Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Navigace Beeline moto 2

oma1995 (Člen)
15.04.2025 20:51:59

Navigace Beeline moto 2

Zdar.

Má někdo zkušenost s touto navigací? Docela se mi zamlouvá ta jednoduchost a miniaturní provedení na řidítka.

Mour (Člen)
16.04.2025 07:56:00

Re: Navigace Beeline moto 2

Tak jako taková to navigace není, bo bez telefonu se nic neděje. Takže jen displej.

Podle mě na moto moc malé, při větších rychlostech se nestíháš zorientovat.

.....jen rada: jako za stejné prachy bych viděl nějaký 5" displej od např. Capuride

Americkej (Člen)
16.04.2025 12:51:23

Jednodušší je strčit na řídítka rovnou telefon. Nějakej z baziku, mini/compact kolem litru, dvou. Mapy stahneš offlajnový a ani nepotřebuješ simku. Mám takový 3 ks smile1 , když ti pak ulítne z řídítek, tak je ti to jedno, svůj drahej a nacpanej vším možným máš bezpečně v kapse.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/19_dsc01881.jpg

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
osiris (Člen)
16.04.2025 14:08:34

...jo, přesně good ...že ten důležitej nemám mít na řídítkách, ale v kapse, jsem pochopil až po tom, co jsem si vykurvil foťáky na dvou telefonech idontknowbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Americkej (Člen)
16.04.2025 14:25:23

Přeeesněěě a to můžeš mít i odpružený antivibrační držák od Toúratechu za bambilion. Po nějaký době se vysere cokoli.

oma1995 (Člen)
16.04.2025 15:18:28

Jo chápu, že za tu cenu mám smartphone, jenže s tím jsem se už pěkně spálil, jednak čitelnost a v pouzdru se to přehřívá.
To prostě nechci.
Pak se nabízí ten sdílený displej. Jenže tam se mi nelíbí ta velikost a zbytečný množství informací.
Na navigaci mi vždycky stačilo vědět kdy mám odbočit a vše ostatní jsem si stejně naplánoval dopředu v telefonu a exportoval cestu do garminy.
Ta mi teď umřela a přemýšlel jsem nad zumo XT2. Ale tahle malá věc (beru to jako výhodu) se mi líbí. A mělo by to bohatě stačit k účelu za jakým to chci pořídit

Americkej (Člen)
16.04.2025 15:59:15

Takže seš rozhodnutej a vyřízeno. Přehřívání v pouzdru neznám, bo vodotěsný tel. pouzdro nepotřebuje. Čitelnost je daná kvalitou displeje a úhlem jak to namontuješ, mně se osvědčilo vejš na levou ruku. Prvně jsem to dal naplacato na můstek horních brejlí, jakože moc hezký umístění ...a... viděl jsem akorát odražený nebe a slunce. Dej pak vědět po dovolenejch, jaká je to bomba.
A ehm, tak jako nesměle... je Ti jasný, že řešíš "estetiku" na vokufrovaným popík eSku? redface

oma1995 (Člen)
16.04.2025 16:13:42

No bandita už nemám. Jezdím na GSX 1400 a tak to holt vidět je

kojaksro (Člen)
17.04.2025 09:15:17

oma1995 psal:

No bandita už nemám. Jezdím na GSX 1400 a tak to holt vidět je

...ahoj Ondro, taky béčko už nemám, používám Beeline na Fajtrovi a za mě super, ukazuje jenom kam mám jet, kdy odbočit atd....prostě nic navíc.

...mapy si dělám na mapy.cz, z gpx je načte přes telefon, hned. Baterie vydrží celej den, je to dobře vidět, je decentní...

no a druhej telefon tam mám bohužel taky, ale jen na radarybigsmile

...jestli si nejseš jistej, máme i jako půjčovací, ale dle mě je přesně pro Tebe, podle toho co píšesmokin

https://www.abmoto.cz/motocyklova-navig … -rameckem/

https://www.abmoto.cz/motocyklova-navig … e-moto-ii/

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
oma1995 (Člen)
17.04.2025 10:06:15

Ahoj, díky. Jsem rád za osobní zkušenost.
Asi do ní půjdu (koupím případně u tebe 🙂)
Jenom se zeptám, asi je lepší vzít tu verzi s hliníkovým rámečkem namísto plastového že?

kojaksro (Člen)
17.04.2025 10:12:03

...je to asík jedno, ta hliníková vypadá opticky lépe jako že více vydrží...takže hliníkbigsmile

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
oma1995 (Člen)
17.04.2025 10:23:42

tajnej (Člen)
17.04.2025 12:30:50

osiris psal:

...jo, přesně good ...že ten důležitej nemám mít na řídítkách, ale v kapse, jsem pochopil až po tom, co jsem si vykurvil foťáky na dvou telefonech idontknowbigsmile

to jsem rád, že nejsem jedinej debil s touhle zkušeností. ty optický stabilizace foťáků jsou ňák nestabilní.

Americkej (Člen)
19.04.2025 10:07:28

Hele Oma, ještě mne napadla jedna možnost. Píšeš, že chceš naprosto minimalistický řešení, potřebuješ jen hlášená odbočení, nechceš čumět na hromadu informací. Tak mne napadla zcela ultra minimalistická volba, nedávej tam nic. Telefon s trasou v kapse, přes BT si ho spáruj s přilbou. "Za 200 metrů odbočte doleva" určitě nepřeslechneš.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS