Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Diskuze » Tak tohle se povedlo. Doporučuji přečíst celé :-)

Karlos (Člen)
16.01.2007 00:08:27
Offline

Tak tohle se povedlo. Doporučuji přečíst celé :-)

12. října:

Přestěhoval jsem se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemůžu dočkat, až majestátné vrcholky pokryje sníh!

20. října:

Krkonoše jsou tím nejkrásnějším místem na Zemi. Podnikli jsme malí výlet do okolí a přitom jsme viděli několik jelenů. Jak byli nádherní! Zdá se, že jelen je jedno z nejúžasnějších zvířat vůbec.

11. listopadu:

Brzy začne lovecká sezóna. Nechápu, jak někdo může zabít něco tak překrásného, jako je jelen. Doufám, že už konečně začne sněžit.

10. prosince:

Minulou noc krásně sněžilo. Probudil jsem se a vše bylo pod jiskřivou sněžnou pokrývkou. Krása! Jako na vánočním pohledu. Proházel jsem příjezdovou cestu a uspořádali jsme s rodinou koulovačku. Potom projel kolem sněžný pluh a musel jsem znovu proházet příjezdovou cestu. Prostě to tady miluji!

12. prosince:

Minulou noc připadl další bílý sníh. Sněžný pluh si zopakoval žertík s příjezdovou cestou. Nevadí, během chvilky jsem jí znovu proházel.

19. prosince:

Další sníh napadl minulou noc. Kvůli zahrnuté příjezdové cestě jsem se nedostal do práce. Jsem úplně vyčerpán prohazováním. Zkurvenej sněžnej pluh.

22. prosince:

Včera napadlo ještě víc těch bílejch sraček. Mám na rukou puchýře od lopaty. Jsem přesvědčeném, že sněžnej pluh čeká někde za rohem, dokud neproházím cestu. Hajzl jeden.

25. prosince:

Veselé Vánoce. Víc zasranýho sněhu. Jestli jednou dostanu do ruky toho zkurvysyna, co řídí sněžnej pluh, tak ho nakopnu pěkně do prdele! Nechápu, proč na tu zasranou silnici nepoužívaj víc soli, co by rozpustila ten sajrajt.

27. prosince:

Zase napadl vagon těch bílejch sraček. Už tři dny jsem nevystrčil rypák s výjimkou prohazování příjezdové cesty pokaždé, když projel pluh. Nakonec i pluh uvázl v závěji a ten ksindl řidič si přišel vypůjčit moji lopatu. Řekl jsem mu, že sem jich už šest zlámal, když jsem prohazoval příjezdovou a pak sem do něj začal mlátit tou sedmou, až se dal na útěk.

28. prosince:

Konečně jsem se dostal z baráku. Odstranil jsem z auta to bílý svinstvo a vydal se do obchodu pro nějaké jídlo. Při zpáteční cestě mi vběhl do cesty jelen a už se to nedalo ubrzdit. Mám škodu na autě za 50 tisíc. Ty zkurvený bestie by měli postřílet. Že je ti lovci v sezóně nevymlátili všechny!

10. března:

Odvezl jsem auto do servisu ve městě. Člověk by nevěřil, jak může za jednu zimu zrezivět od tý debilní soli, co s ní ty hovadí sypou silnici.

12. dubna:

Odstěhoval jsem se s rodinou zpátky do Ostravy. Teď teprve vidím, jak je to nádherné město. Nechápu, jak může někdo žít v takové prdeli, jako sou Krkonoše.

bigsmilebigsmilebigsmile


ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
ygy (Člen)
16.01.2007 00:19:09
Offline

Re: Tak tohle se povedlo. Doporučuji přečíst celé :-)

smile1 fšak jo Ostrava je fajna jak cip bo mame blizko do Polska i na Slovaky.Enem ať nam ti chuligani ze Stodolni nedojebů to fajne co nam tu zbylo z dob míra.bigsmilebigsmilebigsmile


uděláme to takle,kdo první zemře!PROHRÁL!
Karlos (Člen)
16.01.2007 00:46:18
Offline

Re: Tak tohle se povedlo. Doporučuji přečíst celé :-)

Instrukce ředitele náměstkovi   

Zítra v 9.00 hod je zatmění slunce, tedy něco, co se každý den nevidí. Ať pracovníci nastoupí v pracovním oděvu na nádvoří. Při pozorování tohoto neobvyklého jevu podám sám příslušný výklad. Bude-li pršet, nebude nic vidět. V tom případě půjdeme do jídelny.


Instrukce náměstka vedoucímu odboru

Na pokyn ředitele bude zítra v 9.00 hod zatmění slunce. Bude-li pršet, nebude to možná na nádvoří v pracovním oděvu vidět. V tom případě se provede zatmění slunce v jídelně, tedy něco, co se každý den nevidí.


Instrukce vedoucího odboru vedoucímu oddělení

Na pokyn ředitele dojde zítra v 9.00 hod v pracovním oděvu ke zmizení slunce. Ředitel dá pokyn k tomu, má-li pršet, což se každý den nevidí.


Instrukce vedoucího oddělení skupinářům

Bude-li zítra v jídelně pršet, tedy něco, co se každý den nevidí, zmizí v 9.00 hod náš ředitel v pracovním oděvu.


Instrukce skupináře pracovníkům

Zítra v 9.00 hod zmizí náš ředitel. Škoda, že se to nedá vidět každý den.


ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
maňas (Člen)
16.01.2007 15:30:12
Offline

Re: Tak tohle se povedlo. Doporučuji přečíst celé :-)

sice nejsem přímo z krkonošbigsmile,ale podobný svině s pluhem jezdej i u násfuck


Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr