Nejsi přihlášen
Šílenej street moto týpek
Kdo mu půjčíte svoje Bčko ?. Já ne
http://www.motorkari.cz/video/?v=53275
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.04.2014 00:12:41 Offline |
Re: Šílenej street moto týpek
hlemejzd999 psal:Filous psal:...pekný, agresivní, líbí se mi tedle styl stuntridingu...závidim tem klukum smysl pro rovnováhu, cit pro mašinu a hlavně vodvahu...
jj... holt nekdo to ma v genech , nekdo tezce vydreny ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … irueta.jpg
Tahle fotka tady dlouho nebyla.Malej tréning na letišti není nikdy na škodu.
Kluci sou to šikovní,to je bez debat,ale už se mě nějak "přejedl" tenhle styl dělání kravinek v rychlosti chůze Byl sem vodkojenej Rotvelem,Hanzlíkem,Rozsypalem a podobnejma trotlama,kerý jezdili 300 po zadním a 250 po předním a to fšecko pět kilometrů daleko
a tohle mrdáníse na place 20x20metrů s motorkou,která má rozetu jak věnec vot míchačky mě neba
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kluci sou to šikovní,to je bez debat,ale už se mě nějak "přejedl" tenhle styl dělání kravinek v rychlosti chůze
Byl sem vodkojenej Rotvelem,Hanzlíkem,Rozsypalem a podobnejma trotlama,kerý jezdili 300 po zadním a 250 po předním a to fšecko pět kilometrů daleko
a tohle mrdáníse na place 20x20metrů s motorkou,která má rozetu jak věnec vot míchačky mě neba
Opčas s tebou musim souhlasit, pokavaď se nehulí od gumy a neštěká vomezovač jako to dělal s béčkem Pavel Hanzlíků tak to nemá tu správnou šťávu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:VikecB12 psal:Kluci sou to šikovní,to je bez debat,ale už se mě nějak "přejedl" tenhle styl dělání kravinek v rychlosti chůze
Byl sem vodkojenej Rotvelem,Hanzlíkem,Rozsypalem a podobnejma trotlama,kerý jezdili 300 po zadním a 250 po předním a to fšecko pět kilometrů daleko
Opčas s tebou musim souhlasit, pokavaď se nehulí od gumy a neštěká vomezovač jako to dělal s béčkem Pavel Hanzlíků tak to nemá tu správnou šťávu
...v 99 na SFD letiště ČB
Mour psal:XJelen psal:VikecB12 psal:Kluci sou to šikovní,to je bez debat,ale už se mě nějak "přejedl" tenhle styl dělání kravinek v rychlosti chůze
...taky sem tam byl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:XJelen psal:Opčas s tebou musim souhlasit, pokavaď se nehulí od gumy a neštěká vomezovač jako to dělal s béčkem Pavel Hanzlíků tak to nemá tu správnou šťávu
...taky sem tam byl
..se mi nechce věřit,že už je to 15 let..
..bylo to super..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1