Nejsi přihlášen
Hadry zn.Nerve
nemáte s tim někdo zkušenost? http://www.motogaraz.cz/ kámoška shání hadry vel."na mamuty"
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 15:56:07 Offline |
Re: Hadry zn.Nerve
Nechci bejt posel spatnejch zprav, ale pride mi to jako ty moto hadry co jsem videl v Tescu a Globusu za par kabli. Protektory vypadaly spis jak gdyby je nekdo vyriznul z dedovy stary matrace a material tech hadru byl neco jako sustakova podzimni bunda Habibas
Bezpecnost a nejakou funkcnost bych tam asi nehledal, ale jestli si k tomu trebas koupi boty Prestige, tak bude stylova
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Nechci bejt posel spatnejch zprav, ale pride mi to jako ty moto hadry co jsem videl v Tescu a Globusu za par kabli. Protektory vypadaly spis jak gdyby je nekdo vyriznul z dedovy stary matrace a material tech hadru byl neco jako sustakova podzimni bunda Habibas
Bezpecnost a nejakou funkcnost bych tam asi nehledal, ale jestli si k tomu trebas koupi boty Prestige, tak bude stylova
ty vole nesejčkuj
mě to přijde takhle podle popisu a fotek asi jako u lujze cyclespirit nebo rolef, pro začátek dobrý, asi v tom nebude ideální padat, ale pokavaď kámoška nechce hned v úvodu investovat... myslim, že na to, že do roka si vymyslí, že potřebuje něco jinýho je to dobrý
Strýcfajtr !!!
Je to něco jako cyklespitit nebo jak se to jmenovalo. Ohlíželi jsme je s přítulkou ale moc jí ta bunda nesedla tak se koupila taky u nich v kaci MBW....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2010 18:47:07 Offline |
no na to jeji mrdání jí to stačí...pro začátek určitě..nemyslim,že by byla vůbec někdy střelec...mě spíš třeba ty kombi připadaj jak vyprodej ze začátku devadesátejch let,ale zase ta cena
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kámoš má bundu od nerve a vypadá dobře, i zpracování super...bych se toho nebál....
![]() |
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 20:19:49 Offline |
Vono ani nejde vo to jestli je nekdo strelec a jezdi kudlu, ale kdyz si pojedes kochacku 90 a nekdo te smete tak, ze se sklouznes, tak budes v takovejhle bazmekach asi pekne vobrousenej.
Mam sice rat tekstilni vohaknuti na moto, ale taky pocitam s tim, ze kdyz se vymelu, tak mi toho asi bude krapet vic, nez dybych si frcel f kuzi.
Zena je stvoreni krechky a ma se maximalne chranit(neplati pro bejvalky a tchyne). Kdo to ma porad dokola vychovavat a ucit varit a starat se vo domacnost a pak to ze libovolnej sportovni prenos neni chvilka na rodiny diskuze.
já tam byl přímo v té moto garáži..mám stama lednivák..koukal jsem i na hadry a vypadaj dobře!!!za ty ceny,sou tam i starší kombošky-některé Ko ale některé v super stavu!Za mě bych to taky kupil moji,bo cena a spracovaní
Žiješ jen jednou:-p:-)
původně jsem chtěl tuhle bundu a koukal jsem se naní tam a vypadá dobře za ty buky
http://www.motogaraz.cz/zbozi/4453/NERV … otorku.htm
Žiješ jen jednou:-p:-)
nicola.foxx psal:Vono ani nejde vo to jestli je nekdo strelec a jezdi kudlu, ale kdyz si pojedes kochacku 90 a nekdo te smete tak, ze se sklouznes, tak budes v takovejhle bazmekach asi pekne vobrousenej.
Mam sice rat tekstilni vohaknuti na moto, ale taky pocitam s tim, ze kdyz se vymelu, tak mi toho asi bude krapet vic, nez dybych si frcel f kuzi.
Zena je stvoreni krechky a ma se maximalne chranit(neplati pro bejvalky a tchyne). Kdo to ma porad dokola vychovavat a ucit varit a starat se vo domacnost a pak to ze libovolnej sportovni prenos neni chvilka na rodiny diskuze.
...ty vole, ty tvoje fotrofský hlášky mě fakt bavjej ...dybych tě neznal, tag bych řek, že si třicet let ženatej padesátiletej týpeg
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx psal:Nechci bejt posel spatnejch zprav, ale pride mi to jako ty moto hadry co jsem videl v Tescu a Globusu za par kabli. Protektory vypadaly spis jak gdyby je nekdo vyriznul z dedovy stary matrace a material tech hadru byl neco jako sustakova podzimni bunda Habibas
S tim bych to rozhodně nesrovnával! Nevim jak dobře šijou ale chrániče maj certifikaci, používaj corduru. Ale osobně bych stejně zajel do Louise. A nebo MBW mívá občas dobrý akce. Mám odtud kožený oblečení dohromady za 5000,-
Mel jsem tuhle:
http://www.motogaraz.cz/zbozi/4447/Bund … i-moto.htm
ale vratil jsem ji ve 14ti denni lhute, protoze mi vubec nesedla-nahore siroka dole uzka. Material byl opravdu ponekud mekci, lehci.. Nakonec sem sahnul po Buse Nardo a jsem nadmiru spokojenej.
