Nejsi přihlášen
Výstražné blinkry
Nevíte jak nejlíp a tak nějak aby to vypadalo, udělat na Banďourovi aby blikaly všechny 4 blinry?
Dá se na starší modely použít ovládání z modelů současnejch, kde už je tlačítko na 4 blinkry?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Výstražné blinkry
spidys psal:Nevíte jak nejlíp a tak nějak aby to vypadalo, udělat na Banďourovi aby blikaly všechny 4 blinry?
Dá se na starší modely použít ovládání z modelů současnejch, kde už je tlačítko na 4 blinkry?
...sada od Louise za pár E, instalace cca hoďku a ovládání nezávislé na původních blinkrech (vlastní okruh), bliká i při vypnutém motoru, přepínač na levé straně mezi rukojetí a spojkovou páčkou (ta je dost dlouhá). Estetiku nedokážu posoudit ale funkčnost je
. Zatím spokojenost![]()
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Tak sem hledal a je to asi tohle:
Obj. číslo: 10034955
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … linkry.gif
Jestli teda Žakýno potvrdí...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Nějak mi uniká a nechápu, co ti na tom vadí. Přijde mi to lepší, funkčnejší a bezpečnější doplněk na moto než třeba štítek či klín pod motor na klasickym naháči![]()
![]()
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...nesmějte se mi, sem eletrikář amatér a co zapójim, to vječinou schóří, ale na Símoj sem to vymyslel tag, že sem propojil přední blinkry levej s pravym přes vypínač a dyš sem ho sepnul a dal blinkr, tag blikaly fšechny štyry
...fááák, fungovalo to ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Nějak mi uniká a nechápu, co ti na tom vadí. Přijde mi to lepší, funkčnejší a bezpečnější doplněk na moto než třeba štítek či klín pod motor na klasickym naháči
nevadí mi nic,je tvoje věc co si tam dáš a moje věc, jestli se tomu zasměju,stejně jako ty se můžeš smát klínu a štítku,vod teho tu to forum je.
a jinak si myslím,že tydlencty blikačky maj smysl v autě, pokud budu parkovat něgde, gde bych moh zavazet provozu,nebo pokud dojde ke krizovce a já dám znamení řidiči za mnou.Na mašině nepředpokládám,že bych něgde při stání někomu zavazel a v případě krizovky seru na to a uklízím se co nejvíc ke krajnici,páč nebudu čekat, estli si řidič náklaďáku za mnou těch mých blikaček všiml.Ale jak sem napsal,je to můj názor a já ti ho nenutím![]()
PS:ta hůkačka by sa ně vážně líbila,dali by sa tím pěkně plašit důchodci,i gdyž to už je taková Vorlovina![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
Nějak mi uniká a nechápu, co ti na tom vadí. Přijde mi to lepší, funkčnejší a bezpečnější doplněk na moto než třeba štítek či klín pod motor na klasickym naháči
nevadí mi nic,je tvoje věc co si tam dáš a moje věc, jestli se tomu zasměju,stejně jako ty se můžeš smát klínu a štítku,vod teho tu to forum je.
a jinak si myslím,že tydlencty blikačky maj smysl v autě, pokud budu parkovat něgde, gde bych moh zavazet provozu,nebo pokud dojde ke krizovce a já dám znamení řidiči za mnou.Na mašině nepředpokládám,že bych něgde při stání někomu zavazel a v případě krizovky seru na to a uklízím se co nejvíc ke krajnici,páč nebudu čekat, estli si řidič náklaďáku za mnou těch mých blikaček všiml.Ale jak sem napsal,je to můj názor a já ti ho nenutím
PS:ta hůkačka by sa ně vážně líbila,dali by sa tím pěkně plašit důchodci,i gdyž to už je taková Vorlovina
Tak se zeptej Kolibři! Ten měl na Š120 aj podtlakovku![]()
Anebo za půllitra ti řeknu návod![]()
..tady je návod i s popisem..
http://www.dr-big.cz/index.php?option=c … mp;catid=3
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Koldan psal:Bedřich psal:Koldan psal:já bych chtěl zasejc majáček a hůkačku,taků tu co maj na kolotočích
a jinak si myslím,že tydlencty blikačky maj smysl v autě, pokud budu parkovat něgde, gde bych moh zavazet provozu,nebo pokud dojde ke krizovce a já dám znamení řidiči za mnou.Na mašině nepředpokládám,že bych něgde při stání někomu zavazel a v případě krizovky seru na to a uklízím se co nejvíc ke krajnici,páč nebudu čekat, estli si řidič náklaďáku za mnou těch mých blikaček všiml.Ale jak sem napsal,je to můj názor a já ti ho nenutím
PS:ta hůkačka by sa ně vážně líbila,dali by sa tím pěkně plašit důchodci,i gdyž to už je taková Vorlovina
Každýho věc
Mě to přijde jako rozumná věc a né tůňo z hypernovy, tak sem tvůj první příspěvek pobral po svym...![]()
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
SLUGI psal:...srandičky, srandičky Osi, ale po tom nedělním zážitku bych tam dal klidně i "klakson" z lokomotivy !!
není problém měl bych doma jeden z brejlovce,akorád bys ho musel mít čim napájet,ale do letadla se ti vzduchojem vejde![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1