Nejsi přihlášen
poradte ? (ostrý brusle)
vim že to sem nepatří ,ale včera jsem si koupil nové brusle a nevím čím to je nejde vnich vubec brzdit zaryjou se do ledu a hodil bych masku je možné že jsou moc ostré tak se mito aspon jeví?jinak brzdit umim na starych to šlo ok.díkas
Editoval osiris (05.01.2008 15:19:53)
Re: poradte ? (ostrý brusle)
brusle se brousí na váhu máš asi velký žlab jak bylo řečeno ztupit o dřevo nebo nechat přebrousit a stejně se budou chovat jinak na přírodním ledě a jinak na umělém![]()
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
mehari psal:brusle se brousí na váhu máš asi velký žlab jak bylo řečeno ztupit o dřevo nebo nechat přebrousit a stejně se budou chovat jinak na přírodním ledě a jinak na umělém
no vážim 110 a přesto mám rád tupější. vono to s tou váhou moc nejni pravda
momentalně zavostalej
Ted'ste me nasrali,pac ja bych bruslil az bych brecel...![]()
![]()
![]()
Jinak nabrouseny na zlabek je bytostne nesnasim.Jen jednou jsem to zkusil,a kdyz jsem chtel z pomerne vysoke rychlosti zabrzdit,tak to vypadalo,jako kdyby mi nekdo pri zataceni chytil nohy do lasa,a ja vylit do vzduchu do opacneho naklonu a padnul rovnou na hubu.![]()
Od ty doby nabrouseno,ale naplocho...![]()
...che palle !!!
yello psal:Ted'ste me nasrali,pac ja bych bruslil az bych brecel...
:
tak abych tě nasral, tak zrovna vyrážim na rybník. Vod 2h máme mač ![]()
![]()
K tématu: mam taky rači tupější, nejsem žádnej Werner
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bery psal:mehari psal:brusle se brousí na váhu máš asi velký žlab jak bylo řečeno ztupit o dřevo nebo nechat přebrousit a stejně se budou chovat jinak na přírodním ledě a jinak na umělém
no já vážím 120 a samozřejmě je mám taky bez žlabu páč bych si rozbil hubu ta váha čím vyšší tak menší žlab ![]()
mehari psal:bery psal:mehari psal:brusle se brousí na váhu máš asi velký žlab jak bylo řečeno ztupit o dřevo nebo nechat přebrousit a stejně se budou chovat jinak na přírodním ledě a jinak na umělém
no já vážím 120 a samozřejmě je mám taky bez žlabu páč bych si rozbil hubu ta váha čím vyšší tak menší žlab
mehari teda ty musíš bejt ale kus chlapa![]()
![]()
![]()
![]()
A je to!!
bery psal:vážně- ztup si je. pravděpodobně máš velkej žlábek.ale ne pilníkem. vem to o měký dřevo
další možnost je přebrousit
...že jo ![]()
...po novým broušení většinou musím většinou párkrát vostře zabrzdit na vobě strany a při nejhorším je vzít vo lavici na střídačce
ale na druhou stranu není nic horšího než strhlá hrana nebo tupý brusle, ta nemožnost se vodrazit a ujíždění v oblouku je strašná, to radši přebroušený (jako moc vostrý) ![]()
...taky nosíte po kapsách a v báglech keramický pojistky ?
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:bery psal:vážně- ztup si je. pravděpodobně máš velkej žlábek.ale ne pilníkem. vem to o měký dřevo
další možnost je přebrousit...že jo
...po novým broušení většinou musím většinou párkrát vostře zabrzdit na vobě strany a při nejhorším je vzít vo lavici na střídačceale na druhou stranu není nic horšího než strhlá hrana nebo tupý brusle, ta nemožnost se vodrazit a ujíždění v oblouku je strašná, to radši přebroušený (jako moc vostrý)
...taky nosíte po kapsách keramický pojistky ?![]()
no jo jestli na bruslích děláš stejný kraviny jako na moto tak se nedivim že jdeš pořád k ledu![]()
![]()
![]()
A je to!!
zrzule psal:osiris psal:bery psal:vážně- ztup si je. pravděpodobně máš velkej žlábek.ale ne pilníkem. vem to o měký dřevo
další možnost je přebrousit...že jo
...po novým broušení většinou musím většinou párkrát vostře zabrzdit na vobě strany a při nejhorším je vzít vo lavici na střídačceale na druhou stranu není nic horšího než strhlá hrana nebo tupý brusle, ta nemožnost se vodrazit a ujíždění v oblouku je strašná, to radši přebroušený (jako moc vostrý)
...taky nosíte po kapsách keramický pojistky ?![]()
no jo jestli na bruslích děláš stejný kraviny jako na moto tak se nedivim že jdeš pořád k ledu
...tyjotyjotyjo, já ale nepadám, aspoň na bruslích ne teda
![]()
bery psal:pojistky už nejsou moc k mání. a sem línej
větší prdel je když se ti na nůž přilepí izolacea zvlášt když to nečekáš. kam se na to ser... vostrý brusle
![]()
jj to pak nevíš co s nohama![]()
mehari psal:bery psal:pojistky už nejsou moc k mání. a sem línej
větší prdel je když se ti na nůž přilepí izolacea zvlášt když to nečekáš. kam se na to ser... vostrý brusle
jj to pak nevíš co s nohama
a s rukama a kor když se někdo na tebe kouká a řiká si co si za dřevo![]()
momentalně zavostalej
...tak to je fakt, tlama hned při prvním kroku z vrátek střídačky
čuměj na tebe lidi jak na denemnta když vstávaš hned už ležíš znova
pak s nadsázkou po čtyřech zalezeš zpátky na střídačku jak čokl do boudy a vosttaní na střídačce se válej smíchy ![]()
osiris psal:...no a taková průhledná izolepa nalepená kámošovi před rozbruslením před zápasem na oba nože, to je šou
ale nesmí to bejt moc daleko z kabiny na led
to už je skoro na vraždu![]()
![]()
![]()
mehari psal:osiris psal:...no a taková průhledná izolepa nalepená kámošovi před rozbruslením před zápasem na oba nože, to je šou
ale nesmí to bejt moc daleko z kabiny na led
to už je skoro na vraždu
...no to máš pravdu, když to přežije von, tak pak máš co dělat aby tě neumlátil hokejkou ![]()
Stránky: 1