Nejsi přihlášen
Kombinézy - Klokan po X-té...
Tak jsem si půjčil klokana na odzkoušení ve mnou obvyklé 50ce a je to těsný jak prase..
Máte někdo zkušenost kolik to povolí?
Když dřepnu řeže pod kolenama,jinak mi nenechává nikde ani mm volnýho místa
Mám zkusit větší nebo klokan povolí(a hodně!!)..
Foto až večer až mne někdo blejskne
God Save The Queen!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2007 12:43:06 Offline |
Re: Kombinézy - Klokan po X-té...
vogo by se to mělo zkoušet asi spíš na motyce než ve stoje... nebo s tim budeš chodit takhle někde po lese na procházky???
doba je temná...
inkvizitorr psal:vogo by se to mělo zkoušet asi spíš na motyce než ve stoje... nebo s tim budeš chodit takhle někde po lese na procházky???
...to nééé, to by ho mohli votstřelit, bo modrej zajíc znamená, že je nemocnej a muší se zlikvidovat...ale reklamu na Azurit by moch skusit, cóóó Kelly???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2007 14:18:19 Offline |
Filous psal:...to nééé, to by ho mohli votstřelit, bo modrej zajíc znamená, že je nemocnej a muší se zlikvidovat...ale reklamu na Azurit by moch skusit, cóóó Kelly???
zas by moh hrát třeba v reklamě s tou fialovou milkou pár snů
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...to nééé, to by ho mohli votstřelit, bo modrej zajíc znamená, že je nemocnej a muší se zlikvidovat...ale reklamu na Azurit by moch skusit, cóóó Kelly???
zas by moh hrát třeba v reklamě s tou fialovou milkou
pár snů
...to by byl pár jak v Homolkovic rodině
Komboška pěkná a když v ní budeš do jara spávat, tak na sezonu ti bude akorat. A kdyby ne tak ji od tebe koupim pro manželku za 3 tácy. A na ramena se vyser, buď rád, že ti těch 7cm nechybí jinde, to by byl průser
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2007 15:41:34 Offline |
mě se líbí ten melír na hlavě co to stojí
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 19.01.2007 16:34:14 Offline |
Kelly01 psal:To není melír..
Mám mastnou hlavu od toho jak jsem ležel 2 dny pod auty
A kapala mi na ni kyselina z baterky...
ty seš vůůůůůůl
doba je temná...
Pavel_B12 psal:Komboška pěkná a když v ní budeš do jara spávat, tak na sezonu ti bude akorat. A kdyby ne tak ji od tebe koupim pro manželku za 3 tácy. A na ramena se vyser, buď rád, že ti těch 7cm nechybí jinde, to by byl průser
Jo jo, 2 centrimetry víc, tak jsem král. No a o 2 míň a jsem královna
Tož tak:-D
Tak tohle je přesně to proč sem lezu
Nevinně vyhlížející dotaz na něco a v zápětí záplava příspěvků, že se to nedá naráz ani přečíst, protože přes slzy ani nevidíš
A to je to jenom v písemné formě, nedokážu si to představit v reálu.
Nejbližší sraz mi nesmí uniknout, neboť to musí v člověku nechat hluboké stopy
Strýcfajtr !!!
jo komboška vypada sqele, akorat bych to jak rikaji ostatni vyfotil jak sedis na masine a jestli budes v tom moc vubec dejchat
Děláte ze mne totálního vola
Logicky sem se nejprv projel a pak zjistil problémy se střihem v kolenou
A jak jsem psal,až ji poopraví porovnám s dalšími dvěma co jsem si vybral a uvidím..
Ovšem klokana za "mou" cenu nekoupíte
Hubík by chtěl tak 2x tolik
God Save The Queen!
A to že v tom nemám prdel je správně..
Už se nebude v těch místech dál vytahovat(na moto je akorát) jak Hubíkovy výtvory které občas připomínaj 2 vyhřezlé prdelní kýly které si vzadu nosí šťastní 6 týdnů čekající fanoušci PSI..
God Save The Queen!
Kelly, komboska je super, ale 13.000 navic(vracim se na zacatek diskuse) neni trochu si prisetrit a ani nejit parkrat do hospody. Ale to je vec nazoru. Kdybych nemel to co mam, jdu di ni taky.
jenom aby to byl klokan a ne nejakej vycinenej Apac z Prerova
Kelly: Kdyz uz je tady rec vo bazaru,s tou džiskou si snad deláš prdel To ma cenu možná pro tebe,možna k ní maš citovej vstah
Vono celkove sou ty ceny zajímavý,kór kdyz vsichni vi kolik jezdíš kilometrů,takze to ma vsechno nejlepší léta zasebou.Ale nadruhou stranu každý zboží má svího kupce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak s tema kilometrama je to jednoduchy,ty najedes dejme tomu 25000km za rok,kdezto ja 10000km.To znamena ze moje vjeci by byli zhruba o polovinu min opotrebovany nez tvoje.Ty vjeci nestárnou rokama,ale nošením. Me jenom nadchla ta džíska
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:
za orig Spidi s kevlarem
Jenom ta sada chráničů má vyšší cenu
A takový nášivky už neseženeš
A teď pozor!
Záda!!!!!!!!!!!!
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/br2.JPG
To vsechno jsi vystrilel na pouti?
Jste volové a estetičtí barbaři
Kdyby to tam našil Dali byla by to největší aukce století v Sotheby's za posledních 100let a celebrity by se tam rvaly před vchodem..
Uvědomte si že je to unikát,jediný svého druhu,hlavně kvůli harmonii a vyváženosti celku...
Co když budu jednou slavnej
To necháte ropného kapitalistu ještě více zbohatnout ?!?
God Save The Queen!
A co takovy pekny botky ??
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=53687
![]() |
Timerobber (Člen) 21.01.2007 15:23:40 Offline |
Teda Kelly, kde je ten krásnej vlasatej kluk, po kterým moje holka šílela? Vidím hrozně vošklivýho chlapáka s brzdovkou ve vlasech a klokaní kombinézou, s ksichtem, jak když ho něco řeže v zadku
Vím o tom houno, ale myslím že každá kůže za chvíli povolí, moje hadry jsou celkem v poho, ale vytahaný jak babský cecky, takže budu muset měnit, mohl bych do toho vzít nájemníka. Odteď beru čím těsnější, tím lepší a klidně budu chvíli trpět.
BANDYTPYČO
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
![]() |
Timerobber (Člen) 21.01.2007 22:11:36 Offline |
OK, beru zpátky, tak hrozný to s tebou neni, ještě tě poznávám, je evidentní, že při pózování ti zhoršuje sex-apíl skutečnost, že máš kule v těsný klokaní kůži... Kolena atd bych asi neviděl jako problém, ale říkals že tam nemáš šanci narvat páteřák...? Tak toť otázka..
A laskavě na kámoše neposílej svoje nabušený gorily (evidentně z rodiny), aby jim dala po hubě, tohle není fér. S takovou to máš předem vyhraný
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Ha vbando, tak Kelly to na mne prásknul - prý malý koroner z Ovy...ale kombi fakt mám a sedí mi jako ušitá na míru!
Všechny moje požadavky splněny - perforovaná, streče v rozkroku, nad lokty, vzadu od koleny + kalhoty jdou dát jak přes boty (na což jsem zvyklý - to víte Rossi můj příklad a navíc je to při dešti praktické), tak i dovnitř.Líbí se mi i design, je to model Suomy pro r.2007 a zatím to byla jediná vel.50 v ČR
.
Fotky mohu někomu poslat ať to sem pověsí(já se nedostanu na ftp ) a ať se máme dále čemu smát no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken
Pokud ti de o Rossiho jako vzor tak v prvé řadě změň ten Ostravskej stajling co máš na hlavě a běž si udělat trvalou
Fotky bych sem dal kdybys mi je neposlal zmenšený pro mobil..
Tím pádem jsou všichni o ten úchvatnej pohled ošizeni
God Save The Queen!
Pšán
Všimněte si prosím, že kalhoty jdou přes boty, ale jinak fotila to Pepina, takže to podle toho i vypadá
Mimochodem finální cena tohoto nového modelu pro r.2007 byla 14.100,-Kč takže vyšla levněji než např.nejdražší Vanucci u Louise za 549 E, ohledně Padany atd. se snad nemá smysl ani rozepisovat.Nový model X2 od Cloveru stojí 17.900 ale bude možná k mání až někdy před výstavou v březnu, no a tak dlouho se mi nechtělo čekat, navíc s nejistým výsledkem ohledně velikosti 50 no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pšán psal:..nó,hezké..pán je švihák..jak se koukám na tu fotku zezadu,tak mi tam něco chybí
..již vím..bambitky proklatě nízko
...něco jako:"Sleste s toho lustru Donalde......" ...ale jináč myslim, že ty ruce vot sebe má Jarken vot toho jag nosí f potpažnim pouzdře svý milovaný HK, co pane vrchní vohledavači?
