Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Technická poradna » Servis

jura (Člen)
04.08.2011 07:23:59
Offline

Servis

Tak uz budu muset do servisu s mojim Tunakem,ma nekdo zkusenosti s Dmoto v Brne,a nebo Repremoto v Opave?Nerad bych to sveril nejakemu mrdalovi.


Männer sind primitiv,aber glücklich!
Kakac (Člen)
04.08.2011 08:21:58
Offline

Re: Servis

jura psal:

Tak uz budu muset do servisu s mojim Tunakem,ma nekdo zkusenosti s Dmoto v Brne,a nebo Repremoto v Opave?Nerad bych to sveril nejakemu mrdalovi.

Zkus napsat LIPovi,myslím že má taky Tuono a taky to v Brně někam dal a má ho rozmrdaný ze servisu


Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
lip (Člen)
05.08.2011 01:12:33
Offline

Re: Servis

S dmoto zatím osobní zkušenost nemám, jenom jsem někde v diskuzích našel ne zrovna nejlepší reference. Ale asi se tam někdy vypravím, protože na Aprilie tady toho moc není.

Mám zkušenost s Triskelem v Břeclavi a to dvojí.
Byl jsem tam loni s banditem a všechno bez problémů a v pohodě. Uděláno rychle, kvalitně a za dobré prachy. Pokecal jsem si s tím servisákem a vypadal, že tomu rozumí. good
Pak jsem tam byl letos s tuňákem a katastrofa - půlku věcí neudělali, nalili tam jiný olej, než tam má být, při výměně řetězu ani nevyčistili ty vodící lišty a věci kolem, takže jsem měl hned nový řetěz zasraný od bordelu. A po dojetí domů jsem už druhý den nenastartoval. Měsíc jsem pak bádal, žím to je. bad
Asi záleží, kdo to zrovna dělá.

Ideální by bylo najít někoho, kdo se v Aprilkách fakt vyzná a je spolehlivý a šikovný. Se servisy mám povětšinou špatné osobní zkušenosti.

jura (Člen)
05.08.2011 04:36:09
Offline

Re: Servis

Tak je to asi fakt tak, jak jsem si myslel,asi to dam udelat znamemu v Bohumine,i kdyz to neni aprilia servis,a hlaseni o servise na displeji dam pak vymazat v autorizovanem servisu.To se mi stalo uz pri koupi,ze mi v tom bazaru nalili jiny olej,bad,a kdyz jsem jim rek,ze takovy tam nema byt,tak pak tvrdili,ze se zmylili,a nalili tam to co ma byt,ze ho byli extra koupit,proste ojebavky,bla bla.Zatim diky,Lipe.


Männer sind primitiv,aber glücklich!
Diego1000 (Člen)
13.08.2011 20:57:59
Offline

Re: Servis

Já dávám Bandita na opravy a servis 20 letýmu klukovi od Boskovic. V mašinách se vyzná,peníze účtuje pouze za díly a oleje,dělá to pro zábavu. Onehda mi zgenerálkoval motor na Jawu 350.good

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr