Nejsi přihlášen
|
zzzmrzlinar (Člen) 22.09.2011 10:05:05 Offline |
Re: severní sekce ke strejdovi Louisovi do Drážďan-25.9.2011
hele Jaryne, já jsem zapomněl, že skopčáci nemaj zpravidla v neděli votevřeno, maj to zakázaný nějakým křesťanským zákonem, takže má zevřeno i LOUIS
http://www.louis.de/_208ccc99c2e1e831eb … &ID=96
zzzmrzlinar psal:hele Jaryne, já jsem zapomněl, že skopčáci nemaj zpravidla v neděli votevřeno, maj to zakázaný nějakým křesťanským zákonem, takže má zevřeno i LOUIS
http://www.louis.de/_208ccc99c2e1e831eb … &ID=96
Ajta krajta,zas za blbce. Neva. Dáme nějakej jinej krátkej vejlet?
God Gave me Everything I want
jaryn psal:zzzmrzlinar psal:hele Jaryne, já jsem zapomněl, že skopčáci nemaj zpravidla v neděli votevřeno, maj to zakázaný nějakým křesťanským zákonem, takže má zevřeno i LOUIS
http://www.louis.de/_208ccc99c2e1e831eb … &ID=96Ajta krajta,zas za blbce. Neva. Dáme nějakej jinej krátkej vejlet?
Zdarec, já pojedu asi s pár jebkařema v neděli ráno trasu: Žatec-Pekelné doly a zpět. Předpokládám, že tam budeme kolem oběda a po obědě zpátky, tak se můžete po cestě zpět přidat ![]()
Tam pojedu asi s nima, ale zpátky po vlastní ose, páč oni jedou max 100km/h ![]()
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
smilflek psal:jaryn psal:zzzmrzlinar psal:hele Jaryne, já jsem zapomněl, že skopčáci nemaj zpravidla v neděli votevřeno, maj to zakázaný nějakým křesťanským zákonem, takže má zevřeno i LOUIS
http://www.louis.de/_208ccc99c2e1e831eb … &ID=96Ajta krajta,zas za blbce. Neva. Dáme nějakej jinej krátkej vejlet?
Zdarec, já pojedu asi s pár jebkařema v neděli ráno trasu: Žatec-Pekelné doly a zpět. Předpokládám, že tam budeme kolem oběda a po obědě zpátky, tak se můžete po cestě zpět přidat
Tam pojedu asi s nima, ale zpátky po vlastní ose, páč oni jedou max 100km/h
Zmrzlinář je dnes na Rapidsrazu v Pojeb-radech. Odpolčo se budeme domlouvat co se zítřkem,tak kdyžtak nechám vzkaz tady,nebo ti brnknu.
OK, ještě sem mrknu večer nebo ráno, jestli je tu vzkaz.
Myslím, že tam budeme kolem 11:00, dáme tam někde oběd a pak zpět.
Ale kdo ví, jak to dopadne opravdu... ![]()
domluveno. Lukni do mapy, esivá pojedeš domů sólo,vem to z těch Pekeláků dna Svor. Tam sjedu z domova. Vyprovodím tě přes N.Bor,Č.Kamenici do Děčína. Tam by mohl přibejt Zmrzlík a jelo by se dál.
jaryn psal:domluveno. Lukni do mapy, esivá pojedeš domů sólo,vem to z těch Pekeláků dna Svor. Tam sjedu z domova. Vyprovodím tě přes N.Bor,Č.Kamenici do Děčína. Tam by mohl přibejt Zmrzlík a jelo by se dál.
OK, telefon na tebe mám, tak se ozvu...
Zdar, tak škoda, že to nevyšlo, ty čopristi jsou fakt pomalý ![]()
Co dodat k tomu, že 180 km jsme jeli 3 hodiny ![]()
Příště až budete plánovat projížďku, tak dejte vědět, já se pokusím přidat, mám tu ještě souseda, kterej má čerstvě B650S, tak třeba ho taky ještě letos vytáhnu ![]()
|
zzzmrzlinar (Člen) 25.09.2011 22:07:32 Offline |
počásko určitě bude, šak někdy se to musí napravit za to zkurvený léto. Uvídíš, že se bude v pohodě jezdit až do vánoc ![]()
jináč nemoc se mi na motorce nějak fajnově "rozjezdila" takž jsem ještě cestou zpátky dal mále ještě jednoho stováka a ještě terénní vložku
Stránky: 1