Nejsi přihlášen
Re: Objednání u Louise
Newada psal:Jestli se nepletu tak na poplatcích u ČS sem nechal 220 Kč za příkaz, a Louis chce poštovný a to nevim kolik aktuálně je.
chtel jsem si objednat satltašky za asi 800kč ale odradilo mě poštovný 20 ojro![]()
bylo to nekdy minulý týden.. se vyplatí radši tam zajet osobně![]()
Bandit 4EVER!!!
Petan psal:Co to je rechnung a kde se to platí?Já bych tam i zajel,ale mám to blíž do Linze a mám bobky aby tam měli to co chci,jde to nějak zjistit?
zjistíš na netu nebo jim napíšeš mejla, pozdravís, řekneš co chceš, poděkuješ za odpověd a valíš
třeba takhle:
Guten Tag, ich möchte wissen ob Sie ...... (misto teček opíšeš zboží z netu) ...... in Ihren Geschäft haben. Vielen dank, Petan.
No problemo![]()
Jinak pokud je tu zdatnější němčinář než já, což bude hafo lidí (Luigi ty ne
) tak mě opravte![]()
Bandit 4EVER!!!
Newada psal:rechnung je faktůra
1. registrace na e-shopu
2. objednáš zboží přes e-shop
3. obdržíš a poté zaplatíš fakturu ( někdo platí přes net a oldschooloví borci choděj na přepážky)
4. čekáš
5. obdržíš zboží
...ten oltskůlista mam bejt jako já jo, ty šmejde? ![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Newada psal:rechnung je faktůra
1. registrace na e-shopu
2. objednáš zboží přes e-shop
3. obdržíš a poté zaplatíš fakturu ( někdo platí přes net a oldschooloví borci choděj na přepážky)
4. čekáš
5. obdržíš zboží
jak píše Newada: balik pošlou po naběhnutí na účet. Počítaj si +20 Ojro za porto do Čech. + kolik si strhne ČS za platbu do zahraničí. Pro Tebe ( Týna n Vlt. ) snad lebčí zajet si do Pasau nebo Linze
Petan psal:Díky všem za ohlasy,promyslím a uvidím.
No a proc to nevezmes prez http://www.novelmoto.cz/ urcite to vyjde lacinejc nez s postovnym od Louise !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Petan psal:Co to je rechnung a kde se to platí?Já bych tam i zajel,ale mám to blíž do Linze a mám bobky aby tam měli to co chci,jde to nějak zjistit?
vytisknes si mapu kramu z Traunu , vezmes globus Linze a vyrazis - v Linzi nenajedes na dalnici ale vezmes to pres mesto - kouknes na namesti na advent , vyrazis do Leondingu (tam nechas baby v Plus city
) a vyrazis do Traunu a nakupujes a zkousis jako silenec - a kdyz chces vedet jestli tam neco maji - tak jim asi napis woe - translator ten odusevnely dotaz urcite zvladne
jardagsf kazdy mesic v traunu prirustky zbozi kontrolujici ![]()
MOTO KOZZI GRISO
levap psal:Petan psal:Díky všem za ohlasy,promyslím a uvidím.
No a proc to nevezmes prez http://www.novelmoto.cz/ urcite to vyjde lacinejc nez s postovnym od Louise !
Vždyt tam nemaj blembáky
Petan psal:levap psal:Petan psal:Díky všem za ohlasy,promyslím a uvidím.
Vždyt tam nemaj blembáky
Napis nebo si tam zavolej nekde na strankach jsem jednou cetl ze dodaji i to co neni na jejich stranakach, ale je na strankach Louise !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Stránky: 1