Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » yamaha MT 07

Koldan (Člen)
23.03.2014 15:41:35

yamaha MT 07

né že bych to chtěl, já jen, že čučím jak je to levné, to je síla jak ty ceny padly, pro nás samo jen dobře:
http://www.yamaha-pemm.cz/produkty/dve- … y/mt/mt-07

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
vendous (Člen)
23.03.2014 16:46:02

Re: yamaha MT 07

Za ty lowe zajímavej počin, taky už sem na to koukal.
No ale Bandit pussy to nejni no

Smrt je ze všeho to poslední.
Petr J. (Člen)
23.03.2014 18:04:14

Koldan psal:

né že bych to chtěl, já jen, že čučím jak je to levné

...úplně Tě na tom vidím....medvěd na cirkusové motorce bigsmile

...ale klávesy by Ti rozhodně slušely goodbigsmile

VikecB12 (Člen)
23.03.2014 18:21:38

To je neskutečnej humáčsick Je to jak číncej sráč a když sem si ty dnešní mrdky prohlížel na výstavě,tak sem se nestačil divit a nechápu že to někdo koupíidontknow. Zpracování těhle rozpočtovejch šmejdů je totální šit,když sem si vošahal třeba přepínače na řidítkách na nějaké tady té kosmokawě,tak mě to připomělo čtyřkolku vot acesu nebo ještě něco horšího,budíky na fšem taky stejný jako na čtyřkolkách z taiwanu,blinkry taky atd. Hlavně to musí byt LED,toe totiž kůlidontknow Nikde nenajdeš kovovej obrobek,fšude jen lacině vyhlížející vodlitky,plastíky,trojůhelníčky...
Bandit je proti tomu festovní mašina,něco jako exkluzivní ruční prácebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris (Člen)
23.03.2014 18:32:41

...s jeklem místo kyvky je bandit (apod. suzuki) fakt řemeslná pecka bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
23.03.2014 18:46:52

nepřijde mi to jako taká hrůza. NAvíc funglofka za tyto love a přitom aj trošku objemgood
to Vjětrník: no dyk, šak vot kláves byla moja první velká motorka. Ale to sem měl vo 20 kg míň a dnes už su velkej kluksmokin

Filous (Člen)
23.03.2014 18:46:58

...ty voe Vikecu, víš že mam rát starý krámy, ale dyš srovnam Bandasku nebo třeba 750 GSR s MT-07, tag klávesy jasně vedou a to jag dyzajnem, tag použitejma matrijálama...a rozhodovat se mezi malou Bandaskou a MT-07, tag mam nejspíš jasno...vona ta německá pumpa na močku, co máš f garáži je třeba pro mě to nejšerednější, co sis moch poříditbigsmile ...eště že se každýmu líbí něco jinýhocool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
23.03.2014 19:07:05

Jo,máš pravdu že sou ty klávesy lepčí,ale zároveň jako něco,co si hraje na dizajnovej hájtech to rozhodně techniku hájtech nemá. Brzdy ze stoletýho thuderace,vidle budou nějaká první R6ka,zadní jednotka bude k hovnu stejně jako na fšech těhle sráčích,kola co si hrajou na BBS,ale nebudou to BBS a další milion pičovin...
A to,že je baworák hnusnej je bez debatgood,nekupoval sem to,narozdíl od lidí co kupujou tenhle "hájtech",kvuli vzhledu..

Fresh Man (Člen)
23.03.2014 19:10:04

Stydím se za to ale mně se to líbí goodhelpa to yamahu nemám rád paušálněsick
Ale todle je na kosmo bajk gutgood

Bandit pičo
Filous (Člen)
23.03.2014 19:21:56

...dle mýho chtěli prvoplánovje postavit levnou a přesto líbivou motorku, coš se jim  si myslim povedlo...nevidim důvot, proč by tam třeba měli montovat monoblokový radijální Bremba nebo podvozek vot švédů, dyš takovejdle lechkej bajk ty starý Tocica nebo co tam je uplně f pohodě ubrzděj...to samý kola...sou pjekný, vypadaj hodně dobře a že to nejsou BBS nebo Marchessini??? ...na to sere bílej tesák, páč i tag sou prostě pjekný...no a hlavně s komponentama vot renomovanej výropců by cena byla uplně něgde jinde...jenom ten přední blatník je fakt hnusnej...

Petr J. (Člen)
23.03.2014 19:25:01

Fresh Man psal:

....a to yamahu nemám rád paušálně...

...do držky dostaneš....fuckbigsmilebigsmile

Takovéhle rouhání...bigsmile

Petr J. (Člen)
23.03.2014 19:25:48

Filous psal:

...dle mýho chtěli prvoplánovje postavit levnou a přesto líbivou motorku, coš se jim  si myslim povedlo.....

...pravdu maj....

Je to motorka pro mládežníky, podle toho postavená good

VikecB12 (Člen)
23.03.2014 19:38:52

Petr J. psal:
Filous psal:

...dle mýho chtěli prvoplánovje postavit levnou a přesto líbivou motorku, coš se jim  si myslim povedlo.....

...pravdu maj....

Je to motorka pro mládežníky, podle toho postavená good

good Tak na tom se shodnem,pro nějakýho postpubertálního mlaďocha s nevyzrálou osobnostíbigsmile je to cajk,ten to stejně zaparkuje do garáže vedle husté káry s nálepkama Tuning a poklicama na kolech,tak se to k sobě bude hodit,ale štyrycetiletej masér ve vobjemofce by na tom vypadal dosti komickyevilbigsmilebigsmile
Dovedu si na tom přectavit třeba ženckýgood

Kožak (Člen)
23.03.2014 19:39:40

...nicméně jeto samej trojuhelníček ,obdelníček , kolečko plasťáčeksick bigsmile

MRDAT!!!
Koldan (Člen)
23.03.2014 20:58:07

také bych to nezatracoval. je to vo 60 kg lehčí, dvouvál, takže by na tem mohla byt prdel a dizajnově pro mladýho kluka, na lítačku do města, vokolo komína, úplně cajk. a ta cena je fakt mňamóznígood

Kuba B12 (Člen)
24.03.2014 09:12:16

brzdy jsou čtyřpísty co měla R6  a ta přední i zadní vidle vypadaj dobře. Jinak mám k Yamaze stejnej vztah jako Freš. Kawu i hondu bych moh:)

honda je honda
zzzmrzlinar (Člen)
24.03.2014 15:41:51

ty woe, brzdy z ThunerAce a vidle z R6 by náhodou nemuselo bejt vůbec špatný pojezdění.

Ta Yáma není kdovi co hezkýho, ale oproti stejně orientovaný Hondě NC, nebo jak se to jmenuje to je paráda. a i svezení na tom bude pěkný, lehký, 75 koní v tom, krouťáček ňáke, proč ne

http://moto.honda.cz/motocykly/naked/nc … rmace.html
ta honda je hnusná daleko víc, má asi 45 koní, motor je rozpůlenej ze Civika, stojí vo desítku víc a jak se prodává.

Zdenda (Člen)
25.03.2014 12:11:48

Jediný klavesy co bych doma strpěl mezi mýma železnýma holkama je MT-01. MT-07 a spol je dle mojeho názoru rádoby cool pokroucená šeredná mrdka a radši bandasku s jeklem, co se kroutí a má jiný neduhy. Tady Vikecovi jasně rouzumim.goodgood

Ovšem "německá pumpa na močku" to si musím zapsat do sbírky, to tu ještě nemám smile1smile1smile1smile1

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
PALOUS (Člen)
25.03.2014 14:43:26

Filous psal:

...ty voe Vikecu, víš že mam rát starý krámy, ale dyš srovnam Bandasku nebo třeba 750 GSR s MT-07, tag klávesy jasně vedou a to jag dyzajnem, tag použitejma matrijálama...a rozhodovat se mezi malou Bandaskou a MT-07, tag mam nejspíš jasno...vona ta německá pumpa na močku, co máš f garáži je třeba pro mě to nejšerednější, co sis moch poříditbigsmile ...eště že se každýmu líbí něco jinýhocool

goodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Jebat motorky :-)
hlemejzd999 (Člen)
25.03.2014 15:49:31

Zdenda psal:

Ovšem "německá pumpa na močku" to si musím zapsat do sbírky, to tu ještě nemám smile1smile1smile1smile1

bigsmile bigsmile bigsmile good
ty voe to je hlaska bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
XJelen (Člen)
25.03.2014 16:42:48

Filous psal:

bigsmilegoodbigsmile

Strýcfajtr !!!
huskyb12 (Administrator)
25.03.2014 19:12:49

Pánové, plkejte podle libosti, ale za sototřicet peněz z toho budou mít všichni radost :)
Taková Dáčie vod Námahy :)

ale di, Ty brepto ...
VikecB12 (Člen)
25.03.2014 19:13:53

šulínibigsmile pumpa na sračku,nebo bahení pumpa se říkalo hondě CXidontknow
Já mám přece gummikuhbigsmile

Filous (Člen)
25.03.2014 20:01:42

VikecB12 psal:

šulínibigsmile pumpa na sračku,nebo bahení pumpa se říkalo hondě CXidontknow
Já mám přece gummikuhbigsmile

