Nejsi přihlášen
je plast nebezpečnější než plech ?
Včera jsem projížděl Buchlákama a zase se tam válela tuším R6ka s uraženým předkem.
Zajímalo by mě, jestli existuje statistika nehodovosti dle typů motorek a nikoli dle výrobce.. ty plastáky mi přijdou že padají prostě víc..
i když Osiho statistika taky nezeje prázdnotou..![]()
tož tak..
|
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2010 15:36:49 Offline |
Re: je plast nebezpečnější než plech ?
no spíš to bude řidičema než motorkama...supersporta si málo kdo kupuje na dálkovou turistiku a poklidný ježdění.
..teda jsou i vyjímky...viz ten bláznivej holanďan.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no spíš to bude řidičema než motorkama...supersporta si málo kdo kupuje na dálkovou turistiku a poklidný ježdění.
..teda jsou i vyjímky...viz ten bláznivej holanďan.
Hledám stéblo jak doma podložit že mám uplně hodnou motorku co nebourá, tak mi to nekaž řečima že je to individuální ![]()
vím, že máš pravdu ale mě teď de o fakta a čísla ..
tož tak..
Petr J. psal:Tak nejhorší prý jsou motorky stříbrné barvy, s obsahem nad 1,0 litru, nejryzikovější je Morava, a nejhorší Zlínský kraj...tolik ze statistik...
Pomohlo?![]()
a ještě jsi zapomněl že to jsou ty se dvěma kolama...![]()
Petr J. psal:Tak nejhorší prý jsou motorky stříbrné barvy, s obsahem nad 1,0 litru, nejryzikovější je Morava, a nejhorší Zlínský kraj...tolik ze statistik...
Pomohlo?![]()
jj tak je vidět, že sem si přišel na radu na správné místo ![]()
tož tak..
jo, je to klasika, 22 letej klučina předjížděl v místě kde je plná čára a výletníci odbočují k Buchlovu, tam se prostě nepředjíždí nikdy!
pravda je taová, že v Buchlákách věčinou bourají mladí kluci a většinou přespolní, keří to tam neznaj. Ti co to tam znaj sa už na to vysrali a raději žerů cigára na Trampovi![]()
![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jo, je to klasika, 22 letej klučina předjížděl v místě kde je plná čára a výletníci odbočují k Buchlovu, tam se prostě nepředjíždí nikdy!
pravda je taová, že v Buchlákách věčinou bourají mladí kluci a většinou přespolní, keří to tam neznaj. Ti co to tam znaj sa už na to vysrali a raději žerů cigára na Trampovi
jak pravis![]()
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1