Nejsi přihlášen
Jaké máte zkušenosti s Motopuzzle???
Zdar Bando, tak jsem sa krásně nasrál, sháněl jsem jednu krytku na rám (viz. http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4248) a sehnal ji v Motopuzzle. Tak jsem ji objednal a pan Pudich mi obratem odpověděl, že má, pošle na dobírku. A nic. Čekám jak kokot, baba na poště ze mňa na prášky, bo jsem každý den volal a ptal sa, či už a ono prd. Tak znova mail, 29.1. mi bylo sděleno, že to poslal ráno rekomando. Ju, dorazilo to za 14 dní a eště úplně něco jiného. Tak reklamačka, prej obratem pošle správný díl. Ale od té doby nic
...telefon mi nebere, na maily neodpovídá, tak nefím...![]()
p.s. poraďte mi nějakou podobnou firmu, jako je toťkajtenc ojeb...
Re: Jaké máte zkušenosti s Motopuzzle???
byli děsně nasraný, že po nich něco chci ... šlo o dva kotouče na B6 a zadní kolo. Celkem asi za 14tis a stejně na mne kašlali... jediná cesta je asi osobní návštěva
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
kupoval sem svody...chtel sem krasny netknuty za 4500...
dosli zasly,narazeny...
telefon nebral...
po par dnech nasrane rekl,ze je na dovoleny a ze mi posle jiny..
za dva dny dosly novy a s nima dopis s prosikem abych poslal z5ty stary.
takze uhanecka,ale nakonec ![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
byl sem tam pro nejake veci osobne a maji i primo na prodejne pekne zmatky.... samotni poradne neví co tam maji....a hlavne kde to maji...sem potreboval jen podsedlový plast a hledal ho tam hodinu...aspon 4x komusi volal a stejne nasel polamany jeste vic nez ten muj... A o budikach radeji pomlcim.....
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
no kolega něco sháněl na banďoura taky,zázrakem se dovolal no a když se zeptal na ten konkrétní díl co potřebuje,tak mu řekl že to je jak hledat jehlu v kupce sena,no a že mu večer dá vědět!!! no a co myslíte jak to dopadlo??? vysral se na něho a nezavolal!! jo,a ten díl byl přitom z motoru,který přímo na těch svojich stránkách ten ocas inzeruje![]()
když to jede,je to OK
Tak vám řeknu ,že jsem tam dneska schválně zajel,a ani se nedivím že tam nikdo nemůže nic najít poněvač těch věcí tam je tolik,že se v tom nemůže nikdo vyznat!co s toho že tam je toho tolik když tam nic nenajdou
kdyby to ale nejak protřídili tak stoho složí fest celých motorek!
když to jede,je to OK
Kucíííí, nebyl by někdo tak ochoten, že by měl cestu okolo a ten plastový ojeb mi tam vzal? Že bych poslal kapříky na účet klidně předem, ale já už fakt nefím, jak to z něho dostat. Sice jsem mu to už platil a furt to nemám, ale to je fuck, já to chci a chci a chci a just chci...![]()
Fany psal:Ondro, ja tam asi cestu budu met, tak ti to vezmu ,pocitam ze Colin ta poinformuje
OK, šak víme proč...nenaděláš hold nic...tak sa potom ozvi a domluvíme sa...nebo bych aj kdyžtak jel s tebů, a omlátím mu ten plast o hlavu...![]()
Tož dneskaj ráno čumím jak péro z dyvana, obálečka s takovů tů praskací fóliů, razítko Motopuzzle, chvilka napětí, otevírám jedním mocným sekem rybičky a hle...co to ku.va...aha, tak on to nakonec poslal, pro jistotu pravů aj levů a eště přihodil zapalovač, benziňák z kolekce easyrider. No nic, aspoň že to mám a bonus k temu. Tož sem natankoval vysokooktanový zippo benál, vrazil viržilku do huby a škrkaje zapalovačem nacvakl vymodlenou krytku na rám...heuréééka ![]()
nechával jsem si poslat zadní blatník. Až na to že byl zamaštěněj a špinavej tak to šlo (nebyl prasklej). Ale na poště jsem si ho musel nechat rozbalit, protože přišel v krabici která nepředstavovala žádnej geometrickej obrazec. Spíš to napodobovalo kulatou krychli
obalenou ze všech stran potravinářskou folií
. No a když sem to rozbalil tak sem si zasral ruce od tý špíny co tam byla. No zkrátka důležitý v tu chvíli bylo, že nebyl prasklej...![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:nechával jsem si poslat zadní blatník. Až na to že byl zamaštěněj a špinavej tak to šlo (nebyl prasklej). Ale na poště jsem si ho musel nechat rozbalit, protože přišel v krabici která nepředstavovala žádnej geometrickej obrazec. Spíš to napodobovalo kulatou krychli
obalenou ze všech stran potravinářskou folií
. No a když sem to rozbalil tak sem si zasral ruce od tý špíny co tam byla. No zkrátka důležitý v tu chvíli bylo, že nebyl prasklej...
no a jak to, že ti to na té poště prvni rozbalili? já jsem potřeboval pro kolegu na simsona nádrž(protože mu po 10 letech neježdění pěkně zrezivěla) tak jsem si nechal poslat z čech od nějakého borce starší prej je v pohodě,no a na poště jsem propíchnul otvor nádrže(naštěstí to zabalil jen do novin) a tam kurva samá rez
,no a ta baba začla pičovat,že to nesmím,a že to je poštovní tajemství a tak!!!samo že jsem to nevzal,ale si přectavte že bych to vzal za těch 850.-,a doma to rozbalil!bych tam musel zajet,a tu nádrž mu otřískat o hlavu
no a ten ocas mi ještě pak za tři dny volal,jestli jsem jsi to prej již vyzvednul!!! sem ho poslal do
zmrda.
když to jede,je to OK
Stránky: 1