Nejsi přihlášen
palivoměr (honda cbr600f 01)
Zdravím,nemáte náhodou někdo zkušenost s Hondou CBR600F ročník 01-05,nezobrazuje se mi palivoměr na digitálním displeji,tudíš nevím kolik je v nádrži a ani kdy jsem na rezervě,koukal jsem pod nádrž jestli není odpojený konektor od čidla rezervy,ale tam je to ready,tak nevím kam kouknout dál,jestli ke kabeláži k přístrojovce nebo něco podobnýho,nemáte někdo nápad čím by to mohlo být,dík.
|
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2011 13:47:33 Offline |
Re: palivoměr (honda cbr600f 01)
cvrky psal:Zdravím,nemáte náhodou někdo zkušenost s Hondou CBR600F ročník 01-05,nezobrazuje se mi palivoměr na digitálním displeji,tudíš nevím kolik je v nádrži a ani kdy jsem na rezervě,koukal jsem pod nádrž jestli není odpojený konektor od čidla rezervy,ale tam je to ready,tak nevím kam kouknout dál,jestli ke kabeláži k přístrojovce nebo něco podobnýho,nemáte někdo nápad čím by to mohlo být,dík.
začal bych tim že zkusim jestli plovák posílá nějaký hodnoty a pak po kabelech k budíkum.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 08:06:09 Offline |
cvrky psal:takže to zapnout a zkoušečkou zkusit,jestli to tam dává nějaký impulz? Já a elektrika nejsme moc kamarádi,asi budu muset říct někomu kdo ví co a jak.
noc zapínat nemusíš.prostě odpoj konektro od nádrže a na tom kabelu co leze z nádrže měř odpor..ideál je aby byla prázdná a moh jsi s ní zahejbat aby se ti pohyboval plovák..pokud tam bude odpor a bude se měnit tak tady chyba neni..druhá věc je ,že by jsi si měl zjistit kolik Ohmu z toho má lízt.
K.a.s.y.m. psal:cvrky psal:takže to zapnout a zkoušečkou zkusit,jestli to tam dává nějaký impulz? Já a elektrika nejsme moc kamarádi,asi budu muset říct někomu kdo ví co a jak.
noc zapínat nemusíš.prostě odpoj konektro od nádrže a na tom kabelu co leze z nádrže měř odpor..ideál je aby byla prázdná a moh jsi s ní zahejbat aby se ti pohyboval plovák..pokud tam bude odpor a bude se měnit tak tady chyba neni..druhá věc je ,že by jsi si měl zjistit kolik Ohmu z toho má lízt.
...a s toho vyplívá, že vobyč skoušečkou, tzn. +/- a žárofka nic nezjistí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 08:51:31 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:cvrky psal:takže to zapnout a zkoušečkou zkusit,jestli to tam dává nějaký impulz? Já a elektrika nejsme moc kamarádi,asi budu muset říct někomu kdo ví co a jak.
...a s toho vyplívá, že vobyč skoušečkou, tzn. +/- a žárofka nic nezjistí...
to taky ještě někdo používá![]()
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
noc zapínat nemusíš.prostě odpoj konektro od nádrže a na tom kabelu co leze z nádrže měř odpor..ideál je aby byla prázdná a moh jsi s ní zahejbat aby se ti pohyboval plovák..pokud tam bude odpor a bude se měnit tak tady chyba neni..druhá věc je ,že by jsi si měl zjistit kolik Ohmu z toho má lízt....a s toho vyplívá, že vobyč skoušečkou, tzn. +/- a žárofka nic nezjistí...
to taky ještě někdo používá
...
já![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 09:20:22 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...a s toho vyplívá, že vobyč skoušečkou, tzn. +/- a žárofka nic nezjistí...to taky ještě někdo používá
...
já
no mě shořela tak mám jen multimetr ![]()
to Mour:tohle mi taky shořelo ![]()
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to taky ještě někdo používá...
já
no mě shořela tak mám jen multimetr
to Mour:tohle mi taky shořelo
kams to strkal????
kámoš mi vyprávěl
jak jednou jeho mistr odborného výcviku na šachtě
strčil vadasku do rozvaděče k přepravníku.. vypařila
se mu v ruce![]()
![]()
![]()
...a bude hůř!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2011 09:43:33 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...já
no mě shořela tak mám jen multimetr
to Mour:tohle mi taky shořelokams to strkal????
kámoš mi vyprávěl
jak jednou jeho mistr odborného výcviku na šachtě
strčil vadasku do rozvaděče k přepravníku.. vypařila
se mu v ruce
znáš to nejsem elektrikář..tak by třeba stačila vyměnit pojistka nebo ta svítící svině,ale na to jsem línej
multimetr mi tu službu dělá taky ![]()
Mour psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to taky ještě někdo používá
...
já
...aji já a mám eště i ten dotykový šroubovák s sufidkou
...áha, vedle se vyjadřuješ ale kapku jinak ![]()
...aneb jak může nějaký vemeno neumět měřit multimetrem, kór na motorce, když nás to ve škole učili
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:Filous psal:
...já
...áha, vedle se vyjadřuješ ale kapku jinak
...aneb jak může nějaký vemeno neumět měřit multimetrem, kór na motorce, když nás to ve škole učili![]()
![]()
Kura, Osi, neser
..víš velmi dobře jak to myslím
Multimetr nemám, bo mi zatím pokaždé stačila ta žárovka. To neznamená, že se neumím a nechci seznámit s jeho funkcí.
...a těsto na vánočku je z hladké mouky.![]()
osiris psal:Mour psal:Filous psal:
...já
...áha, vedle se vyjadřuješ ale kapku jinak
...aneb jak může nějaký vemeno neumět měřit multimetrem, kór na motorce, když nás to ve škole učili![]()
![]()
polip nám prdel ![]()
![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
Mour psal:
Naposled, když jsem měřil multimetrem, tak jsem to odpálil (ještě že byl za 39,-
). A přiznám se, že nás to kdysi ve škole učili.
Takže šroubovák a žárovčička to jistí.![]()
![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1