Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...jakej spacák???

Filous (Člen)
16.05.2011 14:42:42

...jakej spacák???

...za kolik a gde??? ...de mi vo to, aby byl co nejmenčí a co nejteplejší, coš se asi nejspíš vylučuje, ale ňákej kompromis musim najít, bo po poslednim Brně, gdy bylo na nule sem myslel, že mi pani umrzne a to bych fuck nerat...velikostí se mi líbí Coleman Biker, ale vobávam se, že v ňom bude stejná kosa jako f tech šitech, co máme nebo snat né???...jakýkolif připomínky a rady pro výbjer sem, vočekávam i poznámky vot starejch čundráků Vorla s Tajnym, ale rady typu "přikrej se chvojim, to hřeje bezvadně" si nechte vot cestybigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
barynek (Člen)
16.05.2011 15:01:22

Re: ...jakej spacák???

zkus alpine design, mám od nich jeden do -18 a jako nemam s ním trablgood
když bys mrznul dřív, měl jsem jeden do -18 na prodej, ale už neníbigsmile
a ohledně tý velikosti, čím teplejší, tím většinou větší, ale do -10 neni problém sehnat skladovatelnej spacák. Mám ještě jeden od pinguin-a. Je to českej výrobek, ale za málo peněz a hodně tepla. Mám konkrétně tenhle, výhodou je, že když koupíš dva spacáky, jeden L a druhej P, tak je pak můžeš spojit a pani ti neumrzne a pokud jo, mužeš ji rovnou zahřát smile1
http://www.pinguincz.cz/spacak-zimni-co … l#varianta

Bandit 4EVER!!!
Lihy (Člen)
16.05.2011 15:11:40

Filous psal:

...za kolik a gde??? ...de mi vo to, aby byl co nejmenčí a co nejteplejší, coš se asi nejspíš vylučuje, ale ňákej kompromis musim najít, bo po poslednim Brně, gdy bylo na nule sem myslel, že mi pani umrzne a to bych fuck nerat...velikostí se mi líbí Coleman Biker, ale vobávam se, že v ňom bude stejná kosa jako f tech šitech, co máme nebo snat né???...jakýkolif připomínky a rady pro výbjer sem, vočekávam i poznámky vot starejch čundráků Vorla s Tajnym, ale rady typu "přikrej se chvojim, to hřeje bezvadně" si nechte vot cestybigsmile

Zkus něco od Jurka, jestli budeš kupovat i Áje daji se i spojit (musíš koupit pravej a levej) do jednoho.
http://www.jurek.cz/index.php?option=co … mp;lang=cs

Lihy (Člen)
16.05.2011 15:15:28

K.a.s.y.m. (Člen)
16.05.2011 15:19:02

čéče nerad ti kazim radost Pinguin už neexistuje..takže s případnejma reklamacema je trabl.
ale tenhle od Huskyho je prej použitelnej http://www.huskycz.cz/spacak-cyklo-espa … d1220.html
Jinak mám od tý samí firmy co barynek je v nich luxusně i kolem nuly se v tom dá spát v trenkách..holt jsem obětoval cestovní komfort za spací bo mrznout už nechci.Holt si pani budu brát míň malování a pojede bez fénu na vlasy bigsmile
Jinak prej už dělaj spacáky s nějakou srstí jsou malinký a úžasně hřejou,ale jejich cena je krapet někde jinde bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kakac (Člen)
16.05.2011 15:25:22

Já nakoupil tutok http://www.spacaky-stany-batohy.cz/akce/
Ale koupil TREK 220 tzn delší pro chlapy ...good
No ale už byl poslední ...cooltakže máš smolíka bigsmile je do -25 a luxusgoodgood
zajel jsem ho v Jedovnicách...
Ale daj se vybrat jiný ...třeba ten tulák...smokin
Prodejna v Brnisku takže pro mě úúúplnej luxus
A hlavně jsou to vyráběj češi a můžeš si tam počíst i jakej si pořídit abys měl komfort..
Docela slušný informace co a jak...
Za mě 10 z 10

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mour (Člen)
16.05.2011 15:30:49

No já bych tendle:

http://www.hannah.cz/spaci-pytel-hannah … 59103.html

ale je to docela ranecidontknow ...jestli neni lepčí místo toho zaplatiti 10-15 nocí v penzionu bigsmilebigsmilebigsmile

Kukii (Člen)
16.05.2011 15:33:06

Ja mam huskyho věc... sic ne nejmenší ale sem spokojenej parchant, ale dělaj aj malinkej se stejnou funkcí, akorát byl krapet dražší... mám komfort do -10 a fakt sem nikdy nemrzla... good

Život je boj-mašina je nej!!!
Kakac (Člen)
16.05.2011 15:35:23

Mour psal:

No já bych tendle:

ale je to docela ranecidontknow ...jestli neni lepčí místo toho zaplatiti 10-15 nocí v penzionu bigsmilebigsmilebigsmile

No ty vole ....surprisedsurprised
Za ty love bys měl ty tuláky vod primy dva a parametry jsou stejný takže.....bad
Srát na modní značky ...ass

K.a.s.y.m. (Člen)
16.05.2011 15:36:33

Kakac psal:
Mour psal:

No já bych tendle:

Za ty love bys měl ty tuláky vod primy dva a parametry jsou stejný takže.....bad

já tenkrát kupoval toho pinguina za podobný...šlo to cenou dost dolu.

Kakac (Člen)
16.05.2011 15:43:04

K.a.s.y.m. psal:
Kakac psal:
Mour psal:

No já bych tendle:

já tenkrát kupoval toho pinguina za podobný...šlo to cenou dost dolu.

No zas tak moc ne tohle je akce na minuloroční modely....bigsmile

PALOUS (Člen)
16.05.2011 15:43:13

já furt nechápu jak se někdo může vyspat v můmiisickjak se ve spacáku nevotočím a nemožu roztáhnout hnáty abych nemněl zapařený podhoubí tak to je na hovno a to sou mumijesick

Jebat motorky :-)
Kakac (Člen)
16.05.2011 15:51:54

PALOUS psal:

já furt nechápu jak se někdo může vyspat v můmiisickjak se ve spacáku nevotočím a nemožu roztáhnout hnáty abych nemněl zapařený podhoubí tak to je na hovno a to sou mumijesick

No taky jsem si to myslel ale ...po testovací noci v Jedasích jsem změnil názor ...
Docela pohodlný ajik široký že jsem se v tom votočil i když nejsem žádnej drobek...
Ale musím říct že jsem neměl zataženej vršek ......no nebyl potřeba a spal jsem v trencláchbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
16.05.2011 15:52:29

PALOUS psal:

hele dědku dneska se dělaj můmie kde se dá rozepnout ještě jeden zip a v tom už jednu nohu skrčíš..chová se to jako dekovej,ale je užší v nohou a zároveň tam nohy otočíš a když se v tom vyspí i Kukína tak se v tom taky vyspíš bigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
16.05.2011 16:08:25

PALOUS psal:

Já si půjčuju spacák z Lidloj za 300,- od ségry.smokin
Teda ona mi ho už spíš dala, protože sem si ho postupem času zaprděl tak, že už to nejde vyvětrat. redface
Njn... Když já ho beru jen na akce, kde se pije pivo... Se pak neni co divit.smokinass

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy (Člen)
16.05.2011 16:09:24

PALOUS psal:

Si ho máš vopčas umejt, když nemáš za ráfkem vaničku tvarohu a pytel jak hermelín, tak se ani nezapaříbigsmile

PALOUS (Člen)
16.05.2011 16:11:03

Ondráš psal:
PALOUS psal:

Já si půjčuju spacák z Lidloj za 300,- od ségry.smokin
Teda ona mi ho už spíš dala, protože sem si ho postupem času zaprděl tak, že už to nejde vyvětrat. redface
Njn... Když já ho beru jen na akce, kde se pije pivo... Se pak neni co divit.smokinass

mám čtverec z jisku a sem spokojenejgoodnesnesu na nohách ani fusekle a je v něm za 300kč taky gut hitparádagood

PALOUS (Člen)
16.05.2011 16:12:21

Lihy psal:
PALOUS psal:

