Nejsi přihlášen
Re: Jde s B12 cestovat i k mori?
Jen jsem se ptal jak je to narocne:)))jestli je to v pohode nebo...uz se tesis az to skonci...
a jeste jeden dotazek...vecinou u navigace pisou je baterie vydrzi 5 hodin...no kdyz cesta trva kolem 9 hodin tak jak to udelat aby baterka nebyla kaput![]()
náročný to je hlavně durch alpi jistě zmokneš po dálnici na eNku pakárna. no a klasika v podobě stau,ale cestu chroupneš a pak u moře s bandaskou pohoda.mam vyskoušeno od čb do poreče 6hod jizdy jedno kafe a manželka 8 krát WC. ale vyjel sem ve 2h ráno páč durch den to pojedeš 12hod......![]()
svět je cirkusovej stan
sem nechtěl dělat chytrýho,ale taky mě to překvapilo,je docela logický,aby byla navigace připojena do zásuvky,baterky sou jen na to aby fungovala tak kde se nabíjet nemůže ,nebo né![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Filous psal:Gregi psal:jasny a stou navigaci by to melo byt v pohode ne...to asi nezabloudi nikdo co:)))
...tag to neznáš Palouse
...to teda nezna,byl sem osobne u toho![]()
na druhou stranu sme se dostali tam,kam bysme asi asi jinak v zivote nepodivali![]()
...sam mezi jebkarema...
Jestli chcete poznat krásy naší matičky země, tak se nechte vést mnou pomocí mé navigace...
Ti co kdy se mnou jeli, na to vzpomínají "v dobrém" do dnes... A na další výlety se těší... ![]()
![]()
![]()
Jinak samozřejmě zásuvka a dobíjení po cestě. Když si nastavíš nejvyšší jas, aby jsi měl navigaci přehlednou i za slunného počasí, tak to žere baterku docela brutálně... ![]()
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
já dal z itálie 1100km v kuse a dálnice jen tam, kde to bylo nutný..vyjel jsem v 8ráno a dojel 0:30 domu...prostatu jsem měl v prdeli a na prdeli vopruzeniny![]()
...ale druhej den už pohoda:)bud to chce hodně trénovat a bo tunit sedačku...plexi je taky nepostradatelný.jinač letos jedu porugal,ale už s kraped větší časovou rezervou.....měsíc to jistí![]()
Když nejezdím,tak tvořím...
Gregi psal:Mam dotazek chtel jsem se zeptat na vas nazor jde cestovat s B12 k mori...chtel jsem se zeptat na narocnost.Stacilo by na porec cirka 700 km.
Jde, do Vídně po dálnici a od Semmeringu vedle dálnice, okolo řeky Mur, do Slovinska přes nějaký boční přechod, okolo Triglavu. Rozděl si to na dva dny a bude se ti to líbit víc, jak povalování v kempu u Dragana.
Mám vychytralý plán.
a na 6kilu si taky troufnete k móřu ? .... chci pořídit bandasku a rozhoduju se mezi 600 hned bo 1200, ale na to bych si musel ještě pošetřit, inu hypotéka atd... no a jeden z důvodů rozhodování je taky výlet k mořu na jednostopáku. Ještě musím dodat (je mi jasný, že každej řekne 1200, ale mám cca 8 let zkušeností pouze na honde shadow 500ccm, která už mě prostě nebaví
) proto nechci vlétnout hned na 1200...
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
krulis psal:a na 6kilu si taky troufnete k móřu ? .... chci pořídit bandasku a rozhoduju se mezi 600 hned bo 1200, ale na to bych si musel ještě pošetřit, inu hypotéka atd... no a jeden z důvodů rozhodování je taky výlet k mořu na jednostopáku. Ještě musím dodat (je mi jasný, že každej řekne 1200, ale mám cca 8 let zkušeností pouze na honde shadow 500ccm, která už mě prostě nebaví
) proto nechci vlétnout hned na 1200...
Proč ne? Já na 6ce byl u mořa 3x - z toho 2x Chorvatsko a 1 x Polsko. Rozdíl mezi 6 a 12 je pouze ve velikosti řidičova ![]()
Kdyz uz jsi lital na 5kilu tak vem 12 urcite a to te tady rekne kazdej s 600 zjistit ze je za chvilku slabejsi na cestovani, 12 nemusis tak radit a jede to porad na jakej chces kvalt a pokud pojedes s batuzkem tak uz tuplem B12 na 6 uz bych urcite nemyslel a ceny B12 jsou uz doslova za par korun oproti B6. Uz jezdis 8 let tak asi nejakej kilometr mas odjezdenej neboj se teho, nakonec budes rad ze sedis na 12 ![]()
díky za rady i když ta moje 500 je hodná pomalá holka mám z ní stále respekt proto jsem se 12 trochu obával, ale je fakt, že 80 procent cest podnikám s přítelkyní
krulis psal:díky za rady i když ta moje 500 je hodná pomalá holka mám z ní stále respekt proto jsem se 12 trochu obával, ale je fakt, že 80 procent cest podnikám s přítelkyní
Neboj se vlka nic. Chvíli z toho budeš vyplesklej, ale zvykneš si.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ok díky za odvahu
a rady... takže už rozhodne pouze cenovka pokud to vydržím nekoupit než bude na B12, tak pořídím asi plnotučnou ![]()
Stránky: 1