Nejsi přihlášen
Přední vidle.
Filous, prosim o radu. rozebíram přední vidlu dle tvého návodu na motrokařích
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … oto2374350
a zasekl jsem se na bodě č. 9
9/upnout do svěráku spodek teleskopu za držáky třmenu a povolit spodní imbus, kterej drží střeva a střeva vyndat...pokud by se protáčel, vrazit zpět pružinu a zatlačit na ní, imbus se přestane protáčet
kterej mi nejde povolit. a nechci na ty vidli nic vykurvit... Je to klasicky pravotočivej zavit ne?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Přední vidle.
Hm... tak nevim čim to je že to nejde povolit... A v momentu kdy se začina ohybat imbus toho nechavam... At ho neprotočim
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
...jag píše Osi, závit je tam normálně pravej a esi nejde povolit, tag musíš rázem, tj. dej mu ji přes trubičku kladivem, né tahem...tu ránu švihem, velkou, kladivo č.tři![]()
P.S. ...si ani nepamatuju, že sem ňákej návot na m.cz psal
...pani má pravdu, že si piču pamatuju![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jak moc je zapotřeby utahnout ten spodní šroub? vzal jsme ho normalním imbusem a rukou... a má tam cenu ten zavit lepit?? Pokud ano tak musim pro lepildlo...
Frodo89 psal:Jak moc je zapotřeby utahnout ten spodní šroub? vzal jsme ho normalním imbusem a rukou... a má tam cenu ten zavit lepit?? Pokud ano tak musim pro lepildlo...
...nejni nutný ho lepit...a utahovat na 23Nm...
Filous psal:Frodo89 psal:Jak moc je zapotřeby utahnout ten spodní šroub? vzal jsme ho normalním imbusem a rukou... a má tam cenu ten zavit lepit?? Pokud ano tak musim pro lepildlo...
...prostě s citem![]()
Filous psal:Filous psal:Frodo89 psal:Jak moc je zapotřeby utahnout ten spodní šroub? vzal jsme ho normalním imbusem a rukou... a má tam cenu ten zavit lepit?? Pokud ano tak musim pro lepildlo...
...prostě s citem
...jj, chceš aby se ti vrátil viď ![]()
...když mi řekneš "s citem", tak vím přesně kolik to u který velikosti vintu je, ale ty co nemaj ještě "nautahováno" ti to buď přinesou zpátky ukázat v ruce přetržený, nebo ti jen řeknou že to někde na silnici ztratili, přičemž oba případy se vyznačujou vykulenejma očima
...a řekni že ne ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2013 19:50:46 Offline |
Filous psal:Frodo89 psal:Jak moc je zapotřeby utahnout ten spodní šroub? vzal jsme ho normalním imbusem a rukou... a má tam cenu ten zavit lepit?? Pokud ano tak musim pro lepildlo...
je mi divný,že těch 23Nm pak povoluju půlmetrovou trubkou ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
|
Progear 650 (Člen) 07.02.2013 20:41:28 Offline |
za mě zalepit...
a mám za to, že to bylo okolo 30Nm... 23 je vana... ![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tu to je aj s obrazkami. Snad niekomu pomoze: http://www.suzukisv.cz/gallery/main.php … emId=11591
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1