Nejsi přihlášen
takhle pákistánci šijou
http://www.youtube.com/user/boldersport … lF0EJdH4Io
v jednom městě několik takových dílen a posílaji to do celýho světa
to snad některý to šijou i ve sklepě
motto "Vem za heft a val"
|
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2011 00:08:45 Offline |
Re: takhle pákistánci šijou
ty vole ,tak tady se narodila moje kombinéza
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
SATYR psal:Ručná práca,je ručná práca.Mam rukavice,5 rokov. Made in pakistan,a doteras plnia svoj učel.A to ani nitka nepovolila,všedko drži ako má.Ale niekedy aj obr dobra značka povoli.skôr ako ma.
ale i ty téměř všecny velký i malý značky šijou v Pákistánu. jen záleží u koho a jestli si připlatí za kvalitu atd. to se pak hodně projeví na ceně. my jsme to tam nechali šít taky, u jiného výrobce, ale kvalitu to má slušnou, svý hadry co jsem měl padanu a germas jsem se zbavil a vzal co jsme objednali. aspon to i odzkouším ![]()
no ať šijou třeba v prdeli
stejně kdo kupuje kombošku,aby mu vydržela deset let? důležitý aby pomohla při kreši, a nikde neni psaný a daný,že pákistánský nebo mongolský nebo třeba jakýkoli nemusí být dobrý. kdyby člověk viděl,jak se třebas vyrábí ty "kvalitní" hadry, možná by se taky divil![]()
![]()
![]()
mi je u
,jestli to šije třeba slepej bezrukej debil (ale nesmí to bejt cigánská buzna![]()
![]()
), hlavně ať nemusim vyzkoušet kvalitu při držce![]()
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
|
Banditatom (Člen) 13.01.2011 16:16:51 Offline |
Koldan psal:no jasněěěě, je to ouplně jedno gde sa to šije. Mám Spyke a taky je na piču, ta kůžu sa každej rok vo kousek srazí
to není kůži
mě to dělá i textil![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
faitík psal:Koldan psal:no jasněěěě, je to ouplně jedno gde sa to šije. Mám Spyke a taky je na piču, ta kůžu sa každej rok vo kousek srazí
tak zkus míň cvičit/žrát
skrz sraženou kombu si budu odtrhávat ot huby? si upad ne?![]()
![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště. ![]()
VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
a nebo na tu v bikersu
ono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduru
Jaster psal:VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
a nebo na tu v bikersu
ono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduru
Jo,ty hadry BIKER a podobně sou vážně komický
Komba jak z igelitu a boty gumáky![]()
![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Jaster psal:VikecB12 psal:No a někdy si skuste taky šáhnout na kůžu třeba u psíčka a pak na to 4sr a podobně.... Je to celkem propastnej rozdíl
a nebo na tu v bikersu
Komba jak z igelitu a boty gumáky
přesně, bratr si koupil biker bundu, jak byla v kompletu s kalhotama za 8000kč.![]()
bunda za 2500kč kvůli nějaký malý šmouze. a po roce používání, ty chrániče prodírali tu kůži ze vnitř. už ji prodal. čeká na kombi z pákistánu
jsem ale zvědavej jestli splnili naše požadavky a jak to bude vypadat. určitě dám vědět pokud vás to zajímá
Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.
To bychom dali...když si každý něco vybere![]()
![]()
|
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 23:19:33 Offline |
Jaster psal:VikecB12 psal:Jaster psal:
a nebo na tu v bikersuono v tom pákistánu hodně záleží kde to nechá kdo vyrobit, některý používaji kvalitní kůži a některý zas horší. je to vidět na nákupní ceně. kdysi jsem chtěl od 4sr textilní bundu, ale dělají to z airdury, kdyby z cordury aspon 500D bylo by to lepší. tak jsem si tehdy nechal padanu taky airduru
Komba jak z igelitu a boty gumáky
přesně, bratr si koupil biker bundu, jak byla v kompletu s kalhotama za
8000kč.bunda za 2500kč kvůli nějaký malý šmouze. a po roce používání, ty chrániče prodírali tu kůži ze vnitř. už ji prodal. čeká na kombi z pákistánu
jsem ale zvědavej jestli splnili naše požadavky a jak to bude vypadat. určitě dám vědět pokud vás to zajímá
Jastere, kámo, takže tyhlencty čmoudi mi to taky spíchli? :D
Tak se na to těším, až to na sebe hodím ![]()
Sandman psal:Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.
To bychom dali...když si každý něco vybere
to zas jo ![]()
ta cena by rostla s cenou dopravy, clo, dph. a šijou to celkem rychle, až sem se divil. prej 500-600kusů kožených nebo textilních bund stáhaji do 25-30dní. to je celkem fofr.![]()
Sandman psal:Jaster psal:Sandman psal:Tak si říkám, jaká je asi výrobní cena těch rukavic a hader...někdy si zajedu na dovču do Pakistánu a za cenu jedné bundy tady obleču sebe, přítelkyni a vezmu aj něco jejímu tatovi.
To bychom dali...když si každý něco vybere
Já jenom aby ste semnou nepočítali....![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Sandman psal:Jaster psal:
řeknu ti, ceny jsou docela dost nízký. cena textilní bundy je nižší než převod peněz do pákistánu. plus k tomu máš clo, dph, dopravu a pak ta cena naroste. pátrám po tom občas. ale nepřijímají objednávky od soukromý osoby, mají limity na minimální odběr. a ten je třeba co mi psal poslední výrobce 12000 USD. To aby se pak objednal kamion co to dopraví z letiště.To bychom dali...když si každý něco vybere
Já jenom aby ste semnou nepočítali....
Kojak by tam mohl zajet a něco vzít na firmu![]()
Stránky: 1