelp

WD club member...
Zdenda (Člen)
18.03.2010 22:11:18

Re: Ebay dražba-help

Tak mu napiš omluvu, že se omlouváš, ale jestli by byl tak hodnej a zrušil příhoz, páč sis nevšiml, že posílá jen po UK. Předtim ale že nabízíš, že mu peníze převedeš spolu s poštovnym do ČR na účet, takže nechápeš co to je pro něj za riziko poslat do ČR. A jinak ať si vylíže prdel, ksicht zrzavej hnusnej anglickej a fertig. Posílej to ale přes ebayi, ať to maj v databázi, kdyby na tebe podal stížnost. Pokud to není debil tak ten příhoz zruší, děje se to normálně. Ale dělej, abys to nerušil hodinu před koncem dražby.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hanz (Člen)
18.03.2010 23:08:46

Díkygood, tak už sem mu napsal, že se jako omlouvám a kdesi cosi a že si zaplatím i poštovný tak vo co mu jako de..............teď jenom čekat, jak to dopadne....idontknow

WD club member...
Zdenda (Člen)
18.03.2010 23:28:45

Vono to neni tak horký jak to vypadá. Kdysi jsem jel pro jednu motorku až do za Berlín. V inzerátu stav 1A, nepadnutá atd. Po příjezdu katastrofa, pobouchaná, prasklý budíky, sedřenej rám, tak jsem mu jako řek co že to má bejt a von že spadla jen ze stojánku. Načež jsem mu odvětil že ale pak ještě jela po tý zemi tak padesát metrů. Nadal jsem mu do kurev německejch atd, tlumočila přítelkyně, on si myslel hajzl, že když už sem přijel z takový dálky tak to vezmu, pak začal prskat a to už jsem chtěl po něm skočit. A jelo se domu, on podal nějakej protest o náhradu škody atd, vyjádřil jsem se a po prdeli.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Hanz (Člen)
18.03.2010 23:46:44

Uvidíme, jestli bude protestovat ta anglácká pakáž...bigsmile
Jinak mimo toto: Se mi líbí, jak máš udělanej ten zadek u motyky, si jenom sundal tu odrazku s osvětlením SPZ a hned to vypadá lípsurprised. Jaks to pořešil s připevněním a zakrytím té díry po tom?? Co ti teď osvětluje SPZtku?? Co odrazka?? Co na to STK??..idontknowbigsmile

WD club member...
Bedřich (Člen)
19.03.2010 00:56:16

nic z toho nedělej, já jsem takhle jednu aukci dokonce vyhrál, ale pak mi jsem byl velice záhy diskvalifikovanej a bylo poass bez jediný náhrady, omluvy a fertig.

jináč jsem takhle ukecal frajera, co tam měl napsáno jen osobní odběr či co a nakonec, jsem to vyhrál za 00hov.. a on mi to posílal až do CZ - jen jsem si sám musel sehnat dopravu, páč on nic jinýho neznal než DHL a to je cenově nasick při balíčku o 45kgevil

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Filous (Člen)
19.03.2010 08:14:31

Hanz psal:

Jinak mimo toto: Se mi líbí, jak máš udělanej ten zadek u motyky, si jenom sundal tu odrazku s osvětlením SPZ a hned to vypadá lípsurprised. Jaks to pořešil s připevněním a zakrytím té díry po tom?? Co ti teď osvětluje SPZtku?? Co odrazka?? Co na to STK??..idontknowbigsmile

...650 nemá to hnusný vosvjetlení rz...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Datel (Člen)
19.03.2010 09:22:11

Filous psal:
Hanz psal:

a ty máš eS-ko ! Tudíž a nýbrž a protože ti to předělat nepude i když by ses rozkrájel pussy-čofuck
bigsmilebigsmile

Hanz (Člen)
19.03.2010 10:11:59

Datel psal:
Filous psal:
Hanz psal:

a ty máš eS-ko ! Tudíž a nýbrž a protože ti to předělat nepude i když by ses rozkrájel pussy-čofuck
bigsmilebigsmile

