Nejsi přihlášen
Re: Fiate, žiješ?
a to je furt nejakej abarth oupravy, pekny
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2010 07:34:21 Offline |
HF
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 27.05.2010 11:12:26 Offline |
nejsem fijat,
nicméně BELLA MACCHINA,
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2010 12:06:59 Offline |
voni jsou zblblý italama všeobecně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jo žiju..
podle pidi obrázku je to evo III, s nafouklou kapotou, 5 šroubama na kole...
a podle žluté tak jedna z posledních lancii z roku 94 nejaka limited edition Giallo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu... Taky sem přet nedávnem vobměnil vozovej park,felda je minulostí
Ale konečně mám zadohraba s šestiválcem v řadě a BMW ani Medvěd to není
A na benzínce mě začínají mít rádi
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu...
Taky sem přet nedávnem vobměnil vozovej park,felda je minulostí
Žuk?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tomasNJ psal:jo žiju..
podle pidi obrázku je to evo III, s nafouklou kapotou, 5 šroubama na kole...
a podle žluté tak jedna z posledních lancii z roku 94 nejaka limited edition Giallo
pidi obrázek se da rozkliknout
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu...
aktualní stav předchozí kastle -
A nová kastla už je komplet, stačí přehodit okna a dodělat motor
(rozvody, zavařit vanu, vyměnit lágry a přehodit koncáky na řadícím robotu).
A cos nakonec koupil?
Napada mě jen Volvo 240 R6
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:VikecB12 psal:BSE: A alfa je v jakým stádiu? Rozkladu...
Žuk?
To je vůůůl
Ondynoj jsme měli Žuka..i s chrápáním nahoře..kára jako prase..A když v tom vezli asi 8 pytlů pšenice a chyře to jen naházeli za vrata..na ten kurevskej převis za zadní nápravou, tak jim to v Třebověticích na přejezdu šlo po zadních
PURE NAKED BIKE!
..kukavůz..
.. http://www.youtube-nocookie.com/watch?v … re=related
..hlavně žes spokojen..
..samože to chápu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..kukavůz..
..hlavně žes spokojen..
..samože to chápu..
Spokojené su,neš si za stejnej peníz koupit tuctovou vochcáfku a zařadit se do stáda
Toto si aji přes svůj věk (moje je poslední,r.v.96) jen tak majestátně pluje krajinou ale jenom do doby,než si na mě začne vyskakovat nějakej vořešprut s načipovaným TDI na hlínách,pak se to mění v drafce
A do kufru se mě místo golfovejch holí krásně vejde rybářská výbava,nebo tam dou strčit dvě horský kola
A navíc to má božskej zvuk,ani za jízdy neposlouchám rádio
Pšán psal:..kukavůz..
..hlavně žes spokojen..
..samože to chápu..
:D :D
Sem si u toho videa tam vsude predstavoval Vikeca... Vikeca v hadrach od pana Emporia jak ma na ruce hodinky od Pateka Philippa, jak vytahuje z kufru golfovy hole a u toho vola svemu Brokerovi ze v aute udelal technickou analyzu na volatilitu Erste Banky a ze mu vychazi support na vzestup tak aby do toho nakej tem Míč hodil..... On by tam proste sedel
Jinak Kchara hrubaaa
GRATULACE
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
VikecB12 psal:Pšán psal:..kukavůz..
..hlavně žes spokojen..
..samože to chápu..Spokojené su,neš si za stejnej peníz koupit tuctovou vochcáfku a zařadit se do stáda
Toto si aji přes svůj věk (moje je poslední,r.v.96) jen tak majestátně pluje krajinouale jenom do doby,než si na mě začne vyskakovat nějakej vořešprut s načipovaným TDI na hlínách,pak se to mění v drafce
A do kufru se mě místo golfovejch holí krásně vejde rybářská výbava,nebo tam dou strčit dvě horský kola
A navíc to má božskej zvuk,ani za jízdy neposlouchám rádio
seš mafián jak vidle pyčo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověka Ale to co je v tom videu co dal Pšán je verze Royal,ta je nejvíc,ale u nás k nesehnání a proti klasice se liší právě tou středovou konzolou protáhlou až dozadu,barem a kanceláří
Muselo to tenkrát stát nehoráznej balík,protože tady to obyč co mám já stálo fungl 1,5melounu
Spotřebu sem čekal aji vyší,vejdu se do 11L/100km bez toho abych se nějak vomezoval,takže vobčas nějakej driftík,klima,na dálnici to vobčas vyvětrat přes dvě kila a tak
Jo a zjistil sem že se volvisti zdraví,teda aspoň ti co jezdí tydle mastodonty 9xx a 7xx řady
Zrovna dneska sem se s jedním potkal a přet třema týdnama sem jedno potkal v německu,jinak nic,fakt jich moc není
Kupoval sem to vot důchotce,kerej to nechtěl prodat,měl to skoro vot novoty,plnil servisku ve volvu,lovů měl fůru,ale už mu to jenom stálo v garáži. Manželce a cerce koupil nějaký tojoty a ty pičovaly že jejich auta stojí venku a jeho 14ti letá kára zavazí v garáži
Byl to první člověk kerýho sem ani nechtěl lámat s cenou,ale řekl sem mu že smlouvání je můj koníček,kdyš nepůjde s cenou dolů že to stejně vemu,přesto slevil,bylo to nejpříjemější vobchodování co sem zažil a že už sem toho kupoval hodně
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nudit
VikecB12 psal:čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověka
Ale to co je v tom videu co dal Pšán je verze Royal,ta je nejvíc,ale u nás k nesehnání a proti klasice se liší právě tou středovou konzolou protáhlou až dozadu,barem a kanceláří
Muselo to tenkrát stát nehoráznej balík,protože tady to obyč co mám já stálo fungl 1,5melounu
Spotřebu sem čekal aji vyší,vejdu se do 11L/100km bez toho abych se nějak vomezoval,takže vobčas nějakej driftík,klima,na dálnici to vobčas vyvětrat přes dvě kila a tak
Jo a zjistil sem že se volvisti zdraví,teda aspoň ti co jezdí tydle mastodonty 9xx a 7xx řady
Zrovna dneska sem se s jedním potkal a přet třema týdnama sem jedno potkal v německu,jinak nic,fakt jich moc není
Kupoval sem to vot důchotce,kerej to nechtěl prodat,měl to skoro vot novoty,plnil servisku ve volvu,lovů měl fůru,ale už mu to jenom stálo v garáži. Manželce a cerce koupil nějaký tojoty a ty pičovaly že jejich auta stojí venku a jeho 14ti letá kára zavazí v garáži
Byl to první člověk kerýho sem ani nechtěl lámat s cenou,ale řekl sem mu že smlouvání je můj koníček,kdyš nepůjde s cenou dolů že to stejně vemu,přesto slevil,bylo to nejpříjemější vobchodování co sem zažil a že už sem toho kupoval hodně
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nudit
pičo ty seš spisovatel
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověka
Ale to co je v tom videu co dal Pšán je verze Royal,ta je nejvíc,ale u nás k nesehnání a proti klasice se liší právě tou středovou konzolou protáhlou až dozadu,barem a kanceláří
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nuditpičo ty seš spisovatel
kundo,sem byl zlomenej jak vzduchofka
![]() |
Progear 650 (Člen) 30.05.2010 10:21:30 Offline |
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:čuráci,dělat si prcku z konzervativně smíšlejícího člověka
Tak sem se tady vyblil,su vožralej,zase se mě to povedlo doma,dal sem 2,5L šáňa a pivsko a začínám se nuditpičo ty seš spisovatel
kundo,sem byl zlomenej jak vzduchofka
tomu nevěřim....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1