Nejsi přihlášen
Re: Umazání bodů za 4000,-
Tak koukám, Ice, že jsi měl spíš napsat,že taháš ze zahraničí pneumatiky všech značek,vejfukový systémy od renomovaných výrobců,destičky,oleje a řetězový sady za 30% obvyklé ceny!!
Hned by se s tebou chtěl každej kamarádit!
PURE NAKED BIKE!
...ty woe s tou ideou u mp jsi to teda rozsek, i když to jsou tvý kámoši
...podle mě je jasný, a tvrdím to furt (i u státní policie), že všude můžou bejt "lidi" a házet to šmahem do jednoho pytle je blbost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...podle mě je jasný, a tvrdím to furt (i u státní policie), že všude můžou bejt "lidi" a házet to šmahem do jednoho pytle je blbost
njn , jestli je nektera mensina na ranu palici a ma IQ tykve , chova se nadute a arogantne a to v nejakych 95% tak je smahem do jednoho pytle hazet budu a bude na jedincich abych na ne mel jiny nazor
kontrolni otazka - hovoril jsem o mensine :
1.statni policie
2.mestska policie
3.romska mensina
4.skinheadi
5.žide
ps. ajs v tom pytli rozhodne je bo arogance a nadrazenost kterou projevuje tady se urcite neda srovnat s tou kterou projevuje kdyz OPRAVDU TU MOC MA
pps ze se ja necham vytocit dycky nejakym debilem , ze se na to nevyseru
ppps. jak rikal Kelly - howg domluvil jsem
MOTO KOZZI GRISO
...zapomněls na 6. bod - motorkáři (to tam doplňujou ještě ti, kteří na mašině nejezděj)
...šaty dělaj člověka
ps: to já se nevytáčím, jen se divím, že sou některý tak vomezený
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
já sem chtěl jen poznamenat že tady u nás funguje MP velmi dobře. Včera v noci sem si u nich vyzvedával čokla co mi ho vodchytli a zavřeli pro potulku přípravu na šuk. Když sem ho vyzvedával místo nějakýho pokárávání si ze mě dělali prdel, kurváci.
řikám si hurikán
...tady to maj ve zveráči f kapesnim provedení, socijalizovaný, čistý, f pohodě...ale já si nemůžu pomoct, měl bych pocit, že mi po kvartýru bjehá jitrnice ...kupodivu u psa stejný velikosti tydle přectavy nemam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vorel psal:já sem chtěl jen poznamenat že tady u nás funguje MP velmi dobře. Včera v noci sem si u nich vyzvedával čokla co mi ho vodchytli a zavřeli pro potulku přípravu na šuk. Když sem ho vyzvedával místo nějakýho pokárávání si ze mě dělali prdel, kurváci.
...enem esi Edyho ty kurváci neukradli
Filous psal:...tady to maj ve zveráči f kapesnim provedení, socijalizovaný, čistý, f pohodě...ale já si nemůžu pomoct, měl bych pocit, že mi po kvartýru bjehá jitrnice ...kupodivu u psa stejný velikosti tydle přectavy nemam
A já to kua nemůžu nikde splašit
Za kolik to mají a jak se to přesně jmenuje??Nepamatuješ si to náááhodou?
Všude jen ty Gotingentský nebo jak
Je to prej chytrý jak má
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Filous psal:...tady to maj ve zveráči f kapesnim provedení, socijalizovaný, čistý, f pohodě...ale já si nemůžu pomoct, měl bych pocit, že mi po kvartýru bjehá jitrnice ...kupodivu u psa stejný velikosti tydle přectavy nemam
A já to kua nemůžu nikde splašit
Za kolik to mají a jak se to přesně jmenuje??Nepamatuješ si to náááhodou?
Všude jen ty Gotingentský nebo jak
Je to prej chytrý jak má
...no to nevim jag se to menuje, já prostě viděl jitrnici f kleci ...ale zejtra tam pudu hadoj pro mikimauza, tag to vočíhnu podrobnějc...
von je Ed takovej volnomyšlenkář, vodkojenej výběhem bez plotu, tak nějak blbě snáší dvoreček s plotem, tak blbě že jak chvilku nejni pod dozorem odchází horem. Kucka z MP ho už znaj a maj ho docela rádi.
řikám si hurikán
vorel psal:von je Ed takovej volnomyšlenkář, vodkojenej výběhem bez plotu, tak nějak blbě snáší dvoreček s plotem, tak blbě že jak chvilku nejni pod dozorem odchází horem. Kucka z MP ho už znaj a maj ho docela rádi.
ale hovno volnomyslenkar - ŠOUSTAL je to !!!!!!!!
jj jako panicek DDDDDDD
MOTO KOZZI GRISO
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2007 14:00:09 Offline |
to meloun:několikrát jsem tuhle jitrnici viděl v chovatelskéjch potřebách u Kauflandů.
Jinak až pak bude úmrtí v rodině tak dej vědět přijede se na ovarék a jiný dobroty
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Šašci!
Je to na vycvičení chytřejší neý kdejakej čokl!
A co se těch zvuků týče..tak můj Hrošík(pekinéz)taky už při svým požehnaným věku moc neštěká,ale spíš si jen tak spokojeně pochrochtává,pomlaskává a pochupuje
Takže to nebude žádnej skok..
Nesnáším,když pes štěká jak magor bez zjevnýho důvodu-viz. tady ten naproti u sousedů!Kripl jeden!Kolikrát už mě ta svině v noci vzbudila!
PURE NAKED BIKE!
Nééé,mě se to fakt vodjakživa líbí...když byli v chlívě malý čuňíci a tak...
Ale jelikož jste posměvační pacholci,pořídím si to,ať se máte komu tlemit!
Ale to až Hrošík zaklepe..,na to,že byl už třikrát na smrtelný postli,má zmetek jeden svinsky tuhej kořínek
PURE NAKED BIKE!
wenofer:..aby ses nepřidal,viď?
Vorel: Nepotřebuje slámu!Naučí se to chodit venčit dřív jak čokl!Nečteš a nevíš!
...podívejte ten roztomilej rypáček..už vidim,jak spolu sedíme v dílně,hrabem se v motorce a křoupem u toho čipsy s pivem
PURE NAKED BIKE!
Buď bez obav-družstvo mám kousek,slámy je dost
Myslim,že po tom,co jsem mládí prožil v jednom domě s deseti smradlavýma,dementníma,perskýma kočkama mé vzácné matky,mě pár hoven z čuníka nedokáže rozházet
PURE NAKED BIKE!
Kelly01 psal:Bych tohle vláknou zhrnul:
Pokud jsou u MP normální soudní a nekariérističtí kluci kteří to berou jako práci která by měla mít smysl a neléčí si mindráky schováváním za paragrafy a nařízení ve stylu "já nic,to ti nahoře,já tam sedět tak je to všechno jinak ale co nadělám?", tak jim to lidé jako Ice a podobní mindráci co nemůžou dospat aby už byli opět u svého milovaného radaru(bo máme jen jeden a den bez něj jako by nebyl) kazí a způsobují to že je na MP pohlíženo tak jak je...
Ano,mám i u MP pár kamarádů,ale ti ji zakládali v době kdy to nebylo o penězích,jistotách a léčení čehokoli,ti ovšem teď vůbec nechápou kam to dospělo,za várky zamindrákovaných pitomců co jinde nevzali se stydí,a vážně uvažují že toho po 15-16ti letech nechají protože původní idea je v
Tím pro mne toto vlákno mizí v propadlišti dějin,bo blb blbem zůstane...
Možná by jsi se divil, ale normální klucitam jsou, a je jich tam hodně... Bohužel ty § musí brát v potaz, protože jejich porušení znamená většinou PPK a následně vyhazov.
Nevím, jak jsi přišel na to, že nemohu dospat, abych letěl k radaru a podobně. Nevím,kde pracuješ ty, ale já si svou pracovní dobu neurčuju sám, je mi plánována nadřízeným a musím se jí řídit jako hodně obyvatel našeho státu. V tom bych neviděl žádný mindrák, pouze smysl pro povinnost... Ty si možná chodíš do práce kdy uznáš za vhodné a k tomu ti gratuluju!
Co se kariéry týče, tak 6 let dělám na stejné pozici a nepočítám s tím, že by se to mělo změnit, ale to už je byrokracií naši organizace o které nemáš ani páru, i když tu všechny přesvědčuješ o opaku :o)...
Asi tě překvapím, ale když mi v 19hod padla, tak zavřu skříňku a tím to pro mě hasne...Jdu domů, těším se na mladou, přátelé a přes sezónu na nějakou tu projížďku. Nemyslím na radar ani jiné pracovní záležitosti.
Pozdrav ode mě své kamarády, co do práce nechodí kvůli peněz, ale pro své přesvědčení konání dobra druhým... A zeptej se jich, proč dál v této organizaci setrvávají, když jsou přesvědčeni o její špatnosti... Vlastně promiň, přemýšlejí o odchodu... To je jiná...
Já nejsem pokrytec a přinávám se, že do práce chodím kvůli platu, který je slušný... A to, že se tu práci snažím dělat tak, abych se nemusel stydět, to už je věc druhá.
A závěrem bych komentoval tvé příspěvky tvými slovy... Ano, zůlstaneš tím co jsi... čím jsi se sám nazval...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
huskyb12 psal:Kelly seš neinformovanej blb :)))
jedinej moudrej je Ice, ci fix !
No, o jeho informovosti je to na pováženou... Já mám informace pouze z města kde pracuju já... ale s tím blbem s tebou souhlasím... neberte to jako urážku, pouze souhlas s názorem druhého...
Meloun psal:Tak koukám, Ice, že jsi měl spíš napsat,že taháš ze zahraničí pneumatiky všech značek,vejfukový systémy od renomovaných výrobců,destičky,oleje a řetězový sady za 30% obvyklé ceny!!
Hned by se s tebou chtěl každej kamarádit!
no jo, pravdu díž... příště už budu vědět...
hele, já vím ,že tu hodně lidi čílím, ale prostě komunikuju... já si z toho hlavu nedělám... názory, ať jsou jakékoliv beru, některé se jen snažím vyvrátit z vlastní zkušenosti... a ty nadávky některých jedinců? no co už? prostě sem chodí lidi různí a s tím nic nenadělám... mě to neuráží... Nadávky někoho, kdo mě osočuje z lhaní, homosexuality, a jiné mě nikterak neuráží... Až mi to řekne někdo, kdo mě zná osobně, pak se mě to asi dotkne... ale takhle? pohodička..
jardagsf psal:osiris psal:...podle mě je jasný, a tvrdím to furt (i u státní policie), že všude můžou bejt "lidi" a házet to šmahem do jednoho pytle je blbost
njn , jestli je nektera mensina na ranu palici a ma IQ tykve , chova se nadute a arogantne a to v nejakych 95% tak je smahem do jednoho pytle hazet budu a bude na jedincich abych na ne mel jiny nazor
kontrolni otazka - hovoril jsem o mensine :
1.statni policie
2.mestska policie
3.romska mensina
4.skinheadi
5.žide
ps. ajs v tom pytli rozhodne je bo arogance a nadrazenost kterou projevuje tady se urcite neda srovnat s tou kterou projevuje kdyz OPRAVDU TU MOC MA
pps ze se ja necham vytocit dycky nejakym debilem , ze se na to nevyseru
ppps. jak rikal Kelly - howg domluvil jsem
koukám, že ty budeš patřit mezi hodně tolerantní lidi...
policajty bych chápal, skinheady a romy asi taky... ale ti židi? nemáš ty knírek a patku nalevo?
takovým lidem, jako jsi ty říkám hlupáci a nikoho tím rozhodně neurážím...
Tak pánové... docílili jsme docela slušné sledovanosi tohoto tématu a myslím, že je nejvyšší čas se věnovat něčemu příkladnějšímu... Ta běhajíci jitrnička navodila lepší atmosféru, tak proč to kazit...?!? Tady už jsme si asi řekli všechno co šlo...
Pro ty, co si myslí že jsem zakomplexovaný a arogantní blb, snažte se mě tu překousnout i s mými občas odlišnýma názorama a ostatní menšině (snad si je nepodá ten malej Adolf, co se tu projevil )co mě alespoň trochu chápe děkuju za tolerantnost...
Přeju hezký večer...
Tak už se nám vlákno ubíralo správným směrem(k vinám) a najednou sme zase spátky na začátku
Jinak ti závidím to že máš padla,sedáš na mašinu a na radar už nemyslíš,ja sedám na mašinu a na radar myslet začínám
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak už se nám vlákno ubíralo správným směrem(k vinám) a najednou sme zase spátky na začátku
Jinak ti závidím to že máš padla,sedáš na mašinu a na radar už nemyslíš,ja sedám na mašinu a na radar myslet začínám
Bojíš se radaru na mašině? Pokud tě nezastaví, tak se foto hodí do koše, protože tě nemají jak ztotožnit...jestli teda jezdíš se škopkem na palici... V autě bych to chápal, ale na mašině?!? Tím tě k ničemu nenabádám samozřejmě
Filous psal:...ježišmarjákristepane, nemlufte mi tady vo cikánech, já uš zase začínam vidět rudě ...asi sem taky hloupej Adolf
no, tak ruku na srdce, konečně se někomu podařilo mě trochu urazit, když mě hodil do jednoho pytle s tou chátrou přičmoudlou...
už mě unavuje být pořád v ilegalitě Kde sou ty časy kdy sem si šel vyčistit hlavu svižnější jízdou a v poklidu,ted aby člověk čučel po škarpách vodkud ho změří a ujíždět při každé silniční kontrole se mě taky nechce.Ale je fakt že v autě platím flastry častěji neš na bajku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun psal:...pokud ti tam ta zakrslá můra od MP Bohdaneč neskočí před kola a naproti jak na potvoru nejede offroad jak hovado!
jasná páka... tak to už jsou situace, který neovlivníš...
Filous psal:...áááá, panáček je taky rasista
panáček není rasista... panáček vyrůstal v blízkosti těchto parazitů a je pochopitelné, že je díky svému zaměstnání v úzkém kontaktu s touto už dávno ne menšinou... v tomto státě je rasismus, to přiznávám, ale vůči normálním lidem ze směru téhle chátry...