Nejsi přihlášen
B600N z Bazaru
Nazdar nechci být šťoural ale pokud vím tak Bandaska rok výtoby 2006 vypadá trošku jinak a určitě nemá označení 600 ale 650...
 a určitě nemá označení 600 ale 650...
podle fotky je to starej model a za ten chtít 135 táců je trošku moc ne?
Opravte mě pokud se mýlím....
Re: B600N z Bazaru
Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
B6 limitku neznám, B12 v roce 2005 má jiné lakování a černé unašeče.
ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
...B6 se ďála do 04, to by to muselo ležet dva roky skladem  , bo vot 05 uš sou 650...
, bo vot 05 uš sou 650...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous:
Ajc do  jsem zapoměl, že se to vlastně dělalo o rok kratší dobu. Myslím, že to směle mohlo stát ve výkladu od 2004. V talošce měli bandita z 2003 na krámě vystavenou jako funglovku když jsem tam loni byl pro motorku. BTW na moto.it se objevil ještě model do 2000 jako funglovka. Kukaj
 jsem zapoměl, že se to vlastně dělalo o rok kratší dobu. Myslím, že to směle mohlo stát ve výkladu od 2004. V talošce měli bandita z 2003 na krámě vystavenou jako funglovku když jsem tam loni byl pro motorku. BTW na moto.it se objevil ještě model do 2000 jako funglovka. Kukaj 
http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1190931
ale možná, že tam jenom dali špatnou fotku. Model je tam napsaný 01-06, tak nevím.
ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
...od rv.05-06 ma černej motor ....
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Bandit 650A psal:ABik psal:Nebuď cíťa. Do techničáku v různých zahraničních státech píšou datum první registrace (třeba já mám motorku vyrobenou někdy z kraje 2003 a v techničáku rv 2004, protože v ten rok si to ital koupil). Takže to vysvětluje problém s rv, cena je lehce přemrštěná, ale pokud to neleželo a má to pravdivou servisku, tak má naději na slušnou cenu.
B6 limitku neznám, B12 v roce 2005 má jiné lakování a černé unašeče....od rv.05-06 ma černej motor ....
B12 ho měla vždycky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1