Nejsi přihlášen
Re: ČVUT A BANDIT
Bedřich psal:To byl Osi..
On je všude zdejšíí 
Taky učím - justiční čekatele v Kroměříži, policisty všude možně atd...a jezdím na přednášky na jebce  

Zcela jistě to byl Osiris no né?No ano! 
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
to tam taky něco takovýho existuje jo? Sem poznal max Kulturní dějny českých zemí a už to je pěkně  a na
 a na  Tak to se asi už nepotkáme.
 Tak to se asi už nepotkáme.  Škoda že to neni ta mehanika ta je zlá moc zlá.
 Škoda že to neni ta mehanika ta je zlá moc zlá.  

Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
jezdim tam ja
akorat ne na cervenym,ale na cerny 05.
pristi stredu,pokud nebude chcat,jedu opet na motorce
neucim primo mechaniku,ale na architekture nosny konstrukce 3,tj ocel a trochu drevo.ucil sem kdysi i betony...
takze az tam pristi stredu uvidis krasnou cernou motorku,tak to sem ja...
...sam mezi jebkarema...
no barada konečně nějaký konexe na tyhle škole :) Priští týden sem na geodetaku takže si tu tvou krasavici bohužel neprohlidnu. JJ architektura...tam sem to taky zkoušel jenže jediný co umim nakreslit je muj mazlíček na dvou kolech... A to jim prej nestačí  Vůbec to nechápu
 Vůbec to nechápu  . Tak já na sraz přivezu nějaký skripta a místo pivního opojení a vyjížděk mě naučíš mechaniku 3 ok
 . Tak já na sraz přivezu nějaký skripta a místo pivního opojení a vyjížděk mě naučíš mechaniku 3 ok  ? Sem nedal ani zápich... A ocel mě čeká příští semestr tak sem zvědav. Třeba se bude hodit tvá
 ? Sem nedal ani zápich... A ocel mě čeká příští semestr tak sem zvědav. Třeba se bude hodit tvá  

Nebudu tě s oceli otravovat. Jen když bude nejhůř tak bych něco podnikal. V mechanice berem nějaký PVP Silový metody Deformační metodu a rošty. Prostě je to celkově k  Je tu kromě Osirise ještě někdo ze školy?
 Je tu kromě Osirise ještě někdo ze školy?
...abyste se nepos*ali pitomci  zkazíte každou prdel (což bylo z mejch příspěvků snad evidetní
 zkazíte každou prdel (což bylo z mejch příspěvků snad evidetní  )
)
filousovi: myslels jako cóóóóó von učí  dyť hovno umí
dyť hovno umí 

ps: no a tak to u těch prófů bohužel je 
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...abyste se nepos*ali pitomci
zkazíte každou prdel (což bylo z mejch příspěvku snad evidetní
)
filousovi: myslels jako cóóóóó von učídyť hovno umí
ps: no a tak to u těch prófů bohužel je
...no přesně tag sem to myslel, dyk uš seš s čuchání tech ředidel uplně vygumovanej 

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lukasiny psal:.....................Je tu kromě Osirise ještě někdo ze školy?
....jo. jo jestli tedy mysliš i člověky , který ca před ca sto lety navstěvovali Fa. stav. v Thákurově ul v Čurákově . To byly jěště dřevěný peníze a jezdili jsme tam na panelce (Jawa 250
. To byly jěště dřevěný peníze a jezdili jsme tam na panelce (Jawa 250 ), a užívali si jako přespolní
), a užívali si jako přespolní  na Strahově
na Strahově ...........škoda že už jen vzpomínky.....
 ...........škoda že už jen vzpomínky.....

..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
Lukasiny psal:Osi si pěknej parchant
dělat si prdel z hodnejch lidí
Žakýno nevadí že to bylo před sto (22) lety... stavaři se neměnějí :) Děláš v tom? Dej práci
...nevim jestli v tom.... ale dělám do toho ... a jakou máš na mysli?????
 ... a jakou máš na mysli?????
..když už si lehneš, dávej pozor kam.....
betonové konstrukce,mechanika,statika,pružnost,kovové konstrukce,dřevěné konstrukce no fuj,zdává sa ně o tem doteďka,dajte pokoj, já měl nejraději přestáfku v menze a pak večery na Indigu a Jachtu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1