Si ho máš vopčas umejt, když nemáš za ráfkem vaničku tvarohu a pytel jak hermelín, tak se ani nezapaříbigsmile

ještě se máš co učit mladíkuidontknowna prasáka to je nejvícbigsmilegood

Lihy (Člen)
16.05.2011 16:36:00

PALOUS psal:

ještě se máš co učit mladíkuidontknowna prasáka to je nejvícbigsmilegood

sickbigsmile

Lihy (Člen)
16.05.2011 16:42:33

Filous psal:

jo a tady máš orientačně jakej spacák by ti/Áje vyhovoval....vyplníš věk váhu vejšku a vypadne na tebe korekce těch teplot co píšou na spacácíchgood
http://www.svetoutdooru.cz/Users/spacaky/

mr.BSE (Člen)
16.05.2011 17:51:04

My s Richiem máme dobrý spacáky goodbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
jardagsf (Člen)
16.05.2011 18:58:03

jestli se nepletu tak jsem kaufnul od baltazara kdysi davno spaci ruksak za 500 a do
-20° a jsem spokojenej parchant - teda v teple - a to ho mam na ryby a na tyden pod sirakem woe

MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen)
16.05.2011 19:19:34

tjů Filous:  hele kolega vedle s pohřebky by mě možná jeden pytel na nebožtíky podarovalevil aspoň pak budeš vědět do čeho jdešgoodbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bobule (Člen)
16.05.2011 19:28:49

http://www.hudy.cz/aktuality/-20-na-sta … paci-pytle

tady sem koupil několik cajků a vždycky spokojenostgood

to jebu
MAZI (Člen)
16.05.2011 19:48:35

Filousi a pani tam spala svlečená  bigsmile nebo oblečená ??  někdo mi totiž říkal že čím víc je oblečená tím míň se ten spacák zevnitř ohřeje , tak at to zkusí příště skoro svlečená smile1

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Honza (Člen)
16.05.2011 20:40:27

mr.BSE psal:

My s Richiem máme dobrý spacáky goodbigsmile

Oprava, místo spacáku se obcas použije na vyhřívání lože Richieredfacehelp

16.05.2011 21:54:25

K.a.s.y.m. psal:

čéče nerad ti kazim radost Pinguin už neexistuje..takže s případnejma reklamacema je trabl.
ale tenhle od Huskyho je prej použitelnej http://www.huskycz.cz/spacak-cyklo-espa … d1220.html
Jinak mám od tý samí firmy co barynek je v nich luxusně i kolem nuly se v tom dá spát v trenkách..holt jsem obětoval cestovní komfort za spací bo mrznout už nechci.Holt si pani budu brát míň malování a pojede bez fénu na vlasy bigsmile
Jinak prej už dělaj spacáky s nějakou srstí jsou malinký a úžasně hřejou,ale jejich cena je krapet někde jinde bigsmile

no já nevím, mám ho tak asi dva až tři roky, a reklamovanej nebyl. Ale jinak s těma trenkama je to pravda, prostě na pohodugood

Bandit 4EVER!!!
Luk (Člen)
17.05.2011 07:38:12

Koukej aby byl co nejmensi, s co nejnizsi komfortni (ne min.) teplotou.

Ja mam treba tenhle http://www.outdoor-shop.cz/spacaky/hannah-sherpa
...a sem spokojenej parchant, zima mi nikdy nebyla good
Vybiral sem ho primo na bajk, kuli pomeru velikost/hrejivost.

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Petr J. (Člen)
17.05.2011 08:13:16

to Filous: většinou čím lehší a skladnější, tím méně komfortu...

Jinak ať vybereš, co vybereš, pro ženu doporučuji vždy o stupeň těplejší, než pro Tebe.

