Nejsi přihlášen
Startování po zahřatí
Mám problémek s Bandaskou 650 vzduchem . Po jízde je problém ji standardne startnout , točí jen startér a ani náhodou nenaskočí, až když otočim plynem, tak naskočí. Spusobem vrrrhmmmm
Je jedno jestli stojí minutu, nebo 63minut. Sytič je saozřejmně off.
Dak čekám na radu, pomoc ![]()
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
|
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:21:14 Offline |
Re: Startování po zahřatí
noise psal:No nevim mne se to moc normal nezdá....
no je to uplně normální a pokud se ti to zdá nenormální neboj je to normální![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
Banditatom (Člen) 12.09.2011 20:55:36 Offline |
noise psal:Zdravim technicky zdatne.. tak teda kdyz je to normal , tak mi skuste vysvetlit proc to neni standard u jinych znacek a u Bandasky jo
Tak já ti to vysvětlím zhruba 25let stará koncepce motoru![]()
![]()
![]()
Banditatom psal:Tak já ti to vysvětlím zhruba 25let stará koncepce motoru
Přesně tak u Béčka je tohle normálka a nebuď z toho nervozní... Jinak je fakt že Banďour je v mnoha věcech velice zajímavá motorka
Ale šlape jako hodinky![]()
|
Banditatom (Člen) 13.09.2011 17:55:33 Offline |
Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou![]()
![]()
![]()
Banditatom psal:Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou
Voe mluvim samozřejmě o B 650 K5!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
|
Banditatom (Člen) 13.09.2011 21:13:25 Offline |
Zdenda psal:Banditatom psal:Zdenda psal:Mě to startuje i bez vrknutí plynem. Tak nevim, asi to mám rozbitý.
ee to bude tou cákačkou
Voe mluvim samozřejmě o B 650 K5!
jááá tááák tak to máš pokažený![]()
![]()
noise psal:Tomboo Prosim te skopíruj a hoď to sem..
Jenom jsem citoval text z manuálu na 12ku 01 vzduch ale to bude v tvém případě stejné.
Někomu to startuje v pohodě bez plynu,na mém bývalém Béčku to chytalo taky,někdy s malým kuckáním tak jsem vždycky používal trochu plynu a no problemo.Holt každá motka originál.
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
|
Honzik8719 (Člen) 14.09.2011 07:16:20 Offline |
¨mě babička B6 chytala povětšinou bez plynu,ale občas se jí taky zachtělo trochu trochu teho plynu přidat...takže jak bylo napsáno je to normál![]()
...relativní kochač...
Vsak to je uplne normalni ze ohratej motor startujes s trochou plynu, kazdej karburator bez elektroniky to tak ma..
ikdyz me treba b12 chyta za tepla i bez plynu ale musim o neco malo dyl tocit starterem..
mival sem auto s karbecem a taky se muselo pri teplym startu dat trocha plynu
Už jsem to kdysi psal a řešil á ať si věří kdo chce čemu, ale....
Když jsem na bejvalý B6 04 vyměnil castrol za motorex po 2 - 3 startech začalo trvat motorce tak 3x delší dobu, než jsem mohl stáhnou sytič po studeným startu a držela otáčky a za teptla jsem bez 1/4 plynu nenastartoval..Po 6 tis. jsem vyměnil zpět za castrol a během 1 dne se to vrátilo k normálu a startovalo za tepla i bez plynu
Jiná věc byla, že během 6000 jsem musel dolejt půl litru castrolu a motorex za tu samou dobu neubyl snad ani o ml ![]()
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1