Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » vařej se ve mně chcanky....

hans (Člen)
20.01.2012 21:38:44

vařej se ve mně chcanky....

...když čtu toto:

http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t … 20545.html

naštěstí většina komentujících má rozum (vzhledem ke stránkám, na kterých se vyskytují), ale některý bych kop do prdele bigsmile

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Banditatom (Člen)
21.01.2012 12:19:27

Re: vařej se ve mně chcanky....

psal to mamrd co bys k tomu chtěl víc dodatgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
redik27 (Člen)
21.01.2012 12:57:37

měl jsi to rovnou dát do sekce "Píčoviny z netu"

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Filous (Člen)
21.01.2012 13:10:55

...a co se vám na tom nezdásurprised ...dyk má ve fšem pravdu a je na každym, esi chce jezdit ekonomicky nebo brzda plyn a neřešit kolik km najede na nádrž...a vjeřte, že je spousta lidí, kerý by ekonomicky jezdit chtěli, ale nevjedi jag a co vůbec ekonomiku jízdy vovlivňuje...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
fidoB6 (Člen)
21.01.2012 13:27:48

nejlepší je odstavec miřte přesně bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
hlemejzd999 (Člen)
21.01.2012 14:09:58

vždycky jezdim tak , že natankuju ,pak vyjedu nádrž do rezervy,přepnu na rezervu a jedu dotankovat ...pak zas přepnu kohout zpátky ...pak zas vyjezdim nádrž k rezervě,přepnu kohout na rezervu a při nejbližší příležitosti jedu dotankovat ...pak zas přepnu kohou zpátky...tak takhle já jezdim....

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hans (Člen)
21.01.2012 17:38:09

Filous psal:

...a co se vám na tom nezdásurprised ...dyk má ve fšem pravdu a je na každym, esi chce jezdit ekonomicky nebo brzda plyn a neřešit kolik km najede na nádrž...a vjeřte, že je spousta lidí, kerý by ekonomicky jezdit chtěli, ale nevjedi jag a co vůbec ekonomiku jízdy vovlivňuje...

spousta lidí, který chtěj jezdit ekonomicky, si dle mého názoru mají koupit skútr, nebo radši nechat jen auto....

jezdit podle toho návodu, tak by mě to asi hrozně bavilo za cenu nízkých nákladů surprised

to se radši nepojedu jednou projet a ušetřím tolik, co za celou sezonu mrdání se dle sofistikovaného článku....

připomíná mi to lidi co se sháněj po návodu jak předělat 4,5 l audinu z benzínu na plyn, aby to jako že bylo fakt výhodný smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
honza1977 (Člen)
21.01.2012 17:47:29

hans psal:
Filous psal:

spousta lidí, který chtěj jezdit ekonomicky, si dle mého názoru mají koupit skútr, nebo radši nechat jen auto....

jezdit podle toho návodu, tak by mě to asi hrozně bavilo za cenu nízkých nákladů surprised

to se radši nepojedu jednou projet a ušetřím tolik, co za celou sezonu mrdání se dle sofistikovaného článku....

připomíná mi to lidi co se sháněj po návodu jak předělat 4,5 l audinu z benzínu na plyn, aby to jako že bylo fakt výhodný smile1

Naprosto souhlas

Paladin86 (Člen)
21.01.2012 18:19:40

Když si vezmu kolik stojí koupit motorku, hardy na ní, její údržba tak jestli jezdim za 5 nebo 7 už bych tolik neřešil! Důležitý jestli mám radost z toho ježdění! good

fidoB6 (Člen)
21.01.2012 18:21:47

hlavně jedeš volnou,ušetříš 0,1l, který nakonec propálíš při dalšim studenym startu,abys zahřál motorgoodbigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
morganzd (Člen)
21.01.2012 20:57:25

Filous psal:

souhlas

GSF 600 S '99
Filous (Člen)
22.01.2012 13:26:29

hans psal:
Filous psal:

...tebe by to nebavilo, někoho třeba jo, podle tebe by každej, kerej nejezdí kudlu měl jezdit na skůtru...nerozumim tiidontknow ...stejně tag nevidim problém převorat velkej žravej motor na plyn, páč to je dneska jediný alternativní palivo srovnatelný s benzínem, ale za míň peněs, tag proč si neužívat třeba V8 za míň peněsidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. (Člen)
22.01.2012 14:17:09

to Filous: taky by mi u toho Dodge ten plyn nevadil.....good....hlavně že by to nesmrdělo po tom, co patří do kamen

hlemejzd999 (Člen)
22.01.2012 14:20:07

Filous psal:

...tebe by to nebavilo, někoho třeba jo, podle tebe by každej, kerej nejezdí kudlu měl jezdit na skůtru...

dik , že ses mě zastal smokinbigsmile

faitík (Člen)
22.01.2012 19:32:08

hlemejzd999 psal:
Filous psal:

...tebe by to nebavilo, někoho třeba jo, podle tebe by každej, kerej nejezdí kudlu měl jezdit na skůtru...