...áááno, CXo byla bahení pumpa, páč ten motor schroupal fšecko, ten názef je něco jako pochvala japonckýmu indžinýroj puňtikatýmu, ale tady se bavíme vo německý pumpje na močku a to je jag jistě uznáš, kuuurva rozdílbigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
25.03.2014 20:06:55

no budiž,ať je teda po vašembigsmile Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdemsmokin

Petr J. (Člen)
25.03.2014 20:08:15

Filous psal:

..... ale tady se bavíme vo německý pumpje na močku a to je jag jistě uznáš, kuuurva rozdíl

...echt kurwen rozdíl...bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
25.03.2014 20:18:10

VikecB12 psal:

no budiž,ať je teda po vašembigsmile Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdemsmokin

...žij f tom bludu dálbigsmile

Petr J. (Člen)
25.03.2014 20:46:12

VikecB12 psal:

....Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdem

Filipe, to píšou na bmgs.cz, a tam co píšou, to musí být pravda, no né? bigsmile

Filous (Člen)
25.03.2014 23:12:02

Petr J. psal:
VikecB12 psal:

....Stejně se na těch pumpách na močku za pár let,až vyzrajete fšichni sejdem

Filipe, to píšou na bmgs.cz, a tam co píšou, to musí být pravda, no né? bigsmile

...tag to potom jóbigsmile ...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bokbigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
26.03.2014 07:38:24

Filous psal:

...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok

...první bys možná dal, jen bys místo blikání furt troubil, no a na druhé bys teda ležel...bigsmilebigsmile

...z té mé to mám i já na špičkách...bigsmile

jardagsf (Člen)
26.03.2014 18:23:37

sice to neni k tematu ale svezl jsem se na tomto
http://www.yamaha-pemm.cz/produkty/dve- … y/mt/mt-09
jeste v te street verzi , a neskutecne se mi to libilo , vylozene kotrmelec na okolo komina a delani picovin , spis takovy motard
no nemet kozu idontknowidontknowsurprisedbigsmilebigsmile

MOTO KOZZI GRISO
Petr J. (Člen)
26.03.2014 18:45:54

jardagsf psal:

......svezl jsem se na tomto
...... a neskutecne se mi to libilo

...tohle už může jezdit opravdu pěkně....good

vorel (Člen)
26.03.2014 19:06:54

Filous psal:
VikecB12 psal:

dyš mi Filous dělal servis, řikám ať to projede
neprojel, von fakt asi nemá rádidontknow

řikám si hurikán
hlemejzd999 (Člen)
26.03.2014 20:29:05

Petr J. psal:
jardagsf psal:

......svezl jsem se na tomto
...... a neskutecne se mi to libilo

...tohle už může jezdit opravdu pěkně....good

a co potom henten Drakstár ...to je něco good

https://www.youtube.com/watch?v=L_WLyAHPmSg
...jestli má někdo zájem přihlásit se do mého gengu help

hlemejzd999 (Člen)
26.03.2014 20:29:56

jo kurva vono je to virágo asi idontknowbigsmile

SO 545 (Člen)
26.03.2014 20:32:10

vorel psal:
Filous psal:
VikecB12 psal:

obzeral som to v yamahe ale je to akesi bicykloidne tak som nakoniec kupil poslednu fz1

SO 545 (Člen)
26.03.2014 20:33:55

som pussy chcel som citovat Petra J sorry

Petr J. (Člen)
26.03.2014 22:59:51

SO 545 psal:

obzeral som to v yamahe ale je to akesi bicykloidne tak som nakoniec kupil poslednu fz1

...FZ1? Výborná volba...bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
27.03.2014 12:33:59

vorel psal:
Filous psal:
VikecB12 psal:

...sem ti nechtěl vodřít padáky a rozbít zrcátka, aš bych pot mostem na hlavní musel zastavitbigsmile

VikecB12 (Člen)
27.03.2014 13:42:00

Petr J. psal:
Filous psal:

...ale abych byl upřímnej, já bych si to ani nemoch koupit, bo bych s toho nedošách na zem a na první křižovatce bych spat na bok

...první bys možná dal, jen bys místo blikání furt troubil, no a na druhé bys teda ležel...bigsmilebigsmile

A tomudle fšemu by předešel,kdyby vokusil moju R100GS,ta je pěkně nizoučká,lehká,s "normálním" systémem blinkrů a asi milionem dalších výhod voproti té přerostlé ludře druhébigsmile
Dneska byl u mě nějakej jarní ježíšek z renocaru,du montovat do dvouventila fungl kardangood na kterej sem musel čekat neskutečný dva dny,než ho BMW dodalo na ten pětadvacetiletej werkgood Cena jako 4 řetězofkysmile2 spíš pětsmile2

osiris (Člen)
27.03.2014 14:38:28

VikecB12 psal:
Petr J. psal:
Filous psal:

