Nejsi přihlášen
vařej se ve mně chcanky....
...když čtu toto:
http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t … 20545.html
naštěstí většina komentujících má rozum (vzhledem ke stránkám, na kterých se vyskytují), ale některý bych kop do prdele
![]() |
Banditatom (Člen) 21.01.2012 12:19:27 Offline |
Re: vařej se ve mně chcanky....
psal to mamrd co bys k tomu chtěl víc dodat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...a co se vám na tom nezdá ...dyk má ve fšem pravdu a je na každym, esi chce jezdit ekonomicky nebo brzda plyn a neřešit kolik km najede na nádrž...a vjeřte, že je spousta lidí, kerý by ekonomicky jezdit chtěli, ale nevjedi jag a co vůbec ekonomiku jízdy vovlivňuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2012 14:09:58 Offline |
vždycky jezdim tak , že natankuju ,pak vyjedu nádrž do rezervy,přepnu na rezervu a jedu dotankovat ...pak zas přepnu kohout zpátky ...pak zas vyjezdim nádrž k rezervě,přepnu kohout na rezervu a při nejbližší příležitosti jedu dotankovat ...pak zas přepnu kohou zpátky...tak takhle já jezdim....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:...a co se vám na tom nezdá
...dyk má ve fšem pravdu a je na každym, esi chce jezdit ekonomicky nebo brzda plyn a neřešit kolik km najede na nádrž...a vjeřte, že je spousta lidí, kerý by ekonomicky jezdit chtěli, ale nevjedi jag a co vůbec ekonomiku jízdy vovlivňuje...
spousta lidí, který chtěj jezdit ekonomicky, si dle mého názoru mají koupit skútr, nebo radši nechat jen auto....
jezdit podle toho návodu, tak by mě to asi hrozně bavilo za cenu nízkých nákladů
to se radši nepojedu jednou projet a ušetřím tolik, co za celou sezonu mrdání se dle sofistikovaného článku....
připomíná mi to lidi co se sháněj po návodu jak předělat 4,5 l audinu z benzínu na plyn, aby to jako že bylo fakt výhodný
hans psal:Filous psal:...a co se vám na tom nezdá
...dyk má ve fšem pravdu a je na každym, esi chce jezdit ekonomicky nebo brzda plyn a neřešit kolik km najede na nádrž...a vjeřte, že je spousta lidí, kerý by ekonomicky jezdit chtěli, ale nevjedi jag a co vůbec ekonomiku jízdy vovlivňuje...
spousta lidí, který chtěj jezdit ekonomicky, si dle mého názoru mají koupit skútr, nebo radši nechat jen auto....
jezdit podle toho návodu, tak by mě to asi hrozně bavilo za cenu nízkých nákladů
to se radši nepojedu jednou projet a ušetřím tolik, co za celou sezonu mrdání se dle sofistikovaného článku....
připomíná mi to lidi co se sháněj po návodu jak předělat 4,5 l audinu z benzínu na plyn, aby to jako že bylo fakt výhodný
Naprosto souhlas
Filous psal:...a co se vám na tom nezdá
souhlas
GSF 600 S '99
hans psal:Filous psal:...a co se vám na tom nezdá
...tebe by to nebavilo, někoho třeba jo, podle tebe by každej, kerej nejezdí kudlu měl jezdit na skůtru...nerozumim ti ...stejně tag nevidim problém převorat velkej žravej motor na plyn, páč to je dneska jediný alternativní palivo srovnatelný s benzínem, ale za míň peněs, tag proč si neužívat třeba V8 za míň peněs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2012 14:20:07 Offline |
Filous psal:...tebe by to nebavilo, někoho třeba jo, podle tebe by každej, kerej nejezdí kudlu měl jezdit na skůtru...
dik , že ses mě zastal
nevim, citovanej clanek mi nejak nevadi.Vesmes jezdim jak mam naladu, ale urcite je dobry vedet jak jet ekonomicky, bo uz se mi parkrat stalo, ze jsem mel daleko k dalsi pumpe... a to bych pak prodal dusi aby to sezralo min tech vyparu...
jsem rád, že jezdím za 5 a svezu se:) jezdím do 130 a je to fun
nejlepší je ta plynulost na minimum plynu
to prostě před vinglem neubereš
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
Honzik8719 (Člen) 22.01.2012 22:39:52 Offline |
a mě to bere 4,5
...relativní kochač...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2012 23:04:05 Offline |
Honzik8719 psal:a mě to bere 4,5
ale nafty
![]() |
Progear 650 (Člen) 23.01.2012 11:51:08 Offline |
tomasNJ psal:jsem rád, že jezdím za 5 a svezu se:) jezdím do 130 a je to fun
nejlepší je ta plynulost na minimum plynu
to prostě před vinglem neubereš
a jdi ty kecko...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.01.2012 12:32:52 Offline |
Lihy psal:Honzik8719 psal:a mě to bere 4,5
nápodobně
akorát dojezd....deojezd je jak u bandasky která žere 8 (u mě je to teda trochen lepší ale né o moc...16l nádrž neni žádnej šlágr)
mě to bere 4,5 taky ...tam ...a zpátky taky 4,5
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2012 13:01:52 Offline |
me to taky jezdi z vosum a co.jezdit ekonomicky neni problem ale u me to dela rozdil pul litru takze prd rozdil u B6 byl ale rozdil pres dva litry.kaslu na to.
ekonomika jizdy ma spis smysl pro krajinkare ale vzhledem k tomu ze ty uz tak jezdi za prd tak jim to asi moc nepomuze
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:a mě to bere 4,5
nápodobně
akorát dojezd....deojezd je jak u bandasky která žere 8 (u mě je to teda trochen lepší ale né o moc...16l nádrž neni žádnej šlágr)mě to bere 4,5 taky
...tam ...a zpátky taky 4,5
vogo, tady je řeč o benzínu a né o oleji
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 23.01.2012 13:19:43 Offline |
Lihy psal:hlemejzd999 psal:Lihy psal:nápodobně
akorát dojezd....deojezd je jak u bandasky která žere 8 (u mě je to teda trochen lepší ale né o moc...16l nádrž neni žádnej šlágr)mě to bere 4,5 taky
...tam ...a zpátky taky 4,5
vogo, tady je řeč o benzínu a né o oleji
..dostals mě
a mam psaci naladu tak ctete wolowe
1.sohlas s filousem a tomasemnj
2.zahrivat na miste je blbost i pro strelce bo tahat muzes az ma ohrate hlavne GUMY
3.nafoukane gumy a cisty airfiltr by pro strelce mela byt samozrejmost
4.plynulost jizdy - pred vinklem neubrat - SPRAVNE , bo druhy extrem "sprinter mezi zatackama" a radoby strelec , ktery da 2 + 3 a hamstne na brzdy a zatacku jako strejda s vejcema..........
5.na DALNICI tempomat tam psal spisovatel - na motorce ho nemam ale v aute si ho nemuzu vynachvalit a mam za to , ze na dalnici urcite spori
6.dneska psali , ze 30% divek v emerice sousta a nevi ze muze otehotnet.......bych na nejakem srazu rad dal test s tech minima (tzv. teorie jizdy ze stare autoskoly) a myslim ze bych se z vysledku mohl taky posrat
...........
jardagsf nekteryma tech dotazama hoooodne prekvapeny )))
MOTO KOZZI GRISO
Mour psal:K bodu 6:
Kdybys prokázal, že to v návodu nebylo a nikdo Tě neseznámil předem s možností otěhotnění, tak bys byl z obliga a možná by s toho káplo i fin. vodškodnění.
de vo to, jestli bys ty prachy z pána boha (nebo kerej to má na starosti) vyrazil ještě před smrtí
Stránky: 1