Nejsi přihlášen
Re: Cipisek, Kakin a spol
Zato spolu sme se nějak míjeli
A to sem ti dneska brázdil revír,přes Oslavany sem jel dvakrát. Skoušel sem ti volat,pak sem se ještě asi dvakrát díval na tel. a nic,no a při příjezdu dom sem měl nepřijatej hovor vot tebe
Ale nakonec krásnejch 150km.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Zato spolu sme se nějak míjeli
A to sem ti dneska brázdil revír,přes Oslavany sem jel dvakrát. Skoušel sem ti volat,pak sem se ještě asi dvakrát díval na tel. a nic,no a při příjezdu dom sem měl nepřijatej hovor vot tebe
Ja sem se motal na jihu
Volal sem ti,ale neco to zvatlalo anglicky![]()
Nekdy jindy![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Zato spolu sme se nějak míjeli
Ja sem se motal na jihu
![]()
Volal sem ti,ale neco to zvatlalo anglicky
Nekdy jindy
Jasný
A karbenátky už v cajku?
Vikecovi: a kde ste vubec byly?
ja sem si dal jen tohle,ale i tak me to s tema 3valcema stacilo...
Kdyby to tocilo jen 10 000,tak me posere i GS500![]()
![]()
http://www.mapy.cz/#x=138142481@y=13202 … 3Eoslavany
Editoval osiris (30.03.2008 22:30:09)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
My jsme dnes například potkali několikrát Osirise. Třeba v Tišnově tankoval do B12S 06 vínový a odjel nejenom na něm, ale taky na černém B12N 06
Kluk šikovná
Pak jel asi tak pětkrát na B6N a osmkrát na B6S. Ten chlap je fakt všude ![]()
![]()
mr.BSE psal:Vikecovi: a kde ste vubec byly?
ja sem si dal jen tohle,ale i tak me to s tema 3valcema stacilo...
Kdyby to tocilo jen 10 000,tak me posere i GS500
http://www.mapy.cz/#x=138142481@y=13202 … 3Eoslavany
Mohelno,přes obě hráze,pak pocourání do Náměště a točil sem to spátky. Ale projezdil sem si v klidu fšechny ty silničky po kterejch normálně nejezdím,měl sem takovou couravou náladu
A pak sem si ještě udělal malinkatý kolečko Rajhrad-Blučina-Židlochovice-Hrušovany a dom,ale to už ve svižným tempu![]()
VikecB12 psal:Mohelno,přes obě hráze,pak pocourání do Náměště a točil sem to spátky. Ale projezdil sem si v klidu fšechny ty silničky po kterejch normálně nejezdím,měl sem takovou couravou náladu
A pak sem si ještě udělal malinkatý kolečko Rajhrad-Blučina-Židlochovice-Hrušovany a dom,ale to už ve svižným tempu
Z mostu u Kozlan sou super fotky![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kakin psal:To Šílenej .... čeče asi si vzpomínám že sme tě někde potkali ale netuším kde ... sme jeli vod nás směr Hustopeče a zpátky s plnéma báglama vína dom ....
http://www.mapy.cz/#x=138319680@y=13209 … _149899137
tady sme se mijeli ![]()
A pak ste museli potkat bandu asi 10 motorek v cele s modrym CBR - to byly borci od nas, tak sem se k nim pridal![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
kua hosi, nechcete si nekdo udelat vejlet do prahy? Ze byste mi sem jako tu moji mrdku privezli![]()
Nemam cas se pro ni stavit doma a zacinam mit dojem, ze uz si ji tatik zacina pomalu privlastnovat
Rajtuje mi na ni jak kdyby byla jeho, ale do prahy se mi s ni votocit nechce![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kua hosi, nechcete si nekdo udelat vejlet do prahy? Ze byste mi sem jako tu moji mrdku privezli
Nemam cas se pro ni stavit doma a zacinam mit dojem, ze uz si ji tatik zacina pomalu privlastnovat
Rajtuje mi na ni jak kdyby byla jeho, ale do prahy se mi s ni votocit nechce
vodkad?![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:Loser psal:velke opatovice .... si to najdi na mape
Uděláme si vejlet?
no vcera jsme planovali, ze by me zrzule vzala jako batoh a pristi sobotu bysme se ke mne votocili - jel by i spidys s moncou a vy dva muzete taktez - bude nas vic, nebudeme se bat policajtu, nic.
V sobotu bysme u nas dali nejaky pivecko (mozna zasli i na nejakej candrbal - jestli bude), prespali u nas a v nedeli zase zpet do praglu ( ja uz tentokrate na sve)![]()
![]()
Co?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1