Nejsi přihlášen
Zasraná navigace, prachy a bod v prdeli..
Tak si jedu z Brna, je hezky, říkám si nepojedeš na Prostějov a podíváš se na tu novou dálnici do Kroměříže - červík sice hlodal, říkal je to směrem na UH tam máš vždycky potíže , já vůl na něj nedbal!
Takže jedu, navigace ukazuje sjezd vlevo(aktuální mapy), ha, je na místě!
Sjedu, dojedu na Tčko a vím že doprava na Břest je rychlejší a kratší než přes Hulín, vidím tam policejní vůz, dám kontolu: pás mám, svítím, ožralej nejsem...
Vyrážím k nim, on vyráží z Mondea a už diskutujem
Jedete podle navigace? Ano.
To všichni, to máte blbý!
Proč
Nikdo se nedíváte na zákaz odbočení vlevo
co je před vámi Aha
A?
Tisíc a bod Aha
Moc nekulte, je tam kamera, druhou máme v autě, nemůžem nic dělat,
dívejte jakou máte smůlu, co vás lustrujem udělalo to dalších 10 aut,
no nic, to se stává Aha
A to je všechno, poučení: kde to znáš jezdi podle sebe a značek, na navigaci se vyser
God Save The Queen!
![]() |
Banditatom (Člen) 28.04.2010 19:37:10 Offline |
Re: Zasraná navigace, prachy a bod v prdeli..
stejně to jsou p.... víte co
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
stačilo sa zeptat woe, bych ti řekl, že tama tudy ne e, jezdím tam každůchvílu na angličtinu nebo na poradu trůbo. Sa ti divím, dycky sas spolehl na Eremiho či jinů živů navigacu a na staré kolena deš do techniky Mimochodem nechce sa ti pomoct mi namontýrovat Scootoilera? přetstavoval bych si to tag, že ty budeš montovat a já budu pit kafete, pokuřovat cigarko a hrát si s těma tvojíma čubama a mudrovat ti do teho. Celkem pěkně strávený votpoledne, ne?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:stačilo sa zeptat woe, bych ti řekl, že tama tudy ne e, jezdím tam každůchvílu na angličtinu nebo na poradu trůbo. Sa ti divím, dycky sas spolehl na Eremiho či jinů živů navigacu a na staré kolena deš do techniky
Mimochodem nechce sa ti pomoct mi namontýrovat Scootoilera? přetstavoval bych si to tag, že ty budeš montovat a já budu pit kafete, pokuřovat cigarko a hrát si s těma tvojíma čubama a mudrovat ti do teho. Celkem pěkně strávený votpoledne, ne?
A muzu to kafete si dat taky ? a cumet a remcat vam do teho ?
Koldan psal:stačilo sa zeptat woe, bych ti řekl, že tama tudy ne e, jezdím tam každůchvílu na angličtinu nebo na poradu trůbo. Sa ti divím, dycky sas spolehl na Eremiho či jinů živů navigacu a na staré kolena deš do techniky
Mimochodem nechce sa ti pomoct mi namontýrovat Scootoilera? přetstavoval bych si to tag, že ty budeš montovat a já budu pit kafete, pokuřovat cigarko a hrát si s těma tvojíma čubama a mudrovat ti do teho. Celkem pěkně strávený votpoledne, ne?
Co je? Dyť tě montování tlumiča tak bavilo, že si to dáš eště jednůc a na blbého scota si bereš nádeníky?
Datel psal:Koldan psal:stačilo sa zeptat woe, bych ti řekl, že tama tudy ne e, jezdím tam každůchvílu na angličtinu nebo na poradu trůbo. Sa ti divím, dycky sas spolehl na Eremiho či jinů živů navigacu a na staré kolena deš do techniky
Co je? Dyť tě montování tlumiča tak bavilo, že si to dáš eště jednůc a na blbého scota si bereš nádeníky?
dycky je lepčí sa dívat a mudrovat do teho, snat jen při sexu asik ne e. i gdyž ...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tomas600N psal:ja sem teda nikdy podle navigace nejel,ale to když podle ni jedete,tak nečumite na cestu?
Ne. Koukám na obrazovku a poslouchám co říká. Dojel jsem tak z Čurákova až do Tatranské Lomnice.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:Datel psal:Koldan psal:stačilo sa zeptat woe, bych ti řekl, že tama tudy ne e, jezdím tam každůchvílu na angličtinu nebo na poradu trůbo. Sa ti divím, dycky sas spolehl na Eremiho či jinů živů navigacu a na staré kolena deš do techniky
dycky je lepčí sa dívat a mudrovat do teho, snat jen při sexu asik ne e. i gdyž ...
Stránky: 1