Vzdyt vona neni zenska ale napul chlap , jaka pak krehotinka.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2010 07:55:38 Offline |
Billy psal:Vzdyt vona neni zenska ale napul chlap
, jaka pak krehotinka.
to nejsou hadry pro Kukii
Fik-B6S psal:Je to něco jako cyklespitit nebo jak se to jmenovalo. Ohlíželi jsme je s přítulkou ale moc jí ta bunda nesedla tak se koupila taky u nich v kaci MBW....
MBW na ženskou??? mi tenkrát oznámili, že pro ženský nedělaj
Billy psal:Vzdyt vona neni zenska ale napul chlap
, jaka pak krehotinka.
tak tak to nejni pro mě, ale kámoška je taky trochu chlap, i když svou postavou na to rozhodně nevypadá, ale mozek přemejšlí jak chlap...
Kukii psal:Billy psal:Vzdyt vona neni zenska ale napul chlap
, jaka pak krehotinka.
tak tak to nejni pro mě, ale kámoška je taky trochu chlap, i když svou postavou na to rozhodně nevypadá, ale mozek přemejšlí jak chlap...
Takže taky jenom přemejšlí co kde vychlastat a koho vymrdat?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kukii psal:Billy psal:Vzdyt vona neni zenska ale napul chlap
, jaka pak krehotinka.
Takže taky jenom přemejšlí co kde vychlastat a koho vymrdat?
to už ne... už jenom chlastá
nééé už se usadila a je spokojená... hlavně má 8 letýho raubíře a já sem jeho oblíbená tetička
Filous psal:nicola.foxx psal:Vono ani nejde vo to jestli je nekdo strelec a jezdi kudlu, ale kdyz si pojedes kochacku 90 a nekdo te smete tak, ze se sklouznes, tak budes v takovejhle bazmekach asi pekne vobrousenej.
Zena je stvoreni krechky a ma se maximalne chranit(neplati pro bejvalky a tchyne). Kdo to ma porad dokola vychovavat a ucit varit a starat se vo domacnost a pak to ze libovolnej sportovni prenos neni chvilka na rodiny diskuze....ty vole, ty tvoje fotrofský hlášky mě fakt bavjej
...dybych tě neznal, tag bych řek, že si třicet let ženatej padesátiletej týpeg
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2010 08:39:00 Offline |
Kukii psal:VikecB12 psal:Kukii psal:
tak tak to nejni pro mě, ale kámoška je taky trochu chlap, i když svou postavou na to rozhodně nevypadá, ale mozek přemejšlí jak chlap...Takže taky jenom přemejšlí co kde vychlastat a koho vymrdat?
to už ne...
už jenom chlastá
nééé už se usadila a je spokojená... hlavně má 8 letýho raubíře a já sem jeho oblíbená tetička
to ani nechci vědět co z něj vyroste
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:VikecB12 psal:
Takže taky jenom přemejšlí co kde vychlastat a koho vymrdat?to už ne...
už jenom chlastá
to ani nechci vědět co z něj vyroste
Ondra moc k motorkám netáhne, takže už zbejvá jenom ten alkohol, cigara, nějaká ta čtyřkolka, možná bahnák, těžko říct...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 20.05.2010 09:21:33 Offline |
Filous psal:...ty vole, ty tvoje fotrofský hlášky mě fakt bavjej
Ale depak panacku. Mam rad svy jisty. Uz jsem podruhy zenatej, a tak vim jaka je s tou vychovou prace. Akorat jsem asi nebyl duslednej, protoze uz dva tejdny mam studeny pivo akorat v lednici ve sklepje a v kuchyni kde bych se pro nej nemusel vohejbat je jen jedno nealko.
nicola.foxx psal:Filous psal:...ty vole, ty tvoje fotrofský hlášky mě fakt bavjej
Ale depak panacku. Mam rad svy jisty. Uz jsem podruhy zenatej, a tak vim jaka je s tou vychovou prace. Akorat jsem asi nebyl duslednej, protoze uz dva tejdny mam studeny pivo akorat v lednici ve sklepje a v kuchyni kde bych se pro nej nemusel vohejbat je jen jedno nealko.
si doplň zásoby ne
zdenda67 psal:jj mbw maj luxusní hadříky
no já z nich zas tak vodvařenej nejsem
ale za ty prachy dobrý.....
Stránky: 1