Nejsi přihlášen
Tesla nebo Mustang
Zajimave povidani.
https://www.youtube.com/watch?v=xe8SodlQuxk
Cekam ostrkou kritiku od Filouse, Vikece a dalsich. ![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Tesla nebo Mustang
Filous psal:...cas 10:18, pak to prestava bejt zajimavy...
...mám tě načtenýho
...a kdybys byl statečnej, tak bys to dal ještě někam zhruba k tý jedenadvacátý, pak už jsem si řek, jestli to nevypne mezi tou 10. a 11. minutou, tak ta 21. už je tutovka (to byly v tomhle kinu takový dva zlomový časy) ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
Progear 650 (Člen) 10.12.2020 20:17:33 Offline |
Dal sem asi 15 vterin...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Sem to dal do konce... Má pravdu v tom,že to pude teoreticky aji bez auta v os. vlastnictví,ale mě auto baví. Když se teda nesere
To pak muže vrchnost přijít s tym, že k plození dalších poddanejch není potřeba šukání a zavedou umělou inseminaci.
Jebu na ně z vysoka![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Dal sem 30 vteřin, ten řiťopich v modrém polu mě tam začal iritovat jen co otevřel hubu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
|
Banditatom (Člen) 11.12.2020 07:12:56 Offline |
Co to je za vyjebaneho buzika???![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
Na to jsem taky koukal. On má Mustanga a Teslu a rodinu vozí v nějaké staré plečce od Peugeotu.
Jsem čekal alespoň nějaký Multivan.![]()
Buďte rádi, že jste neviděli ty videa, kde mluví sám.
Ty rozhovory co dělá ještě ujdou. ![]()
Tak si spravte chuť na tomhle:
https://www.youtube.com/watch?v=2ih9iJOuilg
Tenhle chlap jezdí ve fakt pěkných kouscích.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Filous psal:...cas 10:18, pak to prestava bejt zajimavy...
...mám tě načtenýho
...a kdybys byl statečnej, tak bys to dal ještě někam zhruba k tý jedenadvacátý, pak už jsem si řek, jestli to nevypne mezi tou 10. a 11. minutou, tak ta 21. už je tutovka (to byly v tomhle kinu takový dva zlomový časy)
...asi už mě znáš dlouho, já to fakt tak ňák vypnul, bo uš sem to nevydržel poslouchat![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
No vzhledem k tomu,že má nějaký eko pohnutky,tak se dá počítat i s tým,že má na dvorku slepice,kozenku a za barákem ovečky,takže asi nebude bydlet někde v satelitu,kde by musel mít zámkovou kam oko dohlídne,plastovej plot a elektrickou garáž,aby ho sousedi nepomluvili.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
No vzhledem k tomu,že má nějaký eko pohnutky,tak se dá počítat i s tým,že má na dvorku slepice,kozenku a za barákem ovečky,takže asi nebude bydlet někde v satelitu,kde by musel mít zámkovou kam oko dohlídne,plastovej plot a elektrickou garáž,aby ho sousedi nepomluvili.
...i ekoterorista se cestou k autu nemusí brodit bahnem, ale může jít po kamenné dřevěné či jinak upravené ploše...ale to vy tam na jihu mezi slepicemi asi nechápete ![]()
|
andre.marek (Člen) 11.12.2020 14:33:28 Offline |
Co je špatného na štěrku? Aspoň mu krásně zasakuje voda a neposílá ji kanálem chudákům sousedům pod sebou - což se děje z většiny ploch u nově postavených domů... ![]()
andre.marek psal:Co je špatného na štěrku? Aspoň mu krásně zasakuje voda a neposílá ji kanálem chudákům sousedům pod sebou - což se děje z většiny ploch u nově postavených domů...
..není štěrk, jako štěrk....
...on tam má bordel a né upravenou štěrkovou plochu ![]()
Stránky: 1