Nejsi přihlášen
Rada s telefonem
zdravim vsechny vim ze to jsem moc nepratri ale zoufalost me nuti zkousit uplne vse!! Chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenost s flashnutim firmwaru u Nokia N73! dal jsem zalohovat kontakty a tak na kartu a po aktualizaci softwaru jsem chtel zalohu obnovit ale bohuzel mi to nejde telefon se tvari ze zacina provade obnoveni ale pak se restartuje a to je vse :( nevite nekdo z vas jak to udelat?? uz jsem nasel i ten soubor s tou zalohou ale porad nevim jak ty kontakty z toho vytahnout a dostat zpet do telefonu!! zaloha se mi vytvorila na karte pod nazvem backup.arc a telefon ji proste neobnovi ty kontaky bych prave docela potreboval![]()
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Re: Rada s telefonem
Vsechno najdes tady: http://forum.n73.eu/
a bacha,nejdriv hledat,az pak se ptat,sou tam na to haklivy,a lenochy nemaj radi.
...che palle !!!
Re: Rada s telefonem
tam uz jsem koukal a jediny co jsem nasel ze nekdo resi to samy co ja ale nic z toho co mu radej nepomaha hlavne mu toho moc neporadili!!![]()
..zejtra jedu za tema typkama od nokia co by tomu meli rozumnet tak doufam ze mi pomuzou!!![]()
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Stránky: 1