My vozíme toto: http://www.prima-spacaky.cz/prima-novinky-roku-2011/

A neměnil bych good

luboss (Člen)
17.05.2011 12:26:54

a co vyhrejvanou sedacku z auta? bigsmile

na vanocni vstrom.cz sraz prijeli dva typci a meli je pod bundou omotany kolem sebe bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Filous (Člen)
17.05.2011 12:53:47

luboss psal:

a co vyhrejvanou sedacku z auta? bigsmile

na vanocni vstrom.cz sraz prijeli dva typci a meli je pod bundou omotany kolem sebe bigsmile

...čoveče Lubo, to bych sebou mušel tahat eště baterku z autabigsmile

Progear 650 (Člen)
17.05.2011 13:22:36

nejlepčí je rumovej....bigsmilegood

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kukii (Člen)
17.05.2011 15:41:30

Progear 650 psal:

nejlepčí je rumovej....bigsmilegood

svetr na tři goodbigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
Lachtan (Člen)
17.05.2011 21:10:22

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2011 07:27:48

Lachtan psal:

http://aukro.cz/ultra-lehky-spaci-pytel-campus-extra-light-0-76kg-i1614235408.html

voe..chtěl spacák ve kterym Ája nezmrzne a ne něco co je použitelný jen při + 20°C bigsmilebigsmile

Paladin86 (Člen)
18.05.2011 07:55:21

Jestli chceš teplej a malej spacák tak si vem péřovej... Jsou sice dražší ale máme ho doma do -18 komfort a když se sbalí tak je menší než motorkářskej kterej nejni ani do 0. A vzal bych tuhe firmu. http://www.sirjoseph.cz/ Dobrá česká kvalita. A když se ti s nim něco stane tak to nejni problém nechat opravit, znova naplnit peřím a tak...  good

marek2.4 (Člen)
18.05.2011 12:36:07

FILOUŠ:Coleman Biker mám a z vlastní skušenosti můžu říct,že nejlíp se v něm vyspím na jaře a na podzim kdy sou celkem ustáleny teploty smile1 Spal sem v něm na podzim v trenkách pod širákem a v noci bylo cca 5° a good V létě když jedeš po rozpálené silnici a je 35° a večer de teplota k 10° tak aspoň mě je v něm kosa idontknow

Meloun (Člen)
18.05.2011 13:11:43

Filoušbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Zdenda (Člen)
18.05.2011 13:17:30

Filous: jak tu někdo už psal, když se chceš v tom spacáku zahřát, musíš bej svlečenej. Já koupi na ryby do -30 a byla v něm zima stejně, než jsen zjistil, že tam nemůžu zalízt v maskáčích a bundě. Mimochodem jako když selhal spacák tak tam byla tvoje maličkost ne? Jo aha chápu, malej, starej...bigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
marek2.4 (Člen)
18.05.2011 13:24:45

Pak jestě jedna rada mýho kamaráda.Hlavně v zimně to funguje dobře.Když je ti zima vylez ze spacáku a buď chvíli venku a až si do něj zalezeš spátky tak zjistíš že je nejteplejší na světě bigsmile good

tajnej (Člen)
18.05.2011 13:31:38

každej tremp ti poradí něco jinýho
peří je bez debat, bohužel i cenově (od levnýho péřovýho bych dal ruce pryč, protože za kvalitní peří se platí)

Já sebe a příbuzný oblíkám od firmy Prima, ale to je celkem fuk, když nepudeš do Lídla, úplně blbej, myslím, nekoupíš.

Doporučil bych postup: kup cca 1,5 kg spacák (třeba prima tulák, nebo podbnej) a vyzkoušej ho.
Já ho mám jako "zimní".
Uvidíš, jak se ti bude pozdávat. když budeš mít pocit, že je v něm horko, dáš ho pani jako letní (tý by určitě v lehčím byla zima) a kup si něco kolem 1 kg (třeba prima bike). Takovou váhu používám v létě a nebo v baráku.

Slušný výrobci dělaj různý dýlky (nekup zbytečně dlouhej) a pravý a levý zipy na sepnutí dvou pytlů. A taky je fajn, když je zip rozepínací i od spoda, když chceš třeba ráno eště vylehávat a vyluftovat nohy.

No a dobrý je zkusit si vevnitř pozapínat ty límce a další serepetičky, to proti zimě fakt pomáhá.
A taky je dobrý ležet na slušný karimatce. To taky pomáhá.
No a nebo se prostě vožer a neřeš to smile1

faitík (Člen)
18.05.2011 13:36:00

tajnej psal:

peří je bez debat, bohužel i cenově (od levnýho péřovýho bych dal ruce pryč, protože za kvalitní peří se platí)

Já sebe a příbuzný oblíkám od firmy Prima, ale to je celkem fuk, když nepudeš do Lídla, úplně blbej, myslím, nekoupíš.

