Nejsi přihlášen
engear
Zdravím Vás pánové a prosím o radu. Mám B6N 2003 a koupil jsem si engear, jako skoro elektrikář jsem si říkal brnkačka a ono hovno, potřebuju poradit se zapojením nebo s nastavením. nevím na kterou barvu mám připojit otáčkoměr, ostatní mám snad dobře ale jak píšou v návodu nastavení svět. indikátoru otáček tak to prostě nic nedělá a bez toho nebude fungovat nic. Buď jsem
a dělám něco blbě nebo furt nemám ten správnej drát, jestli to někdo máte na B6 prosím moc o radu, díky bubák![]()
![]()
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Re: engear
ještě malá technická, už jsem na to možná přišel - co hejbe s ručičkou elektronickýho otáčkoměru ? dává tomu povel řídící jednotka? pokud ano tak jsem asi našel ten správnej drát a už nebudu otravovat.![]()
|
inkvizitorr (Administrator) 11.07.2007 22:50:03 Offline |
čéče nechci tě nějak odrazovat, ale na B12 2001 to nebyli schopni rozchodit ani u dealera tohodle werku, nicméně jestli se ti to povede, tak napiš....![]()
![]()
doba je temná...
|
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 15:38:33 Offline |
Zdar, takže pro všechny kteří si chtějí koupit tuhle hračku na Bandasku: trápil jsem se s tím dost dlouho a výsledek nula, myslel jsem si jen že to neumím naprogramovat ale omyl. byl jsem s tím i v suzuki servise v Pardubicích kde se dušovali že umí zapojit všechno, po třech hodinách jsem zaplatil 1500 a odjel s tím že engear je nejspíš vadný. Jel jsem k prodejci a ten mi ho bez problému vyměnil, jsem tak trochu elektrikář a moje dedukce byla, že možná nejspíš nějaké čidlo na Bandasce dává menší impulz než engear potřebuje tak jsem zajel za známým na osciloskop aby mi je změřil. S těmahle informacema včetně grafu z osciloskopu jsem poprosil pře Osiho Yella, aby se mi přeptal přímo ve Starlanu jak to teda vlastně je, a jaké ten engear potřebuje data. info přímo od výrobce je, že Bandaska teď nevím z ktérého čidla dává laicky řečeno elektrický signál ale engear potřebuje elektronický, tudíž je na bandasku nekompatibilní. Vrátil jsem ho tedy prodejci. Tímto děkuju za ochotu a vstřícnost firmě Motostar, a Osimu a Yellovi za nezištnou pomoc bez které bych se v tom vrtal dodnes. Aspoň umím rozborku a sborku světla nazpaměť. Máte u mě ![]()
![]()
až se potkáme, díky ![]()
bubák psal:Zdar, takže pro všechny kteří si chtějí koupit tuhle hračku na Bandasku: trápil jsem se s tím dost dlouho a výsledek nula, myslel jsem si jen že to neumím naprogramovat ale omyl. byl jsem s tím i v suzuki servise v Pardubicích kde se dušovali že umí zapojit všechno, po třech hodinách jsem zaplatil 1500 a odjel s tím že engear je nejspíš vadný. Jel jsem k prodejci a ten mi ho bez problému vyměnil, jsem tak trochu elektrikář a moje dedukce byla, že možná nejspíš nějaké čidlo na Bandasce dává menší impulz než engear potřebuje tak jsem zajel za známým na osciloskop aby mi je změřil. S těmahle informacema včetně grafu z osciloskopu jsem poprosil pře Osiho Yella, aby se mi přeptal přímo ve Starlanu jak to teda vlastně je, a jaké ten engear potřebuje data. info přímo od výrobce je, že Bandaska teď nevím z ktérého čidla dává laicky řečeno elektrický signál ale engear potřebuje elektronický, tudíž je na bandasku nekompatibilní. Vrátil jsem ho tedy prodejci. Tímto děkuju za ochotu a vstřícnost firmě Motostar, a Osimu a Yellovi za nezištnou pomoc bez které bych se v tom vrtal dodnes. Aspoň umím rozborku a sborku světla nazpaměť. Máte u mě
až se potkáme, díky
Kurva a to jsem si ho do
chtěl taky pořídit. Tak koukám že nic nebude
CHJO CHJO
Tož tak:-D
osiris psal:...nejdřív si musíš pořídit motorku, třeba autobus
njn, když takovej co umí vorat brambory máš jen ty![]()
![]()
koukej se dát dokupy ať do tebe na srazu můžu nalejt to![]()
![]()
![]()
![]()
lobovi: http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=5 je to ten poslední odkaz
bubákovi: wole
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:lobovi: http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=5 je to ten poslední odkaz
bubákovi: wole![]()
a na tom videu je to na karose?
|
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 20:42:09 Offline |
bubák psal:Zdar, takže pro všechny kteří si chtějí koupit tuhle hračku na Bandasku: trápil jsem se s tím dost dlouho a výsledek nula, myslel jsem si jen že to neumím naprogramovat ale omyl. byl jsem s tím i v suzuki servise v Pardubicích kde se dušovali že umí zapojit všechno, po třech hodinách jsem zaplatil 1500 a odjel s tím že engear je nejspíš vadný. Jel jsem k prodejci a ten mi ho bez problému vyměnil, jsem tak trochu elektrikář a moje dedukce byla, že možná nejspíš nějaké čidlo na Bandasce dává menší impulz než engear potřebuje tak jsem zajel za známým na osciloskop aby mi je změřil. S těmahle informacema včetně grafu z osciloskopu jsem poprosil pře Osiho Yella, aby se mi přeptal přímo ve Starlanu jak to teda vlastně je, a jaké ten engear potřebuje data. info přímo od výrobce je, že Bandaska teď nevím z ktérého čidla dává laicky řečeno elektrický signál ale engear potřebuje elektronický, tudíž je na bandasku nekompatibilní. Vrátil jsem ho tedy prodejci. Tímto děkuju za ochotu a vstřícnost firmě Motostar, a Osimu a Yellovi za nezištnou pomoc bez které bych se v tom vrtal dodnes. Aspoň umím rozborku a sborku světla nazpaměť. Máte u mě
až se potkáme, díky
sem ti to už psal, je to asi rok a půl co sme se s tim pachtili taky celý dopoledne na vencově banďáku u halbicha, kerej to tady dealuje a montuje toho kvanta... výsledek stejnej![]()
doba je temná...
|
inkvizitorr (Administrator) 07.08.2007 20:58:05 Offline |
inkvizitorr psal:Lobo psal:osi dik, co to kostuje?
www.halbich.cz sekce "racing doplňky"
dik...
co sem tak koukal po jinejch tak cena vetsinou vyssi a nektery i bez shiftlight ![]()
tohle nevypada zas tak zle.. a ta cena taky ujde![]()
![]()
http://www.biketronix.info/index.php?pa … p;vmcchk=1 ![]()
|
Martin B12 (Člen) 08.08.2007 07:26:36 Offline |
Osi a na tu nejhezčí ze všech BAnditů na modrou 98 ![]()
street triple picco
Zdenda psal:Takže to nejde na žádnou Bandasku? Co na B 650 K5???
Zkus tohle http://cgi.ebay.co.uk/LEDgear-Suzuki-Ba … dZViewItem
Don´t worry, be Bandit!