...být tebou, tak moc nevyskakuju panáčkufuck, tu tvoji motyku radši ani nedávají na trička, bo by se každý styděl v tom choditsick........bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Hanz (Člen)
19.03.2010 10:13:53

Filous psal:
Hanz psal:

...ták to sem nevědíl, že 650 to nemásurprised.....a co potom tu SPZtku osvětlujeidontknow světlo nad tím??surprised

WD club member...
Hanz (Člen)
19.03.2010 11:09:07

...tak to frajer zrušil, stejně ale nechápu jaký je problém to poslat do ČR, když poštovné hradím já...idontknow, sice mě to serefuck, ale dopadlo to dobře...good

WD club member...
Zdenda (Člen)
19.03.2010 12:13:50

Hanz psal:

...tak to frajer zrušil, stejně ale nechápu jaký je problém to poslat do ČR, když poštovné hradím já...idontknow, sice mě to serefuck, ale dopadlo to dobře...good

Tak je to kokot a neřeš ho. Jo upiloval jsem jenom ten spodek s tou odrazkou a kusem zástěry. Píčovinka ale vypadáto o dost líp.good Nevim jak to má tvoje motyka ale mě RZ osvětluje zadní světlo. Má vespod takový okýnko a tamtudy proudí světlo.

Filous (Člen)
19.03.2010 12:35:42

Zdenda psal:
Hanz psal:

Tak je to kokot a neřeš ho. Jo upiloval jsem jenom ten spodek s tou odrazkou a kusem zástěry. Píčovinka ale vypadáto o dost líp.good Nevim jak to má tvoje motyka ale mě RZ osvětluje zadní světlo. Má vespod takový okýnko a tamtudy proudí světlo.

...a u K6 B12 a 1250 je místo vokýnka tmavej plast a vytelená ta vodraska s vosvjetlenimheadshake

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bedřich (Člen)
19.03.2010 16:56:47

u LED co mám je tam osvětlení na RZ. Já jsem to origo vykop a nalepil jinou odrazku. Můžu sem dát pak fotku...

Hanz (Člen)
19.03.2010 17:02:41

Bedřich psal:

u LED co mám je tam osvětlení na RZ. Já jsem to origo vykop a nalepil jinou odrazku. Můžu sem dát pak fotku...

jj, tak to sem pak hoď..good
Díkygood

WD club member...
Loser (Administrator)
19.03.2010 17:21:10

kdyby priste neco, tak bych ti to mohl nechat privezt nebo to snad uz od dubna muzu vozit sam

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Hanz (Člen)
19.03.2010 18:07:16

Loser psal:

kdyby priste neco, tak bych ti to mohl nechat privezt nebo to snad uz od dubna muzu vozit sam

dík, měníš působiště...surprised

WD club member...
Datel (Člen)
19.03.2010 19:12:15

Hanz psal:
Datel psal:
Filous psal:

bigsmilebigsmile

...být tebou, tak moc nevyskakuju panáčkufuck, tu tvoji motyku radši ani nedávají na trička, bo by se každý styděl v tom choditsick........bigsmilebigsmilebigsmile

správněgood není to tuctovkasmokin

Zdenda (Člen)
19.03.2010 22:23:59

Hele když si koupíš to čirý zadní LED světlo tak ti to tu RZ bude osvětlovat taky a tamto můžeš fiknout.

Bedřich (Člen)
21.03.2010 16:47:43

já jsem to zapoměl blejskout redfaceredface

Hanz (Člen)
21.03.2010 17:33:27

Bedřich psal:

já jsem to zapoměl blejskout redfaceredface

...seš hodnejsurprisedbigsmile....tak až to blejskneš tak to sem hodíš........good

WD club member...
Bedřich (Člen)
21.03.2010 17:42:35

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS