Nejsi přihlášen
Nové boty
zdravim všechny přítomné,mám dotaz jaké byste mi doporučily boty za rozumnou cenu jezdím spíš na pohodu a v klidu.Chtěl bych přez zimu koupit nové tak nějaky typ nebo radu dle čeho,vybýrat.díkas dosud jsem jezdil v kanadách a už mně nebaví to šněrování.
Re: Nové boty
Tak Zdenák-a máš to!![]()
Každej má jiný boty ajiný požadavky...
Pak se ti sem nasune 30 příspěvků a každej na jiný gumáky a z toho budeš jako moudrej??![]()
Vem si,co se ti líbí a co ti sedí na haxně a je to,ne??
Vždyť je to spotřební zboží proboha,tak z toho nedělejte takovou vědu..![]()
PURE NAKED BIKE!
Nenapsals co přesně požaduješ a očekáváš. podle mě stačej na běžný ježdění
tydle:
http://www.motostar.cz/eshop/index.php? … 55f7bb1e73
Já mám jedny turist a potom Sidi u kterých se mi podělal zip, ale to sem nepatří, bo sem jelito. Určitě máš lepší boty s chráničema..potom to oceníš až sebou plácneš.
Nej byly holiny na enduro![]()
bla...blabla...!
fido psal:Nenapsals co přesně požaduješ a očekáváš. podle mě stačej na běžný ježdění
tydle:
http://www.motostar.cz/eshop/index.php? … 55f7bb1e73
Já mám jedny turist a potom Sidi u kterých se mi podělal zip, ale to sem nepatří, bo sem jelito. Určitě máš lepší boty s chráničema..potom to oceníš až sebou plácneš.
Nej byly holiny na enduro
Tak přesně ty modrý mám a je to jen pro parádu
kotník to moc nechrání![]()
Příště šáhnu vejš![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Čus bandasky.
Jsem tady novej, B6 mám asi 2 měsíce a najeto 600km. Dobrej stroj!
Boty jsem si pořídil z http://www.bikerscrown.cz/katalog.php?c … amp;page=2
... myslím že těmato "nic nepokazíš" ![]()
http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_ … ts_id=4113
... ale pokud seš ten co musí mít to nej tak pak vem tyto
http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_ … ts_id=2091
... a pro rejpaly, jo jsou ještě lepší botky,ale já teď píšu vo Oxtarech ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Já mám už asi 6 let boty StylMartin,nic se mě nepáře,netrhá,zipy drží,ale už je mám fest vymačkaný.Vydrželi mě 60tis km,takže mají svoje votsloužený,přes zimu bych chtěl taky nějaký koupit,budto zase SM,nebo ALPINESTERS![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jiri67 psal:Čus bandasky.
Jsem tady novej, B6 mám asi 2 měsíce a najeto 600km. Dobrej stroj!
Boty jsem si pořídil z http://www.bikerscrown.cz/katalog.php?c … amp;page=2
Nitro nebrat! ![]()
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
ser na to jestli jsi turista nebo sportovec, při pádu, když ti nedá někdo přednost, je to jedno,pojedeš po zemi,motorku na kontíku a tam pak rozhoduje každá blbina. Tady větčinou platí,čím vyšší cena tím vyšší kvalita, prostě se holt ty bezpečnostní prvky musej zaplatit. Já vyzkoušel několikatery boty od rozpočtových z Louise až po tu nejvyšší řadu od Oxtaru co sem dával Slugi a hádej, které jsou nej?![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...taky mam pjet let Styl Martin Jerez a sou pohodlný, ale né moc bespečný, bo sou jag bačkory...nicméně tři kreše se mnou přestály, nigde se netrhaj a nepářou, prostě vydrželi, uďáli svoji službu a přes zimu pudou do kamen, bo mi Jéžíšek dotáhne Gaerne G-RS...ale za posledních pár měsíců sem měl na noze gde co a musim říct, že máloco bylo nositelný...f pondělí sem měl na noze todle:
...a přišlo mi to docela slušný, ofšem cena vyšší...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2007 08:37:04 Offline |
Filous psal:...taky mam pjet let Styl Martin Jerez a sou pohodlný, ale né moc bespečný, bo sou jag bačkory...nicméně tři kreše se mnou přestály, nigde se netrhaj a nepářou, prostě vydrželi, uďáli svoji službu a přes zimu pudou do kamen, bo mi Jéžíšek dotáhne Gaerne G-RS...ale za posledních pár měsíců sem měl na noze gde co a musim říct, že máloco bylo nositelný...f pondělí sem měl na noze todle:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00085.JPG
...a přišlo mi to docela slušný, ofšem cena vyšší...
to sou ňáký přáskáče na lyže ne![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...trochu plastu tam je, ale fakt bych řek, že je to vopravdu to lepší, co je dneska na trhu...hodně pohodlný a hodně pevný f kotníku, přitom supr pohyblivý...dyby to nebylo tag drahý, tag vo tom vážně přemejšlim...uš nechci mňekký bačkory...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2007 08:46:35 Offline |
Filous psal:...trochu plastu tam je, ale fakt bych řek, že je to vopravdu to lepší, co je dneska na trhu...hodně pohodlný a hodně pevný f kotníku, přitom supr pohyblivý...dyby to nebylo tag drahý, tag vo tom vážně přemejšlim...uš nechci mňekký bačkory...
Něco na tom asi bude.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No právě,co je bespečný,to je většinou míň pohodlný.Tenkrát když sem si je kupoval,tak sem se rozhodoval mezi SM a Sidičkama,kerý vypadali líp,mnohem víc ochranejch plastů,ale jak sem do nich vlezl a udělal pár kroků po krámě bylo rozhodnutý.Připadal sem si jak v ližákách![]()
![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Alpinestars SMX, není nad to když si člověk pevně zakšíruje vnitřní botičku a pak si teprve zapne zipem a přezkou botu.![]()
![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jo některé boty jsou jak lyžáky, když cj´hodím v Sidinách, tak mi vržou jak vrby u potoka
.., ale když jsem se na podzim 2006 vyválel a jebka sršeň 900 než odplul bokem mi chvíli ležel na levém kotníku a brousil jej o asfalt
tak jsem se i přesto postavil, noha úplně v pořádku akorát kosti boty byly (včetně držícího šroubu v kotníkové části) zbroušeny tak, že nebylo ani kde dát do závitu šroubovák, abych to odšrouboval
!
Nicméně vyměnil jsem kosti boty a tyto jsou zase jak nové
a tvrdá bota - lyžák měla v tomto případě své opodstatnění!Jsou dražší pravda, těch 6-7 tis. Ti při koupi přijde moc, ale když se nedejbože něco stane a nedejbože bys jako já nebrousil o asfalt botu, ale vlastní kůži, svaly, šlachy a kost
,pak těch 7 litrů je nic, pšouk do vody a budeš se bít do hlavy a říkat já vůl, kdybych tenkrát, tak teď by třeba nemuselo být ....
no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
samozřejmě bez bot to nejde,ale pokud teda spadneš šikovně jako já,ta to vydržely i kanady,je fakt ,že mi tam noha nikde nezvostala,jel jsem si svou cestou po
,ale lepší než botaska to asi bylo![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tak já mám teda pro změnu OXTAR TCS EVO RX a nejen že jsou pohodlné, ale bezpečnost je myslím hodně vysoká...navíc vnitřní botička je k nezaplacní...když jsem jezdil letos v zimě, tak jsem si řekl, že nechám tydle perforáky doma a zkusím staré DIADORY...no a nazul jsem je na nohy, zhnuseněsundal a jel trpět zimou...bezpečnost nade vše ![]()
Tož tak:-D
Stránky: 1