Doporučil bych postup: kup cca 1,5 kg spacák (třeba prima tulák, nebo podbnej) a vyzkoušej ho.
Já ho mám jako "zimní".
Uvidíš, jak se ti bude pozdávat. když budeš mít pocit, že je v něm horko, dáš ho pani jako letní (tý by určitě v lehčím byla zima) a kup si něco kolem 1 kg (třeba prima bike). Takovou váhu používám v létě a nebo v baráku.

Slušný výrobci dělaj různý dýlky (nekup zbytečně dlouhej) a pravý a levý zipy na sepnutí dvou pytlů. A taky je fajn, když je zip rozepínací i od spoda, když chceš třeba ráno eště vylehávat a vyluftovat nohy.

No a dobrý je zkusit si vevnitř pozapínat ty límce a další serepetičky, to proti zimě fakt pomáhá.

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Ondráš (Člen)
18.05.2011 13:56:18

tajnej psal:

Až tady tomuhle jsem rozuměl. smokinevil

Filous (Člen)
18.05.2011 14:15:34

Meloun psal:

Filoušbigsmile

...netlem se Melouněbigsmile

Filous (Člen)
18.05.2011 14:17:48

Zdenda psal:

Filous: jak tu někdo už psal, když se chceš v tom spacáku zahřát, musíš bej svlečenej. Já koupi na ryby do -30 a byla v něm zima stejně, než jsen zjistil, že tam nemůžu zalízt v maskáčích a bundě. Mimochodem jako když selhal spacák tak tam byla tvoje maličkost ne? Jo aha chápu, malej, starej...bigsmile

...právje že f tý zimě maličkostbigsmile ...zmetkufuckbigsmile

Filous (Člen)
18.05.2011 14:19:02

marek2.4 psal:

Pak jestě jedna rada mýho kamaráda.Hlavně v zimně to funguje dobře.Když je ti zima vylez ze spacáku a buď chvíli venku a až si do něj zalezeš spátky tak zjistíš že je nejteplejší na světě bigsmile good

...tag to vysvjetli mojí paní, aby lezla ven nahatá, dyš je venku na nuleidontknowbigsmile

Filous (Člen)
18.05.2011 14:23:47

tajnej psal:

Já ho mám jako "zimní".

...čoveče, zrovna na toho Tuláka sem koukalgood ...a serepetičky sem jí pozapínal, kapucu na hlavu sem jí narval a stejně se klepala a nařikalasmile2 ...noa pot sebou měla tu samonafukovací karimačku vot Hannah a pod ní eště jednu vobyč...já to mam jinag, mě zima zas tag nevadí a celkem tydle noci snášim, spal sem enem na dece a ve fusaku skrs kerej je vidět, jag je tenkej, vedro mi nebylo, ale tag ňák sem to přežil...

K.a.s.y.m. (Člen)
18.05.2011 14:31:36

Filous psal:
marek2.4 psal:

...tag to vysvjetli mojí paní, aby lezla ven nahatá, dyš je venku na nuleidontknowbigsmile

to jí taky musíš dát vnitřní rozmrazovač..třeba ten tekutej svetr na tři smile1
kup pani klidně větší holt si vemeš sebou vo jedny trenky míň stejně se daj jedny nosit štyry dny bigsmile

Lihy (Člen)
18.05.2011 14:40:37

Filous psal:

hele, třeba mě by nevadilo kdyby lezla ven nahatá i když je venku jinak než na nule...ale každopádně bys jí to měl vysvětlit ty, aby to nevypadalo blbě...víš jak...přece nebudem přesvědčovat kamarádovu ženu aby lezla nahá ven ze spacáku...to by si mohl někdo (ty bigsmile) blbě vyložit.
bigsmile

Ondráš (Člen)
18.05.2011 14:54:55

Třeba že tím urychlí kontrolu bobrů.goodsmile1

Filous (Člen)
18.05.2011 15:19:05

Lihy psal:
Filous psal:

hele, třeba mě by nevadilo kdyby lezla ven nahatá i když je venku jinak než na nule...ale každopádně bys jí to měl vysvětlit ty, aby to nevypadalo blbě...víš jak...přece nebudem přesvědčovat kamarádovu ženu aby lezla nahá ven ze spacáku...to by si mohl někdo (ty bigsmile) blbě vyložit.
bigsmile

...já myslim, že aš jí to řeknu, tag budeš mít co vysvjetlovat tybigsmile

Filous (Člen)
18.05.2011 15:20:21

Ondráš psal:

Třeba že tím urychlí kontrolu bobrů.goodsmile1

...velitele kontrolorů pana Praseteho a jeho pohunky pani pravidelně uplácí kusem uzenýho a flaškou domácích vokurekbigsmile

Lihy (Člen)
18.05.2011 15:26:26

Filous psal:

...ale prosím tě, dyk je to vlastně lichotka ne...se bude zlobit jen na voko bigsmile

Hele ale jinka sem našel co hledáš...je teda trosku dražší, ale zima by jí v tom bejt nemuselasmokin
Jurek
PAMIR G95

7 506 Kč

Zimní péřový spací pytel (konstrukce H-komory), tvaru anatomické mumie (rozšířené podél rukou) s dlouhým zipem YKK – pravým nebo levým.

Teplotní meze ( vztažené k EN 13537):
Comfort:      - 14°C,
Limit:            - 22°C,
Extreme:      - 44°C

Náplň spacího pytle - 1200g husí peří 95/5-750+cuin.

Vnitřní barva je šedá.

Velikost:

* velikost L
          o Spací pytel je pro výšku postavy do 185 cm.
          o Rozměry: 215x80/55cm.
          o Sbalený / stlačený objem: d.28x45/25 cm.
          o Hmotnost i s obalem: 2,00 kg.

osiris (Člen)
18.05.2011 15:29:47

Filous psal:
Lihy psal:
Filous psal:

bigsmile

...a ty fotr myslíš, že harant mámu eště neviděl v koupelně nahatou jo? bych se divil ...eště nedávno se společně určitě koupali ve vaně bigsmileredfacebigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vorel (Člen)
18.05.2011 15:32:05

Prima je prima jak pise tulak
Ja kupoval posledni dva spacaky u Mamuta v Prisovicich, obcas mivaj slevy a pak ta cena ujde
Jsou norsky tak snad dobry

řikám si hurikán
Lihy (Člen)
18.05.2011 15:34:39

osiris psal:

...a ty fotr myslíš, že harant mámu eště neviděl v koupelně nahatou jo? bych se divil ...eště nedávno se společně určitě koupali ve vaně bigsmileredfacebigsmile

Mě adoptovali až ve věku, kdy se to PREJ už nehodí smile2

osiris (Člen)
18.05.2011 15:40:46

Lihy psal:
osiris psal:

Mě adoptovali až ve věku, kdy se to PREJ už nehodí smile2

...měl ses zkusit pochcávat  a brečet coolbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bedřich (Člen)
18.05.2011 16:41:22

já ho mám...Coleman Biker no, v nule to neni prča..bigsmile

kde seženu jen kompresní pytel?? -jako ten stahovací...
help

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich (Člen)
18.05.2011 16:43:12

jo jinak se třeba mrkni sem...
http://www.outdoor-outlet.cz/spacaky_karimatky/

Lihy (Člen)
19.05.2011 13:18:10

Bedřich psal:

já ho mám...Coleman Biker no, v nule to neni prča..bigsmile

kde seženu jen kompresní pytel?? -jako ten stahovací...
help

Se koukni na vodkaz co sem dával filousovi...maj je tam samostatněgood

Bedřich (Člen)
19.05.2011 19:20:05

To jsem viděl, ale je to z ruky. potřebuji to vyzkoušet.. někde v Praze.

Lihy (Člen)
19.05.2011 20:18:02

Bedřich psal:

To jsem viděl, ale je to z ruky. potřebuji to vyzkoušet.. někde v Praze.

no jestli je nutný to vidět, tak třeba tady:
http://www.ferrino.cz/kontakt.php
http://www.holan.cz/turisticke_vybaveni/vaky_obaly.html
tady to maji určitě taky...(nejak jim nejede e-shop)
http://www.alpsport.cz/
.
.
.

Bedřich (Člen)
19.05.2011 23:17:23

díkgood

tajnej (Člen)
20.05.2011 01:17:35

Filous psal:

...čoveče, zrovna na toho Tuláka sem koukalgood ...a serepetičky sem jí pozapínal, kapucu na hlavu sem jí narval a stejně se klepala a nařikalasmile2 ...noa pot sebou měla tu samonafukovací karimačku vot Hannah a pod ní eště jednu vobyč...já to mam jinag, mě zima zas tag nevadí a celkem tydle noci snášim, spal sem enem na dece a ve fusaku skrs kerej je vidět, jag je tenkej, vedro mi nebylo, ale tag ňák sem to přežil...

1,5 kg spacák je pro ženskou letní a né na spaní kolem nuly.
Jsem měl pocit, že sháníš pro sebe něco malýho a né moc drahýho na občasný přespání na jinovatce.
Pro Áju kolem nuly budeš muset buď přitlačit na váze a velikosti (spacáku), nebo jít do dobrýho peří a neželet 7 a víc tis za pár klidnejch nocí. Ženskejm je prostě vždycky větší zima.

Filous (Člen)
20.05.2011 07:49:40

tajnej psal:
Filous psal:

1,5 kg spacák je pro ženskou letní a né na spaní kolem nuly.
Jsem měl pocit, že sháníš pro sebe něco malýho a né moc drahýho na občasný přespání na jinovatce.
Pro Áju kolem nuly budeš muset buď přitlačit na váze a velikosti (spacáku), nebo jít do dobrýho peří a neželet 7 a víc tis za pár klidnejch nocí. Ženskejm je prostě vždycky větší zima.

...no asi takle...spíme ve stanu třikrát do roka a přestože ji mám fakt rát, tag sedum tyšonc za futrál se mi zdá dostbigsmile

tajnej (Člen)
20.05.2011 13:04:38

taky si myslím
při týhle frekvenci je nejmenší a nejlevnější spacák třísetkoruna utracená v penziónu smile1

Filous (Člen)
20.05.2011 13:57:33

tajnej psal:

taky si myslím
při týhle frekvenci je nejmenší a nejlevnější spacák třísetkoruna utracená v penziónu smile1

...to je sicejc fakt, ale mě je pag třeba líto, že nemůžu popít s kamošama na dromu, dyš bych pag mušel drajvovat někam do penzošeidontknowsmile2

Mour (Člen)
20.05.2011 14:24:17

Filipe: Tajnej psal vo třísetkoruně bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
20.05.2011 14:35:54

Mour psal:

Filipe: Tajnej psal vo třísetkoruně bigsmilebigsmile

...to je dost,co???bigsmile

deny1234 (Člen)
20.05.2011 20:27:08

Ne ne ,nejlevnejsi spacak je tenhle za necelou " trisetkorunu "

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/3080_spacak.jpg

good Nebude sic asi nejteplejsi , ale urcite nejmensi , nejlehci a nejlevnejsi smokin

Inženýrek (Člen)
20.05.2011 20:52:58

deny1234 psal:

Ne ne ,nejlevnejsi spacak je tenhle za necelou " trisetkorunu " http://suzukibandit.cz/openforum/upload … spacak.jpg
good Nebude sic asi nejteplejsi , ale urcite nejmensi , nejlehci a nejlevnejsi smokin

To už máš lepší nic s sebou nevozit a spát jen tak smile1
Nebo dáš jednoho ruma, ten tě zahřeje víc bigsmile

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
deny1234 (Člen)
20.05.2011 21:07:21

Nahodou to ma lepci parametry nez Coleman biker ,stoji to 20 % ceny a hlavne zadani bylo aby se to veslo sem http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … 2x15-litru A to zadnej z tech "kvalitnich " co mame doma nesplnuje , ty sou velky jak stene piva bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS