Nejsi přihlášen
blinkr
Nevite kde sezenu druhou cast blinkru na B12 predni.Blinkr se sklada ze dvou casti, tam kde je zarovka a ta druha je ta co je blize k masce. Ja potrebuju tu bliz k masce. Nejde mi tam vlozit obrazek, tak pokud mi nekdo budete chtit poradit, napiste mi email a ja vam zaslu obrazek toho co potrebuji dik
Re: blinkr
Tady je rada:
Obrázek se vkládá tak, že ho dáš na FTP (login: prostor suzukibandit, heslo:suzukibandit, adresa:ftp://rex.pes.cz), do složky fotkydiskuze a tam si nejlépe vytvoříš svoji složku.
Pak jen při vvkládání příspěvku doplníš adresu obrázku.
Kdyžtak je tu na tohle odborník Osiris![]()
Jo a Filous taky![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
|
inkvizitorr (Administrator) 27.12.2006 10:40:42 Offline |
hele dobrá je i nějaká bílá ze špitálu, dá se použít jak na přilepení itineráře na bandu tak pak i na báječný vopravení blinkru. jezdil sem s tim celej podzim a nemůžu si to vynachválit
tímto veřejně děkuji frešovi za její zapůjčení. p.s. už ti jí nevrátim, ale máš u mě pivo![]()
![]()
doba je temná...
LukinB6 psal:Není nad to mít v garáží celou sadu čtyř náhradních blinkrů. Akorád od té doby co je mám jsem spadl pokaždé tak že jsem rozbyl něco jiného než blinkr. Bandit
moje slova blinkry mám taky dva náhradní,bo jsem montoval nosič na kufry a musel dát jiný,ale taky mi spadl bandita,sice ze stojánku,to je vlastně jedno,ale svině blinkr vydržel
a plast prasknul,jsem myslel,že ho vzteky ukopnu![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1