dik , že ses mě zastal smokinbigsmile

goodbigsmile

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Rum-cajs (Člen)
22.01.2012 20:16:01

nevim, citovanej clanek mi nejak nevadi.Vesmes jezdim jak mam naladu, ale urcite je dobry vedet jak jet ekonomicky, bo uz se mi parkrat stalo, ze jsem mel daleko k dalsi pumpe... a to bych pak prodal dusi aby to sezralo min tech vyparu...

tomasNJ (Člen)
22.01.2012 21:36:28

jsem rád, že jezdím za 5 a svezu se:) jezdím do 130 a je to fungood
nejlepší je  ta plynulost na minimum plynusmile1
to prostě před vinglem neuberešbigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kuba B12 (Člen)
22.01.2012 22:24:49

tak to jezdíš stejně jak já    akorát mě to běre 5,5

honda je honda
Honzik8719 (Člen)
22.01.2012 22:39:52

a mě to bere 4,5evilbigsmile

...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen)
22.01.2012 23:04:05

Honzik8719 psal:

ale nafty bigsmile

Progear 650 (Člen)
23.01.2012 11:51:08

tomasNJ psal:

jsem rád, že jezdím za 5 a svezu se:) jezdím do 130 a je to fungood
nejlepší je  ta plynulost na minimum plynusmile1
to prostě před vinglem neuberešbigsmile

a jdi ty kecko...bigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy (Člen)
23.01.2012 12:25:12

Honzik8719 psal:

nápodobněgoodbigsmile
akorát dojezd....deojezd je jak u bandasky která žere 8 (u mě je to teda trochen lepší ale né o moc...16l nádrž neni žádnej šlágr)

Lihy (Člen)
23.01.2012 12:32:08

Ps. těch 4,5 i když jedu jak mě napadne dokonce i s občasnym vytočenim do závratných maximálních otáček 6500 ot/min bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.01.2012 12:32:52

Lihy psal:
Honzik8719 psal:

nápodobněgoodbigsmile
akorát dojezd....deojezd je jak u bandasky která žere 8 (u mě je to teda trochen lepší ale né o moc...16l nádrž neni žádnej šlágr)

mě to bere 4,5 taky good ...tam ...a zpátky taky 4,5

K.a.s.y.m. (Člen)
23.01.2012 13:01:52

me to taky jezdi z vosum a co.jezdit ekonomicky neni problem ale u me to dela rozdil pul litru takze prd rozdil u B6 byl ale rozdil pres dva litry.kaslu na to.
ekonomika jizdy ma spis smysl pro krajinkare ale vzhledem k tomu ze ty uz tak jezdi za prd tak jim to asi moc nepomuzesmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
23.01.2012 13:17:57

hlemejzd999 psal:
Lihy psal:
Honzik8719 psal:

nápodobněgoodbigsmile

vogo, tady je řeč o benzínu a né o oleji bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.01.2012 13:19:43

Lihy psal:
hlemejzd999 psal:
Lihy psal:

nápodobněgoodbigsmile

vogo, tady je řeč o benzínu a né o oleji bigsmile

bigsmile ..dostals mě goodbigsmile

jardagsf (Člen)
23.01.2012 13:31:03

a mam psaci naladu tak ctete wolowe bigsmile
1.sohlas s filousem a tomasemnj
2.zahrivat na miste je blbost i pro strelce bo tahat muzes az ma ohrate hlavne GUMY
3.nafoukane gumy a cisty airfiltr by pro strelce mela byt samozrejmost
4.plynulost jizdy - pred vinklem neubrat - SPRAVNE , bo druhy extrem "sprinter mezi zatackama" a radoby strelec , ktery da 2 + 3 a hamstne na brzdy a zatacku jako strejda s vejcema..........
5.na DALNICI tempomat tam psal spisovatel - na motorce ho nemam ale v aute si ho nemuzu vynachvalit a mam za to , ze na dalnici urcite spori
6.dneska psali , ze 30% divek v emerice sousta a nevi ze muze otehotnet.......bych na nejakem srazu rad dal test s tech minima (tzv. teorie jizdy ze stare autoskoly) a myslim ze bych se z vysledku mohl taky posrat bigsmile bigsmile bigsmile...........
jardagsf nekteryma tech dotazama hoooodne prekvapeny smile1)))

MOTO KOZZI GRISO
Mour (Člen)
23.01.2012 13:48:22

K bodu 6:
Kdybys prokázal, že to v návodu nebylo a nikdo Tě neseznámil předem s možností otěhotnění, tak bys byl z obliga a možná by s toho káplo i fin. vodškodnění. surprisedbigsmile

Lihy (Člen)
23.01.2012 13:59:42

Mour psal:

K bodu 6:
Kdybys prokázal, že to v návodu nebylo a nikdo Tě neseznámil předem s možností otěhotnění, tak bys byl z obliga a možná by s toho káplo i fin. vodškodnění. surprisedbigsmile

de vo to, jestli bys ty prachy z pána boha (nebo kerej to má na starosti) vyrazil ještě před smrtí bigsmile

jardagsf (Člen)
23.01.2012 17:41:53

sukaji enom decka - chlapi si radsi vipijoooo (c) Mirek
ps. a kontroluji bobry bigsmile bigsmile bigsmile
jardagsf taky jednou malem zkontrolovany bigsmile bigsmile bigsmile

MOTO KOZZI GRISO

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS