Nejsi přihlášen
Jakpak u vás?
Jo koleda to je zvěřJanku místo vyšlehání fláknul jeden druhýho přes jahodu
a pak sem ho tady malinko strestal do bezvědomí
kdoví kdy to kolečko zas někdy uvidím
http://palous1.rajce.idnes.cz/Koleda_2010/
Jebat motorky :-)
Re: Jakpak u vás?
u nás dve sanitky dve policejni octavky . jeden kluk dostal už asi 15tý KO. Zastal se opileho kluka kteryho tu mlatili nejaky fetky. Jenze byl blbej a sel tam sam. Nakonec byloKO na kazdy strane a pak zasahla policie. Skoda mohlo bejt o tri fetky min
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
![]() |
Banditatom (Člen) 05.04.2010 13:28:50 Offline |
prší hnus fuj hnus jdu si sežrat zajíce a žádnej alkohol
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:Filous psal:...nerozimim temdle svátkum
Máš asi holt depku
...nemam depku, nigdy sem neměl Velikonoce rát, ani jako malej harant...a chodit něgde po sousedech s klackem řezat žencký a nalejvat se vot rána i dyš na to nemam chuť sem nebyl ani jedenkrát...jediný, co se mi na Velikonocích jako klukoj líbilo bylo řechtání, bo sme se mohli po nocích poflakovat venku, chrápat f garáži nebo ve stodole a střílet z praku...a třeba vot tý doby, co znam Áju a že je to uš hodně dlouho mě nigdy nenapadlo přiletět za ní s pometlem v ruce a řezat jí přes zadek jag idijot...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:Filous psal:...nerozimim temdle svátkum
...v tom tě asi chápu, mám tisíckrát radši všema moderně zatracovaný vánoce, než tuhle kokotinu
...Vánoce sou dobrý, ty mam rát...a dyš byli kucí malý, tag to bylo dycky kouzelný
...Velikonoce u nás neslavjej ani kucí...
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:...nerozimim temdle svátkum
Máš asi holt depku
...nemam depku, nigdy sem neměl Velikonoce rát, ani jako malej harant...a chodit něgde po sousedech s klackem řezat žencký a nalejvat se vot rána i dyš na to nemam chuť sem nebyl ani jedenkrát...jediný, co se mi na Velikonocích jako klukoj líbilo bylo řechtání, bo sme se mohli po nocích poflakovat venku, chrápat f garáži nebo ve stodole a střílet z praku...a třeba vot tý doby, co znam Áju a že je to uš hodně dlouho mě nigdy nenapadlo přiletět za ní s pometlem v ruce a řezat jí přes zadek jag idijot...
šak nemusíš jak idiot nikoho mlátit pometlem.
To já zase velikonoce beru jako svátek kdy můžu obejít kamarádky a sousedky a párkrát je švihnout čerstvou větvičkou aby byli zdravé a přes ten rok mi neuschly
A že při to dostanu po kalíšku nebo po dvou, to k tomu asi patří (jinak vylitej jak vázička)
Holt asi jinej kraj, jinej mrav...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
bobule psal:u dveří mě zvonily třikrát a je divný že byly vždycky tak nějak moc opálený
ještě že mam masivní bezpečnostní dveře
...taky u nás gdysy zazvonili...nastačili brát schody potřech, zmrdi ...uš pag nigdy nepřišli
Inženýrek psal:Filous psal:PALOUS psal:
Máš asi holt depku...nemam depku, nigdy sem neměl Velikonoce rát, ani jako malej harant...a chodit něgde po sousedech s klackem řezat žencký a nalejvat se vot rána i dyš na to nemam chuť sem nebyl ani jedenkrát...jediný, co se mi na Velikonocích jako klukoj líbilo bylo řechtání, bo sme se mohli po nocích poflakovat venku, chrápat f garáži nebo ve stodole a střílet z praku...a třeba vot tý doby, co znam Áju a že je to uš hodně dlouho mě nigdy nenapadlo přiletět za ní s pometlem v ruce a řezat jí přes zadek jag idijot...
šak nemusíš jak idiot nikoho mlátit pometlem.
To já zase velikonoce beru jako svátek kdy můžu obejít kamarádky a sousedky a párkrát je švihnout čerstvou větvičkou aby byli zdravé a přes ten rok mi neuschly![]()
A že při to dostanu po kalíšku nebo po dvou, to k tomu asi patří (jinak vylitej jak vázička)
Holt asi jinej kraj, jinej mrav...
...krajem to nejni, u nás se taky chodí, jen to prostě nemam rát...
taky mrdám velikonoce
pokud mám na ně volno tak jezdíme s holkama někam na vejlet
sere mě dyš mi do bytu lezou smradi co mě celej rok nepozdravjěj chtěj mi mlátit holky a ještě mi vyžrat všecku kořku..nasrat
ani vejce nemalujem
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:taky mrdám velikonoce
pokud mám na ně volno tak jezdíme s holkama někam na vejlet
sere mě dyš mi do bytu lezou smradi co mě celej rok nepozdravjěj chtěj mi mlátit holky a ještě mi vyžrat všecku kořku..nasrat
ani vejce nemalujem
...
Velikonoce? Nic mě to neříká, ale chápu, že to može utužovat sousedské vztahy na které třeba během roku není času a pokud to nepřejde v nějakou sadistickou řež a vyhazování z baráku příliš přítulných osob, tak je mě to u ......
PALOUS psal:Jo koleda to je zvěř
Janku místo vyšlehání fláknul jeden druhýho přes jahodu
Co jste blbly?
No u nas to je podobne.... Hold kdyby jsem nechodil se švagrem koledovat, tak jsem z cela OK a nemam v sobě tak 20frtanu čehokoliv...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Datel psal:Velikonoce? Nic mě to neřĂ?ÂkĂ?¡, ale chĂ?¡pu, Ă…Âľe to moĂ…Âľe utuĂ…Âľovat sousedskĂ?© vztahy na kterĂ?© třeba během roku nenĂ? Äasu a pokud to nepřejde v nějakou sadistickou řeĂ…Âľ a vyhazovĂ?¡nĂ? z barĂ?¡ku přĂ?ÂliÅ¡ přĂ?ÂtulnĂ?½ch osob, tak je mě to u
......
God Gave me Everything I want
Taky mi velkonoce nic neřikaj, tak jsem vzala rodinu na vejlet a nestačili jsme zrdhat...
Příští rok raděj pomlázkou na zadek než půllitrem do ramene...
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/spartan … pilce.html
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Taky mi velkonoce nic neřikaj, tak jsem vzala rodinu na vejlet a nestačili jsme zrdhat...
Příští rok raděj pomlázkou na zadek než půllitrem do ramene...
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/spartan … pilce.html
Hodnotný výlet
Tak každý rok si upletu žilu(nebo pomlázku)nebo jak chcete,popleskám ženu čímž udělím svému svědomí za dost že jsem nic nezanedbal.Pak už je to podle počasí,buď hniju doma nebo rajzuju na motyce Tož toto moje velikonoce....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
PALOUS psal:Jo koleda to je zvěř
Janku místo vyšlehání fláknul jeden druhýho přes jahodu
Se tam válí jag jitrnice.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS psal:barynek psal:Palous, od kdy z tebe není mánička? kams dal vlasy???
a tys ně tam taky někde viděl?
sem za spouští
ten jantar myslel, že seš ten nasolenej v kotouči
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS psal:ross psal:PALOUS psal:
a tys ně tam taky někde viděl?sem za spouští
ten jantar myslel, že seš ten nasolenej v kotouči
jj tomu je tak 22
takže věkově tak maximálně synátor
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.04.2010 19:14:00 Offline |
od včerejška už velikonoce taky neslavim!!!ožral sem se jak to prase a ta směska kořalek mi neudělala zrovna nejlíp...takže z velikonoce!
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:od včerejška už velikonoce taky neslavim!!!ožral sem se jak to prase a ta směska kořalek mi neudělala zrovna nejlíp...takže z
velikonoce!
...a nebylo ti blbě po chlebíčkách ? ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.04.2010 19:42:54 Offline |
osiris psal:Honzik8719 psal:od včerejška už velikonoce taky neslavim!!!ožral sem se jak to prase a ta směska kořalek mi neudělala zrovna nejlíp...takže z
velikonoce!
...a nebylo ti blbě po chlebíčkách ? ;)
hlavně sem zaspal a místo pořádný snídaně sem měl jen kousek beránka
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:od včerejška už velikonoce taky neslavim!!!ožral sem se jak to prase a ta směska kořalek mi neudělala zrovna nejlíp...takže z
velikonoce!
Oj,oj,oj... Kolikrát já už slíbil, že nebudu pít... Kort v tomhle věku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:PALOUS psal:Filous psal:...nerozimim temdle svátkum
Máš asi holt depku
to mě teda zase jó jednou za rok ji nabančím aby byla vopatrnější
The father of the little princess of the dawn
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 20:41:12 Offline |
mě si vo to ženský říkaj sami tak proč jim to nedopřát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.04.2010 20:50:57 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:od včerejška už velikonoce taky neslavim!!!ožral sem se jak to prase a ta směska kořalek mi neudělala zrovna nejlíp...takže z
velikonoce!
Oj,oj,oj... Kolikrát já už slíbil, že nebudu pít...
Kort v tomhle věku.
neříkám že nebudu pít jen že nebudu slavit z velikonoce
...relativní kochač...
![]() |
Banditatom (Člen) 06.04.2010 20:57:21 Offline |
po včerejšku nechci o pondělí 6.4.2010 nic slišet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1