A tomudle fšemu by předešel,kdyby vokusil moju R100GS,ta je pěkně nizoučká,lehká,s "normálním" systémem blinkrů a asi milionem dalších výhod voproti té přerostlé ludře druhébigsmile
Dneska byl u mě nějakej jarní ježíšek z renocaru,du montovat do dvouventila fungl kardangood na kterej sem musel čekat neskutečný dva dny,než ho BMW dodalo na ten pětadvacetiletej werkgood Cena jako 4 řetězofkysmile2 spíš pětsmile2

...jak můžeš takovej krám nabízet na svezení, jdi s tím sráčem starým do prdele bigsmile

VikecB12 (Člen)
27.03.2014 14:53:32

bigsmile

SO 545 (Člen)
27.03.2014 16:53:48

Petr J. psal:
SO 545 psal:

...FZ1? Výborná volba...bigsmilebigsmile

az teraz som si pozrel tvoj profil good

B6 bola fajn ale toto je o niecom inom.
Este par 100km budem musiet vydrzat kym otvorim poriadne plyn.

hlemejzd999 (Člen)
27.03.2014 16:58:17

osiris psal:

...jak můžeš takovej krám nabízet na svezení, jdi s tím sráčem starým do prdele bigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilepussygoodbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
27.03.2014 19:03:04

osiris psal:

... jdi .... do prdele

bigsmilebigsmile

osiris (Člen)
28.03.2014 10:39:43

...jeden čerstvej poznatek: známej se rozhod že ji chce, ale narazil na to, že nejsou, nikde, vyprodáno, rvačka o ně, lidi cpou prachy předem, jen aby na ně "zbylo", čekačka minimálně 3 měsíce smile1 ...a věštecký odhady a debaty se vedou o tom, že se to asi stejně zdraží, když je po tom taková sháňka, no dejme tomu na takovej obvyklejch 160t kačen, co? bigsmile

Mour (Člen)
28.03.2014 10:51:58

...na žigulíka se taky stálo před mototechnou 3 dny bigsmile

Filous (Člen)
28.03.2014 11:56:01

...na Simsona takybigsmile

Kožak (Člen)
28.03.2014 16:17:05

..i na favorita a banány bigsmile

MRDAT!!!
Libor nx (Člen)
28.03.2014 18:22:52

Já jsem stál vždycky ve čtvrtek frontu na šlehačku v pytlíkubigsmile

hlemejzd999 (Člen)
28.03.2014 21:38:32

Libor nx psal:

a já dycky na deset zelenejch lahváčů pro tátu a klejky pro mámu ...ale to bylo vo vchod vedle bigsmile

Libor nx (Člen)
29.03.2014 00:31:00

hlemejzd999 psal:
Libor nx psal:

a já dycky na deset zelenejch lahváčů pro tátu a klejky pro mámu ...ale to bylo vo vchod vedle bigsmile

To by mě zajimalo jestli byl tehdy nějakej rozdíl mezi zeleným a hnědým lahváčem.

Filous (Člen)
29.03.2014 08:19:59

Libor nx psal:
hlemejzd999 psal:
Libor nx psal:

To by mě zajimalo jestli byl tehdy nějakej rozdíl mezi zeleným a hnědým lahváčem.

...nebyl...ale zelený byli lepčí, prostě inbigsmile

Libor nx (Člen)
29.03.2014 09:13:12

Filous psal:
Libor nx psal:
hlemejzd999 psal:

...nebyl...ale zelený byli lepčí, prostě inbigsmile

goodbigsmile

grifindoor (Nový člen)
24.04.2014 19:10:11

Nedávno sem si to MT-07 prohlížel na jednom krámě a ta motorka vůbec nepůsobí levně, vypadá fakt moc hezky, jediná rozpočtová věc jsou ty přepínače na řidítkách, který působí staře, nikoliv šmejdsky. Za tu cenu je to bomba, prej jsou vyprodaný v celý Evropě a ty nový, co se maj dovézt z Japonska, jsou až do vánoc zazálohovaný a tudíž vyprodaný. A co jsem se bavil s lidma, co na tom jeli, tk prej je to mazec, pocitově mnohem víc jak 75 koní, předek jde furt k obloze, jeden mi dokonce řikal, že to jede prakticky jak ta MT-09.

Billy (Člen)
25.04.2014 07:37:57

hlemejzd999 psal:
Zdenda psal:

bigsmile bigsmile bigsmile good
ty voe to je hlaska bigsmile

To musim rict mojemu dvornimu mechanikoj, si cvrkne bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS