Nejsi přihlášen
A to ste vedeli? .....
ze u sebe nemusite vozit doklad o zaplaceni povinnyho ruceni? Sem to byl ted platit a prej je do toho policajtum putna. Staci, kdyz u sebe ma clovek jen ten ustrizek, kde je napsany, ze to mas platny od - do (treba i do neurcita). A ja jak kokot s sebou vozim A4-ku s vytiskem o zaplaceni ze sporky.
 No nejsu ja Loser?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: A to ste vedeli? .....
to Loser: aby ses nedivil,najdou se i policajti který tě podusej ,ale když ve finále budou chtít tak si to zjistěj i bez tvýho útržku
,ale když ve finále budou chtít tak si to zjistěj i bez tvýho útržku ,jinak ti stačí ta slepovací kartička,nebo jak se tomu nadává
,jinak ti stačí ta slepovací kartička,nebo jak se tomu nadává
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ta slepovaci karticka stacila vodjakživa.Smlouvu po tobe nikdo nechce a ani chtit nebude.Dokonce kdyz u sebe budes mít smlouvu a tu karticku ne,tak ses v  ,protoze doklad o povinnem ruceni je ta karticka a ne smlouva.
,protoze doklad o povinnem ruceni je ta karticka a ne smlouva.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kua, sem natankoval asi spatnej benzin .... rano sem byl OK, ale jak sem si dal v hospode tu polifku, tak mi to zacalo nejak skytat a nakonec me to uplne dojebalo - priste po ranu hned 
Loser psal:kua, sem natankoval asi spatnej benzin .... rano sem byl OK, ale jak sem si dal v hospode tu polifku, tak mi to zacalo nejak skytat a nakonec me to uplne dojebalo - priste po ranu hned
neházej to na polífku
to jebu
no tak jo teda, tak se mi proste nejak neudelalo dobre
Aspon zbylo vic na vas .... takovej ja su charakter - radsi si budu odpirat a simulovat nevolnost, jen aby meli kamaradi co pit!

Loser psal:no tak jo teda, tak se mi proste nejak neudelalo dobre
Aspon zbylo vic na vas .... takovej ja su charakter - radsi si budu odpirat a simulovat nevolnost, jen aby meli kamaradi co pit!
...no vona ta tvoje slovencká děfka lemtala i za tebe 

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Loser psal:sak kvuli tomu sem ho bral - kdybych nahodou nemoh, aby me zastoupil. A myslim, ze to zvladnul.
Ještě ho ale musíš pocvičit v chrápání!!! V tom na Tebe fakt nemá
no tak to jsi nezdílel pokoj z Honzou, ty krávo ten jí dřel a ještě na nás votevíral přes noc vokno, takže nejen že sem se nevyspal ale navíc sem klepal kosu
to jebu
bobule psal:Ondráš psal:Loser psal:sak kvuli tomu sem ho bral - kdybych nahodou nemoh, aby me zastoupil. A myslim, ze to zvladnul.
Ještě ho ale musíš pocvičit v chrápání!!! V tom na Tebe fakt nemá
no tak to jsi nezdílel pokoj z Honzou, ty krávo ten jí dřel a ještě na nás votevíral přes noc vokno, takže nejen že sem se nevyspal ale navíc sem klepal kosu
Tak to si nespal na pokoji s Loserem a Tajným. Kamaráde... Všechny dřevařské závody na Šumavě dohromady toho za celý rok nenařežou tolik co oni dva za noc. A ten kravál.... Normálně jsem měl 100 chtí na ně zavolat hygienu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1