Volové, chtěl jsem zvýraznit trojúhelník no né?No ano!
Eremi Připažit jde
Filous "Slezte z lustru je ", ale Hecklera nosím obvykle na opasku
, je to nejrychlejší a nejpohodlnější, ty kšíry v podpaží nemám rád a už je vlastně ani nemám
Jarken:
...nedalo mi to, abych si nerejp ...ale stejně...jag koukam na ty akční emerický trháky...nejsi in...borci z Ňjů Jorku nebo Majami to nosej na kšírách f potpaží a nebo jen tag halabala zastrčený vzadu za džínama...zamysli se nat sebou
Jiřina - Sidi Vertebra Race Carbon, nebo tak nějak,
Filous - máš recht, ale pak není nadto(v případě zasunutí za opasek bez pouzdra) rozepnout si kaťata na hajzlu a v lepším případě ti kvér rozrazí mísu, v horším ho utopíš, no a v tom nejhorším i vystřelí a třebas také něco ustřelí no né?No ano!
Jarken:
...tag to by bylo u vás f ouřadě veselo, dyby se při každý náfštěvje toalety střílelo ... a jinag, co furt děláš? ...uš dlouho si nás nevoblažil ňákou veselou historkou ze života vrchního vohledavače, že by se lidi f Ovje a Opavje přestali mordovat???
...já že bych byl klidnější, bo 2ho února budu plesat a popíjet něgde poblíš Opavy...tagže měj pohotovost, dyby něco, hnet ti volam
Filous - 2.2.plesám také, i 9.2!Mordovat se ale nepřestalo, nicméně nestojí to za moc, takže napíšu sem něco jindy
Abík, to je Lama v.45 ni?Jinak pokud se nepletu další z klonů Colt 1911
Ale uznávám že krátká je šikovná...
ABik:
...jen tag ze zvjedavosti se voptam ...proč sebou taháš ten kvér? ...ušs to něgdy na někoho vytách? ...nemyslim to nijak ironicky, jen sem zvjedavej...vopčas si du zastřílet, baví mě to, líbí se mi to, ale snat bych to domu ani nechtěl nebo bych to nemoch nosit u sebe, bo dyby mě něgdo nasral, tag jag sem fsteklej, tag bych ty fčelky po někom nejspíš pustil...ale jag řikam, jináč je to pjekný...
Filous:
Tak postupně:
Tahám kvér, bo se bojím lidí Do práce to nenosím, když jdu do hospody, tak taky ne. Jenom když jdu downtown, tak si to občas vezmu.
Tahat jsem musel asi třikrát: 1. Se po mě ohnal pán s nožem a nervový plyn uspal jeho ambice, 2. Skupina deseti holých lebek si myslela, že je vhodné udělat z vlasáče plešouna. Po odhalení pažby za pasem utekli za autobusovou zastávku, 3. 110kg panáček s mozkem poškozeným steroidy si myslel, že mi vnutí svůj názor poukázáním na výškový a váhový rozdíl. Jeho veškeré fyzické výhody zmizely po ubezpečení, že to co vidí není replika.
jinak jsem klidný uživatel, který nedělá frajera v hospodě máváním zbraní nad hlavou. Většinou o přítomnosti zbraně nikdo neví. A to je vše přátelé
Filous psal:ABik:
...jen tag ze zvjedavosti se voptam...proč sebou taháš ten kvér? ...ušs to něgdy na někoho vytách? ...nemyslim to nijak ironicky, jen sem zvjedavej...vopčas si du zastřílet, baví mě to, líbí se mi to, ale snat bych to domu ani nechtěl nebo bych to nemoch nosit u sebe, bo dyby mě něgdo nasral, tag jag sem fsteklej, tag bych ty fčelky po někom nejspíš pustil...ale jag řikam, jináč je to pjekný...
To jsi mi připoměl magora Zemana v dílu s Lábusem, kdy si zpíval: " Bič Boží je zažene!"
Jarkene je to hezké jen škoda, že ta fotka není barevná abych viděl ten rozkrok......ááále co bych tam taky viděl
A ten čudl na prdeli je na co?
Stránky: 1 2