Nejsi přihlášen
|
Banditatom (Člen) 24.01.2016 08:15:59 Offline |
Re: Kryt olejového chladiče
Kelly01 psal:Doufám že tím nechceš toho chudáka sprznit
Bez toho zadniho lemu toho krytu retezu to bude fakt good![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Daniel55 psal:
...dyš uš teda, tag proč nedáš to GSF ve stejnym sklonu jako díry??? ...takle je to jako pjest na voko...teda aspoň pro mý estetický voko...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ?
....čím víc GSF, tím víc Bandit?
...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí. ![]()
|
Honzik8719 (Člen) 24.01.2016 11:03:55 Offline |
Mour psal:....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ?
...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí.
nejhezčí kryt řetězu mají ti, co ho tam nemají
![]()
jinak mě teda taky přijdou nápisy GSF apod. na všem co jde jako kdyby to bylo nějakýho kolotočáře, ale co každej soudruh podle svýho gusta...beztak je to na S-ko, to už stejně sprznili v továrně
![]()
![]()
...relativní kochač...
|
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2016 11:53:46 Offline |
Honzik8719 psal:Mour psal:....a proč tam vůbec musí být to GSF? .....jako že, čím víc pruhů, tím víc ADIDAS ?
...udělej čistý, industriální kryt a nedělej žádné nápisy, navíc ten bordel z řetězu se pak z těch mřížek a písmen blbě čistí.
nejhezčí kryt řetězu mají ti, co ho tam nemají
![]()
jinak mě teda taky přijdou nápisy GSF apod. na všem co jde jako kdyby to bylo nějakýho kolotočáře, ale co každej soudruh podle svýho gusta...beztak je to na S-ko, to už stejně sprznili v továrně![]()
já tam nemám nápisy ani suzuki ani bandit...dost lidí to mate když si to nepřečtou a neví co to je ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hej tak mystifikuj....
třeba něci jako yawaha gsx-r 1200 RR![]()
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
|
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2016 17:51:51 Offline |
Dost casto se setkavam s tim ze mam peknou Kawu ![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1 2