Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Mlejn

malda (Člen)
06.06.2026 21:26:46

Mlejn

Koná se jakýsi sraz ve Mlejně !! A nedá mi to udělat dotaz : jaký jsou kritéria pro vstup mezi asi elitu téhle komunity .Já třeba jsem tady od roku 2006 a byl jsem skoro vždy . Děkuji a děkoval jsem všem co mi pomohli když mi nebylo nejlépe . A děkuji znova !!good Ale nyní je to druhý rok kdy jsem byl odstaven na druhou kolej ! Je pravda že už jsem stary a neni asi se mnou taková sranda ! Hovořím o sobě  ale je nás dost starých členu co jsou taky odstaveni ale co mám zprávy tak ale sešlosti se zušastni lidi z ruzných míst ! kdyby tu někdo napsal oficiálni raz neni ale sejde se tam určita skupina lidí pochopil bych to ale kdy se člověk dovi kdo a kolik lidi tam bylo a je tak mi z toho je smutno ! Takže pokud se mi to podaří ta se odhlásim z tuhoto fora  tady koncim !! Děkuji znovu všem co mi pomohli a nikdy nezpomenu !! Mějte se tady hezky !!

Mour (Člen)
07.06.2026 07:58:36

Re: Mlejn

Souhlasim s Maldou....nerozumim tomuto a nechapu....a taky me to mrzi u lidi, kterym jsem nekdy nekam pomoch, ze mi o tom sami nerekli...ale dokazu s tim zit.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS