Nejsi přihlášen
Re: Východní sekce
svistouka psal:co třeba v tyništi na benzině na hlavnim tahu hk-vamberk?15,00 ok?kdyby se nekdo chtěl přidat,sem na telefonu,malda bejva akčni a třeba by se projel
tak ok budu tam , není problém ![]()
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
svistouka psal:
toz pekna projizdka,to se zopakuje
to malda: urobit stk a uskudlit neboli usyslit na benal,kerej je cim dal kurevsky drazsi
si piš ![]()
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Já bych to viděl tak někdy v nedeli v sobotu nemužu !! a tak nejak přěd polednem oběd po cestě socky jako já chleba s paštikou
nebo taky po obědě někteři bez řízku a salátu nikam nejedou !! takže brambory zapřemejšlet naplanovat a jedem !!! A žádný sprinty ale společenská událost !! A co kdyby se pridali i jiné kraje a někde by jsme se sjeli dali kafe hodku popovidali a jeli si zpět do svych končin !! Chci slyset nápady at se nežvaní jen vo tom no vo ničem !!!
malda psal:Já bych to viděl tak někdy v nedeli v sobotu nemužu !! a tak nejak přěd polednem oběd po cestě socky jako já chleba s paštikou
nebo taky po obědě někteři bez řízku a salátu nikam nejedou !! takže brambory zapřemejšlet naplanovat a jedem !!! A žádný sprinty ale společenská událost !! A co kdyby se pridali i jiné kraje a někde by jsme se sjeli dali kafe hodku popovidali a jeli si zpět do svych končin !! Chci slyset nápady at se nežvaní jen vo tom no vo ničem !!!
kuwa budu po noční , bych si musel hodně přivztat
a kam pojedem je mě fuckkkkk
ale joooo víc sekcí po kupě by bylo super ![]()
no já nevím napíšou že pojedou a domluva žádná ![]()
svistouka muže po druhej hodnině tak v 14:30 opět v Tiništi na hlavním tahu na Benzíně ?
Zdenek psal:To Libac,,,to je ta benzina, co je vedle prodejna škodovky? Zdenek.
jo jo to je ona
jestli by se to hodilo všem tak by to bylo good
Za mne !! Ted se najime pak sedám na moto a jedu na Skalici nebo Rozkoš podle toho kde už bude Tom kterej jel už nekam tam na oběd ! pak koupel v Rozkoši![]()
![]()
Pak nějaká kolečko ! ted pro Přemka : ses mohl taky ozvat dříve ???![]()
Tak pojed ! Aspoňna pokec !! Ostatni jak uznáte za vhodné !
|
Badnit600S1999 (Člen) 21.08.2011 16:21:13 Offline |
3 září plánuji menší vílet. kdo by jel? sraz Opočno na euOil 11:00 trasa 150km možno i více nebo méně záleží na domluvě ![]()
![]()
Homer Simpson for President!!!
libac22 psal:tak už jsem doma , tak kolik kdo ? hlásím 200 km čistejch . dobrá trasa
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011055.jpg
tak tuším,že tady jsme dnes šouply cígo
někoho se značkama E jsme aj předjížděly.Ale že by tam byl Dobrušskej Zdenta to nevím.
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:libac22 psal:tak už jsem doma , tak kolik kdo ? hlásím 200 km čistejch . dobrá trasa
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011055.jpgtak tuším,že tady jsme dnes šouply cígo
někoho se značkama E jsme aj předjížděly.Ale že by tam byl Dobrušskej Zdenta to nevím.
no ne vubec
nikdo nás nebral .
to je Zdenda je koukám známej ![]()
Zdenek psal:To Marián a Palous,,,samo že jste jeli proti, jenomže vy dědkové jste rádi že se tej hajtry držíte, natož abyste nás zastavili a pozvali na kafe. Zdenek.
kudla
lehký orlický tempo na 220 km a za2,5hodiny bylo skrámováno,jakýpak sraní na to mám skůtra ale fčera to bylo super![]()
Jebat motorky :-)
tak mám f sobě pivo tak mě napadá se zeptat...
jindy bych na to prděl a jel sám, ale nějak mě skolila nostalgická a jel bych i s někým ..![]()
zítra někam k vodě a spojit to s projíždkou za žrádlem...bud Harach a žebra nebo polsko a pstruh...popřípadně navrhněte ![]()
kolem 10 vyrážím..
...nikdo nevojebe Ježíše...
|
Badnit600S1999 (Člen) 22.08.2011 21:46:16 Offline |
Pro Borák: zítra touto dobou jedu smer brandýs nad labem do hamletovygumy na prezutí. mohly by sme to spojit s projistkou jak ty říkáš,
|
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 10:50:17 Offline |
libac22 psal:17 nebo 18.9.11 směr Krkonoše atd. jel by někdo ?
rád bych ale budu na svatbě...
|
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 11:53:28 Offline |
Stiegl psal:Badnit600S1999 psal:libac22 psal:17 nebo 18.9.11 směr Krkonoše atd. jel by někdo ?
rád bych ale budu na svatbě...
Kurňa já taky... čí???
V Hradci??
ne ne žení se brácha ve Mšeně. velká moto svatba ![]()
|
Badnit600S1999 (Člen) 07.09.2011 18:44:47 Offline |
Stiegl psal:Tak to jo... jsem si řikal, že by to byla ku*evská náhoda
To asi jo ![]()
|
Badnit600S1999 (Člen) 19.09.2011 10:49:30 Offline |
někdo někam o víkendu?
|
Badnit600S1999 (Člen) 19.09.2011 15:03:38 Offline |
svistouka psal:Vypada to ze o vikendu budu mit cas konecne nekam vyjet,ja bych teda nekam jel
tak už jsme dva. Někdo další? ![]()
|
Badnit600S1999 (Člen) 22.09.2011 21:42:29 Offline |
všichni na to koukám
tak co je sváma ![]()
Tak 200km solo po kerkonoších a good,neprida se zejtra nekdo?;-)
Tak leda, žebychom si dali scuka např ve Svitavách, pak to táhli někam spolu a pak zase nazdar evil
dobrej napad ale mel sem predstavu jet na sever ne na jih...![]()
mosim to rychle prokombinovat pač ve dvje chciju vyrazet![]()
![]()
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
gerrik psal:Co sobota? klidně celý den
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jak chceš, když seš z toho teda jelen, tak nejezdi, jak píšeš, já tě nenutím
...ale mohs klidně jet a vůbec ta domluva mohla bejt lepší kdybys psal hned jako čech česky, ovšem pokud teda nejseš němec, pak bych to chápal ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 17:13:59 Offline |
Sobota z Opočna směr Neratovice na gulášek. Kdo se přidá?
|
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 19:13:22 Offline |
budu rád za doprovod i když jen kousek ;-)
|
Badnit600S1999 (Člen) 29.09.2011 19:36:16 Offline |
Stránky: 1 2