Nejsi přihlášen
Kojaksro
Zdravím, sháním padáky a spojkovou páčku na gsx 1400 04. Bylo mi řečeno, že se mám poptat zde přítomného Kojaka. Bral jsem u něj pneu,ale nějak si nemůžu vzpomenout, jak jsem je objednával. Tak please Kojaku nějak se mi ozvi. Byla by to spojk. páčka + padáky, nejspíš Fehlingy. Ale záleží, co máš... Dík za reakci
Re: Kojaksro
kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...
....![]()
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...
Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.![]()
GSX1250FA
LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.
Nebyla půjčená, stála v garáži, jen ji posouval a holt se mu převážila, tož lehla na bok
Naštěstí jen čistě zlomená páčka...
LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.
doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....![]()
hans psal:LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....
Tak to se těšim,až mi na svezení pučíš tu tvou...Doufam že kouří jak dvojtakt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:hans psal:LukinB6 psal:
Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....
Tak to se těšim,až mi na svezení pučíš tu tvou...Doufam že kouří jak dvojtakt
ty jseš jedinej, komu bych jí nepůjčil ty úchyle ![]()
Stránky: 1