Fešáci já znám jednoho co má na starý gsxr1100-90 kompletně digitální budíky z R1,ba co víc všechno mu funguje včetně všech displejů atd,takže osobně nevidim problém v tom rozchodit podělanej engear na bandasce a dokonce už i vim jak,ale neřeknu. A to ani nejsem elektrikář,ale blbej kameník. Ale proč bych se tim zabejval když 11-12ka má jen 5 kvaltů,tak na co engear. A vy s těma polovičníma si holt musíte koupit plnotučnej vobsah,pak nebudete potřebovat engear.![]()
KOVAL psal:Fešáci já znám jednoho co má na starý gsxr1100-90 kompletně digitální budíky z R1,ba co víc všechno mu funguje včetně všech displejů atd,takže osobně nevidim problém v tom rozchodit podělanej engear na bandasce a dokonce už i vim jak,ale neřeknu. A to ani nejsem elektrikář,ale blbej kameník. Ale proč bych se tim zabejval když 11-12ka má jen 5 kvaltů,tak na co engear. A vy s těma polovičníma si holt musíte koupit plnotučnej vobsah,pak nebudete potřebovat engear.
Budíky z R1 bych tam fakt nechtěl, ale jak rozchodit Engear by mě teda fakt zajímalo![]()
Zesílit slabý signál zas takovej problém není ale pokud tam jde z čidla ouplně jinej signá, to už trabl je. Tak prozraď tajemství![]()
|
Martin B12 (Člen) 09.08.2007 08:14:19 Offline |
Peka psal:co je to engear???
signaly se daji zesilovat zeslabovat tvarovat deformovat a jine picoviny s nima
že by ukazatel zař. rychlosti ![]()
street triple picco
KOVAL psal:Fešáci já znám jednoho co má na starý gsxr1100-90 kompletně digitální budíky z R1,ba co víc všechno mu funguje včetně všech displejů atd,takže osobně nevidim problém v tom rozchodit podělanej engear na bandasce a dokonce už i vim jak,ale neřeknu. A to ani nejsem elektrikář,ale blbej kameník. Ale proč bych se tim zabejval když 11-12ka má jen 5 kvaltů,tak na co engear. A vy s těma polovičníma si holt musíte koupit plnotučnej vobsah,pak nebudete potřebovat engear.
![]()
...zeby Ostromersti byli dale nez Italsti soudruzi v Stalaneu?!![]()
![]()
Ty brdo,jim to nabidni,a a za vejdelek to vytahnes vo dalsi stok vejs...![]()
...che palle !!!
Ahoj, chtel bych poprosit jestli by autor videa o ENGEARu ( http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=5 ) nemohl vyfotit a popsat drzak na riditka na kterym ten engear ma? Chtel bych u sebe uchyceni vyresit stejnym zpusobem
.
Diky, Jirin
Suzuki SV 650 + ČZ 250/471 + ČZ 250/455 – více info
osiris psal:...vyrobil jsem si objimku - fotka je starsi, vic ti nevyfotim, ja jsem marod, motorka je marod
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … e/engr.jpg
Starship ENTERPRISE...
![]()
...che palle !!!
ahoj všici mám problem a prosím o rady jestli máte někdo podobnou zkušenost
mám b12ku 1999 začal mi běžet na tři posléze na dva válce zkoušel jsem jinou civku zkoušel jsem kabely ke svícím vyměnil jsem i snímač škrtící klapky nakonec jsem vyměnil i řídící jednotku chvilku to jelo v pohodě cca 7000 km a teď najednou na počátku sezony je tu ten samej problém motor běží na dva hrnce a jiskra si jde jak na ruský filmy poradíte někdo předem dík
Na každou svini se najde řezník
gsf psal:ahoj všici mám problem a prosím o rady jestli máte někdo podobnou zkušenost
mám b12ku 1999 začal mi běžet na tři posléze na dva válce zkoušel jsem jinou civku zkoušel jsem kabely ke svícím vyměnil jsem i snímač škrtící klapky nakonec jsem vyměnil i řídící jednotku chvilku to jelo v pohodě cca 7000 km a teď najednou na počátku sezony je tu ten samej problém motor běží na dva hrnce a jiskra si jde jak na ruský filmy poradíte někdo předem dík
Smes-karburace-podtlaky.
Nech synchronizovat podtlaky![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1