Nejsi přihlášen
|
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 21:34:03 Offline |
Leštící pasta
Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichrom
většinou ani nevědí že něco takovýho je.![]()
Re: Leštící pasta
http://www.probrus.com/kontakty/
tam koupíš co potřebuješ bych řek..
Hachlblaubachtr psal:Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichrom
většinou ani nevědí že něco takovýho je.
Kupoval jsem je ve firmě matezex v H.K.Je to při výjezdu od ZVÚ na prahu skoro nakonci po levý straně.Je to firma na prodej nerezu po levý straně,vedle je myčka s ručním mytím
jinak mám doma tak jestli chceš tak se stav v Bohuslavicích.tuším že to nikdy ani nespracuju vono to nějak neubejvá![]()
Jebat motorky :-)
|
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 22:02:10 Offline |
Moc dík všem.Zítra koupím a leštím a leštím všechno co neni v chromu![]()
|
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 22:05:06 Offline |
www.brusivo-luko.cz
bílou unipol na předleštění (velkej úběr, malej lesk)
světle modrou unipol (filální leštění, malej úběr, velkej lesk)
doba je temná...
PALOUS psal:Hachlblaubachtr psal:Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichrom
většinou ani nevědí že něco takovýho je.
Kupoval jsem je ve firmě matezex v H.K.Je to při výjezdu od ZVÚ na prahu skoro nakonci po levý straně.Je to firma na prodej nerezu po levý straně,vedle je myčka s ručním mytím
jinak mám doma tak jestli chceš tak se stav v Bohuslavicích.tuším že to nikdy ani nespracuju vono to nějak neubejvá
Za to mrtvola až moc co? Tak se toho potřebuješ zbavit. ![]()
jak dlouho ještě?
|
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 22:16:47 Offline |
Je to asi ta
vina![]()
no vychčije ti akorát volej..![]()
je dobrý si ho předtim vypustit..![]()
no zajímalo by mně když ste líný přemejšlet,jak budete na motorce to víko leštit v těch záhybech u šroubů třeba když vám tam budou vadit třeba ty hlavy těch šroubů..![]()
ledaže byste to víko vyleštili jako já takže né celý..![]()
KOVAL psal:no vychčije ti akorát volej..
je dobrý si ho předtim vypustit..
no zajímalo by mně když ste líný přemejšlet,jak budete na motorce to víko leštit v těch záhybech u šroubů třeba když vám tam budou vadit třeba ty hlavy těch šroubů..
ledaže byste to víko vyleštili jako já takže né celý..
![]()
![]()
![]()
Jebat motorky :-)
Marťas psal:2 Koldan: Myslíš, že by byla velká
vina chtít od tebe návod, jak si vhodit kola do zlata jako ty?
hele napiš to sem ještě jednůc,voni by mi to ti vořešpruti nevěřili![]()
Ale jináč zadej leštění do vyhledávání,už sem se tu k tomu kdys i vyjadřoval
-zalepit kobercovkou to co nechceš leštit
-použít odstraňovač starých nátěrů a sundat barvu, mně se osvědčila k sundání a předleštění jemná brusná textilie
-leštit zelenou pastou,musí se to zahřát,takže přitlačit,samo že výkonná vrtačka
-doleštit hadrovým kotoučem (hezky to šlo flanelem,nastříhej prostě kolečka flanelu, šrub, dvě matky,podložka máš krásný kotouč,šup s tím do vrtačky a jeto.)
Většinu práce jsem dělal filcovým kotoučem,ten hadrový už jen na doleštění
-nástřik sem si nechla udělat v lakovně,barvu mi doporučil Osiris za malej sexuální úplatek![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zlatá je dobrá a hotovo ![]()
s leštěním (kol
) by nebyl ani problém, jen jsem si nebyl jistej s tím nástřikem, takže komplet kolo vyleštit a potom tu část, co chci nastříkat, vhodit v lakovny
Taky mě to mohlo docvaknout![]()
že jsem tak smělej, podrobnosti o barvě by nebyly? ![]()
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
|
Banditatom (Člen) 08.11.2007 18:24:59 Offline |
Teda já taky přihodím trochu. Když jsem koupil bandasku B6N měla klasické černé kola (jako všechny).Zima byla dlouhá a kola se nelíbila. Tak jsem si nakoupill hromadu smirku od 200--2000. Střed kola a paprsky jsem nechal černé a kraje postupně vyleštil až do vysokého lesku. Finiš jsem jel pastou na hliník takovou tou zelenou kostkou a pak teravaxem ( je sice určený na lak karoserii ale obsahuje vosk a lesk ještě zvýšil. Smosebou, že střed zakrýt lakyrnickou páskou.Vysledek? no na pochcání![]()
!!! Dobrá rada když si kola vyleštíš do lesku a dáš je do lakovny musíš počitat s tím, že nazalakovaný hliník s kontaktem s nějakou chemickou sračkou zoxiduje a zmatní.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
traveler237 (Nový člen) 08.11.2007 18:55:47 Offline |
Héj chalpi...pochlubte se a řekněte kde se můžu na ty vaše krasavce (motyky) kouknout...hmm?Máte někde fotky?Dík![]()
Tak tohle je už minulost...rozloučil jsem se s BANDITEM...přesedlal jsem na BMW K1200R
|
traveler237 (Nový člen) 08.11.2007 19:31:19 Offline |
Jo to jsem se kouknul...hezkýýýýýýýýýýýý...
...ale taky jsem čekal nějaké detaily...nápady...
inspiraci...![]()
Asi jsem náročný,že?[img][/img]
Tak tohle je už minulost...rozloučil jsem se s BANDITEM...přesedlal jsem na BMW K1200R
Marťas psal:zlatá je dobrá a hotovo
s leštěním (kol) by nebyl ani problém, jen jsem si nebyl jistej s tím nástřikem, takže komplet kolo vyleštit a potom tu část, co chci nastříkat, vhodit v lakovny
Taky mě to mohlo docvaknout
že jsem tak smělej, podrobnosti o barvě by nebyly?
jak celý kolo vyleštit a část hodit do lakovny
prostě olep kobercovků to co nechceš aby bylo vyleštěný,až to vyleštíš,olepíš lakýrnicků pásků to cos vyleštil a zbytek necháš stříknůt. jo a to co budeš stříkat,tak určitě nesundávej ten původní povrch,prostě to přestříkej,páč jak mi říkal Čichač baref na hliník sa blbě stříká![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1